Глобус Банк

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 10

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
НЯР, банки при запиті кредитної історії можуть бачити рівень фактичної заборгованості по вже існуючим кредиткам заявника.
Я не про 3-5-7 кредиток з загальним кредитним лімітом в багато тисяч гривень, а саме суми, які заявник фактично витратив по цим кредиткам за рахунок банків.
Можливо, таким клієнтам банк і не хоче давати кредитний ліміт на картку, бо (з точки зору банку) такі клієнти вже витратили багато гривень за рахунок (інших) банків і банк не хоче бути ще одним таким.

Місто
Кропивницький
НЯР, банки при запиті кредитної історії можуть бачити рівень фактичної заборгованості по вже існуючим кредиткам заявника.
Я не про 3-5-7 кредиток з загальним кредитним лімітом в багато тисяч гривень, а саме суми, які заявник фактично витратив по цим кредиткам за рахунок банків.
Можливо, таким клієнтам банк і не хоче давати кредитний ліміт на картку, бо (з точки зору банку) такі клієнти вже витратили багато гривень за рахунок (інших) банків і банк не хоче бути ще одним таким.
Навпаки банку вигідно, коли клієнт не платить. Вони чекають, коли закінчиться термін дії карти і подають в суд, вимагаючи виплату суми кредиту і в десятки раз більше відсотків по кредиту і різних штрафів. Як правило суд задовольняє і клієнт або виплатить, або виконавча арештує майно, і продасть на аукціоні. Банк заробить з такого клієнта багато грошей, на відміну від клієнта, який не виходить із пільгового періоду.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Свята Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Банку вигідно коли клієнт вилітає з грейсу, так. Клієнт що свідомо вліз в борги і не сплачує - це головний біль. І повернення своїх коштів буде значно дорожчим.

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
від клієнта, який не виходить із пільгового періоду.
Ці клієнти і можуть мати велику заборгованість за кредитками (яку вони вчасно гасять в межах грейс періоду).
Допускаю, що банк може побачити цих клієнтів по запиту кредитної історії.

Можливо, банк вважає, що нова кредитка оформлюється для рефінансу попередніх і не хоче приймати в цьому участь.

Місто
Радивилів
LiquidStrm, офіц. З/п тоді? Мене трохи мурижили стосовно зарплати. Ще хочу уточнить тобто ви отримали кешбек і через пару днів заплатили борг що спожили ці кошти? А не взяли наприклад в цьому місяці а заплатили ці кошти в останній чи передостанній день наступного місяця?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Свята Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
LiquidStrm, офіц. З/п тоді? Мене трохи мурижили стосовно зарплати. Ще хочу уточнить тобто ви отримали кешбек і через пару днів заплатили борг що спожили ці кошти? А не взяли наприклад в цьому місяці а заплатили ці кошти в останній чи передостанній день наступного місяця?
Што?

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Почитав дописи, умови сподобались, з'явився намір відкрити карту.
Дякую всім за інформацію, але скиньте будь ласка хтось рефералку сироті, наперед дякую.

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Хвалюся. Відкрив. Насипали моментально 34000/3500. Гаряча лінія, в межах повноважень дуже добре, після переключення до технічних спеціалістів,- туман.
Хто в ліс, хто по дрова.
Сьогодні впевнився в своїй неправоті що до відмови від ДІЯ. Намучився до несхочу...
Кешбек від банку 1,5/2,5.

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
yahoo, може ліміт на оплату частинами чи на кредит готівкою
В мене є такі ліміти в додатку
25к по карті
40к на оплату чатинами
5к готівкою миттєво на картку якось так пишуть

Місто
Київ
Нагадайте, будь ласка, при розрахунку у валюті гривневою карткою, блок по курсу вище, ніж списання?

Зверху