Нет.а по ибан?Або агрегатора аля портмоне, ізіпей чи некст приват24.Платити на сайті постачальника.как можно обойти?
Нет.а по ибан?Або агрегатора аля портмоне, ізіпей чи некст приват24.Платити на сайті постачальника.как можно обойти?
на сайті Нафтогазу.хочу потратить нац кешбек на жкх, но в списке поставщиков ничего нету мне подходящего даже нафтогаза
как можно обойти?
если был бы готов платить комис то не задавал бы вопросики редовцямна сайті Нафтогазу.хочу потратить нац кешбек на жкх, но в списке поставщиков ничего нету мне подходящего даже нафтогаза
как можно обойти?
коміс 0,7%
Ну так а чем тут можно помочь? Если 1000 в такую дыру зашла. Укртелеком без процентов идёт на сайте.если был бы готов платить комис то не задавал бы вопросики редовцямна сайті Нафтогазу.хочу потратить нац кешбек на жкх, но в списке поставщиков ничего нету мне подходящего даже нафтогаза
как можно обойти?
коміс 0,7%
Yasno (електроенергія) – на сайті і в застосунку теж без комісії.Укртелеком без процентов идёт на сайте.
пока не зашла, ищу куда выгодно пристроитьНу так а чем тут можно помочь? Если 1000 в такую дыру зашла. Укртелеком без процентов идёт на сайте.если был бы готов платить комис то не задавал бы вопросики редовцямна сайті Нафтогазу.хочу потратить нац кешбек на жкх, но в списке поставщиков ничего нету мне подходящего даже нафтогаза
как можно обойти?
коміс 0,7%
и на вовину 1000 ?Глобус продлил акцию с 20% кешбека до 28.02.2025.
відколи вона окешбечується?и на вовину 1000 ?
В Глобусі ні, а от Приват при траті цієї тисячі законні 10% таки насипав.відколи вона окешбечується?и на вовину 1000 ?
Ну то так совпало, спробуйте тратити на аптеки з глобуса, думаю також начислять.В Глобусі ні, а от Приват при траті цієї тисячі законні 10% таки насипав.відколи вона окешбечується?и на вовину 1000 ?
Та ні, платив за комуналку.то так совпало
У застосунку?Та ні, платив за комунто так совпало
Так, приватівськомуУ застосунку?
Це які умови мають бути виконані? Необхідно мати активовану пропозицію в "Привіт" по оплаті комуналки з кешбеком 10 відсотків?В Глобусі ні, а от Приват при траті цієї тисячі законні 10% таки насипав.відколи вона окешбечується?и на вовину 1000 ?
Ні. В "Привіт" саме повинен бути кешбек на "Національний кешбек".Необхідно мати активовану пропозицію в "Привіт" по оплаті комуналки з кешбеком 10 відсотків?