Глобус Банк

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 10

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Свята Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Мені прямо сказали, що не дадуть кредлім бо більше трьох кредиток в інших банках маю. Так і сказали - закривай в інших.

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
НЯР, банки при запиті кредитної історії можуть бачити рівень фактичної заборгованості по вже існуючим кредиткам заявника.
Я не про 3-5-7 кредиток з загальним кредитним лімітом в багато тисяч гривень, а саме суми, які заявник фактично витратив по цим кредиткам за рахунок банків.
Можливо, таким клієнтам банк і не хоче давати кредитний ліміт на картку, бо (з точки зору банку) такі клієнти вже витратили багато гривень за рахунок (інших) банків і банк не хоче бути ще одним таким.

Місто
Кропивницький
НЯР, банки при запиті кредитної історії можуть бачити рівень фактичної заборгованості по вже існуючим кредиткам заявника.
Я не про 3-5-7 кредиток з загальним кредитним лімітом в багато тисяч гривень, а саме суми, які заявник фактично витратив по цим кредиткам за рахунок банків.
Можливо, таким клієнтам банк і не хоче давати кредитний ліміт на картку, бо (з точки зору банку) такі клієнти вже витратили багато гривень за рахунок (інших) банків і банк не хоче бути ще одним таким.
Навпаки банку вигідно, коли клієнт не платить. Вони чекають, коли закінчиться термін дії карти і подають в суд, вимагаючи виплату суми кредиту і в десятки раз більше відсотків по кредиту і різних штрафів. Як правило суд задовольняє і клієнт або виплатить, або виконавча арештує майно, і продасть на аукціоні. Банк заробить з такого клієнта багато грошей, на відміну від клієнта, який не виходить із пільгового періоду.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Свята Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Банку вигідно коли клієнт вилітає з грейсу, так. Клієнт що свідомо вліз в борги і не сплачує - це головний біль. І повернення своїх коштів буде значно дорожчим.

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
від клієнта, який не виходить із пільгового періоду.
Ці клієнти і можуть мати велику заборгованість за кредитками (яку вони вчасно гасять в межах грейс періоду).
Допускаю, що банк може побачити цих клієнтів по запиту кредитної історії.

Можливо, банк вважає, що нова кредитка оформлюється для рефінансу попередніх і не хоче приймати в цьому участь.

Місто
Радивилів
LiquidStrm, офіц. З/п тоді? Мене трохи мурижили стосовно зарплати. Ще хочу уточнить тобто ви отримали кешбек і через пару днів заплатили борг що спожили ці кошти? А не взяли наприклад в цьому місяці а заплатили ці кошти в останній чи передостанній день наступного місяця?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Свята Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
LiquidStrm, офіц. З/п тоді? Мене трохи мурижили стосовно зарплати. Ще хочу уточнить тобто ви отримали кешбек і через пару днів заплатили борг що спожили ці кошти? А не взяли наприклад в цьому місяці а заплатили ці кошти в останній чи передостанній день наступного місяця?
Што?

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Почитав дописи, умови сподобались, з'явився намір відкрити карту.
Дякую всім за інформацію, але скиньте будь ласка хтось рефералку сироті, наперед дякую.

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Хвалюся. Відкрив. Насипали моментально 34000/3500. Гаряча лінія, в межах повноважень дуже добре, після переключення до технічних спеціалістів,- туман.
Хто в ліс, хто по дрова.
Сьогодні впевнився в своїй неправоті що до відмови від ДІЯ. Намучився до несхочу...
Кешбек від банку 1,5/2,5.

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
yahoo, може ліміт на оплату частинами чи на кредит готівкою
В мене є такі ліміти в додатку
25к по карті
40к на оплату чатинами
5к готівкою миттєво на картку якось так пишуть

Місто
Київ
Нагадайте, будь ласка, при розрахунку у валюті гривневою карткою, блок по курсу вище, ніж списання?

Зверху