Глобус Банк

Місто
Харків
Телефон
Ericsson A1018S
У зв'язку із похованням відсотків по ГлобусПлюсЛайт
А де була ця новина?
Подивився сайт, було рішення про встановлення 5% на період до 31.12, можливо так, з 01.01 буде зміна, у тому числі і до 0%
Post automatically merged:

чи є в Глобуса депо з вільним входом-виходом?
Є карта Ощадна, там 5% на залишок повинен залишитися.

Останнє редагування:
  • Like
Реакції: fnm

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Ощадна відкривається лише в пакеті і є умовно-безкоштовною?

Місто
Київ, Дніпро
Телефон
Tecno Spark 20C
Другий місяць поспіль дають 20% кб на транспорт – щось підозріло щедро виглядає... 🤔🙂

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Другий місяць поспіль дають 20% кб на транспорт – щось підозріло щедро виглядає... 🤔🙂
Воно то так, але я не знаю, як його використовувати в умовах мого міста. У нас транспорт тільки через QR-код сплачується

Місто
Днепр
Місто
Київ, Дніпро
Телефон
Tecno Spark 20C
Воно то так, але я не знаю, як його використовувати в умовах мого міста. У нас транспорт тільки через QR-код сплачується
А хіба в Дніпрі проїзд муніципальним транспортом для пенсіонерів не безкоштовний?

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
А хіба в Дніпрі проїзд муніципальним транспортом для пенсіонерів не безкоштовний?
У Чернігові до прикладу був безкоштовним до нового року, з нового лише для пенсіонерів міста з відповідною соціальною картою.

Зверху