Акорд - так, не дає кредлім.
Глобус набагато лояльніший.
5 відкрито правда 2 з них зі зменшеним до 0 лімітом.відкрито більше, ніж 4 кредитки
акорд дає як хоче, толку з акорда. Кешбек не особливо цікаво і ліміт не великий дають, якщо дають( Закрив акорда.Акорд - так, не дає кредлім.
Навпаки банку вигідно, коли клієнт не платить. Вони чекають, коли закінчиться термін дії карти і подають в суд, вимагаючи виплату суми кредиту і в десятки раз більше відсотків по кредиту і різних штрафів. Як правило суд задовольняє і клієнт або виплатить, або виконавча арештує майно, і продасть на аукціоні. Банк заробить з такого клієнта багато грошей, на відміну від клієнта, який не виходить із пільгового періоду.НЯР, банки при запиті кредитної історії можуть бачити рівень фактичної заборгованості по вже існуючим кредиткам заявника.
Я не про 3-5-7 кредиток з загальним кредитним лімітом в багато тисяч гривень, а саме суми, які заявник фактично витратив по цим кредиткам за рахунок банків.
Можливо, таким клієнтам банк і не хоче давати кредитний ліміт на картку, бо (з точки зору банку) такі клієнти вже витратили багато гривень за рахунок (інших) банків і банк не хоче бути ще одним таким.
Ці клієнти і можуть мати велику заборгованість за кредитками (яку вони вчасно гасять в межах грейс періоду).від клієнта, який не виходить із пільгового періоду.
Нє, але КЛ користаю суто через більший % кешбеку, і закриваю борги за кілька днів/тиждень.оф.велика з.п.
Што?LiquidStrm, офіц. З/п тоді? Мене трохи мурижили стосовно зарплати. Ще хочу уточнить тобто ви отримали кешбек і через пару днів заплатили борг що спожили ці кошти? А не взяли наприклад в цьому місяці а заплатили ці кошти в останній чи передостанній день наступного місяця?
Саме так, через кілька днів, до тижня часу виводжу в 0.отримали кешбек і через пару днів заплатили борг що спожили ці кошти
luytel, одне з цим чисел це кредитний ліміт, а що означає інше?34000/3500.
ТакНагадайте, будь ласка, при розрахунку у валюті гривневою карткою, блок по курсу вище, ніж списання?
Частинами/ліміт картки.luytel, одне з цим чисел це кредитний ліміт, а що означає інше?34000/3500.