Глобус Банк

Місто
Дніпро
В мене вже 50 (після кількох підвищень). Єдине що зрозумів - не чіпати банк. Поки впродовж кількох місяців раз на місяць подавав заявку - стабільна відмова. Коли забив на це - через декілька місяців дали 20, а потім потроху самі доливали.

П.С. Депо не оформлював.

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
Оформляв був на початку місяця, дали 21к, ото незнаю, то невеликий, чи все ж норм? :sneaky:
мені гллобус зі старту нічого не дав
через кілька місяців накапав 5к
ще через кілька місяців підняв до 25к
тому 21к зі старту взагалі good

Без депо та будь-яких попередніх взаємовідносин.
зараз там свої не тримаю
але попередні відносини були в часи відсоточки 16-тий рік і поки відсоточка жила

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Підкажіть будь ласка привітальний бонус у який термін нараховують і яка має бути мін.сума першої покупки?
А воно тут взагалі працює? Щось не памятаю щоб хтось про це писав. Будете першими.

Місто
Харків
Телефон
Ericsson A1018S
В мене вже 50 (після кількох підвищень).
А який був режим використання КЛ? За місяць кілька обертів, чи навпаки все вибирали, та поповнювали тільки під завершення пільгового періоду?

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
привітальний бонус
Якщо реєстрація через посилання-запрошення, то після першої покупки на будь-яку суму, або оплати комуналки, за годину 100грн буде на рахунку кешбека.

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
Pepto, думаю, що варто звернутися у підтримку.
Причина може бути хоча б в тому, що від часу реєстрації за реферальним посиланням до виконання умови акції (отримання картки та перша покупка) пройшла певна кількість днів і система могла щось десь загубити.

Місто
Радивилів
yahoo, навряд чи, віртуалку відкрив в четвер, в суботу отримав пластик, в неділю активував пластик і ввечері в неділю заплатив за храмові пожертви.

Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro
Pepto, в Глобусі, на жаль, не рідко технічні глюки, так що треба писати/телефонувати. Раджу це робити в робочий час і день.
З мене минулого разу взагалі зняли якісь гроші (без сповіщення, побачив випадково мінус в історії), я з ними більше тижня розбирався. Вони які теорії не вигадували, а потім визнали, що система випадково з мене зняла комісію, ніби я вийшов з пільгового періоду. За пару тижнів повернули.

Місто
Дніпро
Arbitr, лише в межах пільгового періоду під кешбечні категорії. Ліміт ніколи не вибирав навіть один раз протягом місяця. Поповнював наприкінці пільгового періоду на грейс суму.

Правди заради додам, що кілька разів купував євро на єврову карту (не під депо) для подальшої оплати в євро на закордонних сайтах.

Зверху