Газ 104.UA

У кого тоже не принимают показание ни в системе 104 ни в боте 7104

• Не принимается ни на сайте ни 7104 (пишется что в обработке и совсем проподает))

Голосів: 17 68.0%
  • 7104 (пишется что в обработке и пропадает)

Голосів: 2 8.0%
  • Не принимается на сайте

Голосів: 7 28.0%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    25
  • Опитування закрито .

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
а вам не настогидло плач Єремії продовжувати? чим так фірташ-газ такий привабливий, аби у нього купувати газ?
А є якась альтернатива? Ну купую я газ в Нафтогазу, але показники не приймає і передає рандомні то Фірташгаз

Перемедон

Тиха украинская ночь,но..
Місто
Південь України.
Телефон
iP 13, Px 6, Sg S23
а вам не настогидло плач Єремії продовжувати? чим так фірташ-газ такий привабливий, аби у нього купувати газ?
А є якась альтернатива? Ну перейшов я до Нафтогазу, але показники то передає Фірташгаз
ви рахувати можете та будувати прості логічні ланцюжки?

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Останнє редагування:

Перемедон

Тиха украинская ночь,но..
Місто
Південь України.
Телефон
iP 13, Px 6, Sg S23
тоді так: який буде "смачніший/рентабельніший" клієнт для "вибивання" гривень: який купує газ та транспортування (платіж константа), чи той, який плати тільки за транспортування (платіж константа)?

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Щойно знову телефонують мені із +380 312 488304 і молода дама сказала, що лист із проханням перерахунку вони отримали, але показники "розраховує сертифікована система, і якщо передані показники відрізняються від розрахованих то це означає, що абонент передає недостовірні показники і Закарпатгаз має подати на абонента до суду за шахрайство". Щодо відмови оплачувати рахунки то сказала, що "газ перекриють, але за розподіл платити все рівно потрібно буде, а борг стягнуть через суд, тому цим ми зробимо гірше тільки собі."

А письмову відповідь вони надати не можуть, бо в них нема грошей на відправку листа.

Шах і мат :dash1:

Останнє редагування:

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Першотравенськ / Шахтарське (Січеславщина)
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
...и нахера счетчики? Всё равно рисуют, что хотят... И чем ответить, кроме риторики, ума не приложу... Пздц.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
А письмову відповідь вони надати не можуть, бо в них нема грошей на відправку листа.
Кстати, нарушение законодательства об обращениях граждан. Привет надзорным органам оставь - сразу возьмут кредит на лист бумаги, ручку и конверт.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
:cool: Все таки перемога: щойно сусіди піймали контролершу яка зняла фактичні показники, при нас ввела в систему на своєму службовому смартфоні, зробила фотки з чеком і навіть видала письмовий акт із зазначенням показника (тепер буде хоч якийсь документальний доказ, якщо із системи зникне). На 104 одразу все перерахувалось і згенерувало адекватні рахунки.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Дюрі-бачі, і трошки зради: фото з чеком. Дати на її смартфоні в їхньому софті не досить?
Ну вона сама так фотографувала, в них "така інструкція".
Ще трохи довелось наших людей вгамовувати, а то зібралось ~15 жінок і почало на неї кричати, ніби це контролерша винувата в тому, що твориться і в піднятті тарифів...

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Першотравенськ / Шахтарське (Січеславщина)
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Місто
Запоріжжя
Нормально для ненормальных.Через месяц опять у них дурдом с обдираловкой начнеться до следующиго визита контралера,а зимой суммы на оплату и выдуманные ими долги посолиднее будут чим летом.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Прикольно, глянув сьогодні - показник контролера зник, додався той, який я передавав через Viber (на 2 м3 менше).
:unsure: добре хоч акт є, а то боюсь і цей показник зникне

Місто
Запоріжжя
орфография
Тепер треба подивитися розрахунки за газ-там теж идуть йихни манипуляции в графи нарахування,и суми яки вони виставляють значно вищи за тариф и показники,як будто йих просто взяли зи стели и помножили на великий фонарный коефициент взятый теж вид балды.Причому ця сума на оплату кожен день зминюеться до тих пир пока вони не сформують платижку.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Тепер треба подивитися розрахунки за газ-там теж идуть йихни манипуляции в графи нарахування,и суми яки вони виставляють значно вищи за тариф и показники,як будто йих просто взяли зи стели и помножили на великий фонарный коефициент взятый теж вид балды.Причому ця сума на оплату кожен день зминюеться до тих пир пока вони не сформують платижку.
Порахував, не зійшлось на 0.08 грн/рік. Та і раніше там проблем в мене не було, суми завжди відповідали споживанню. Інша річ що споживання малюється зі стелі.

Місто
Запоріжжя
орфография
А в мене за лито не зийшлося пошти на 600 гривень при йихньому нарахуванни споживання приблизно 2.5 куба в мисяць,хоча я споживав газ плитою 10-15 кубив в мисяць.Я платив йим по своему личильнику,а вони захирячили мени цю суму в борг.В вересни ходив в йихний клиентський простир,який в нас називають домом дурдома,писав на них заяву на перерахування,визивав контролера з видеофиксациею,потим ходив знову для них для перерахунку-вони перерахували и борг зняли-тепер чую все знову почнеться спочатку.Ще ци поганци говорять що у всьому цьому винувати ми сами бо невчасно подаемо йим показання личильникив и невчасно платим.Я подаю йим кожен день з 1 по 5 и вайбером и пишу цифрами,але йих довбаний сайт цэ не фиксуе и рахуе всяку галиматью в йихню пользу.Дийшло до того що найшов свою стару розрахункову книжку,де пишу сам показання и розрахунок и пидклеююю туди квитанции про сплату и йихни платижки з приписками вид 50 до 100 грн в мисяць

Зверху