Карту нельзя закрыть, её можно аннулировать. Закрыть можно счёт. Но банки не хотят усложнять жизнь своим клиентам и вот так могут предлагать закрыть счёт с аннуляцией карты.Для меня закрытие карт не равно закрытию счетов.
2,5% на їжу хіба не цікаво?Маркетинг у Глобусі вельми хитрожомудрий. Наприклад, на грудень дали типу смачнючий кешбек на Транспорт – аж 20% (і кредитні, і власні), АЛЕ сума транзакції обмежена усього до 30 грн. Поповнення транспортної картки оптом дешевше – за 50 квитків = 325 грн (6,50 грн./квиток), а з їхнім кешбеком можно взяти лише 3 квитки за повну вартість 8 грн. і на виході за мінусом податків отримуємо ~ 6,76 грн/квиток – отже цей "щедрий" подаруночок особисто мені виходить збитковим, нафіг не впав. Бо в Райффі, доречі, на той же Транспорт зараз 5% (10% – кредитні), але БЕЗ обмеження суми разових транзакцій і по найдешевшому сценарію маємо ~6,25 грн./квиток (власним коштом).
І така "заніматєльная арифметика" з їхніми заманухами перманентно.
Висновок: долежує депо і геть звідти.
Зараз всі в приваті під 10%2,5% на їжу хіба не цікаво?Маркетинг у Глобусі вельми хитрожомудрий. Наприклад, на грудень дали типу смачнючий кешбек на Транспорт – аж 20% (і кредитні, і власні), АЛЕ сума транзакції обмежена усього до 30 грн. Поповнення транспортної картки оптом дешевше – за 50 квитків = 325 грн (6,50 грн./квиток), а з їхнім кешбеком можно взяти лише 3 квитки за повну вартість 8 грн. і на виході за мінусом податків отримуємо ~ 6,76 грн/квиток – отже цей "щедрий" подаруночок особисто мені виходить збитковим, нафіг не впав. Бо в Райффі, доречі, на той же Транспорт зараз 5% (10% – кредитні), але БЕЗ обмеження суми разових транзакцій і по найдешевшому сценарію маємо ~6,25 грн./квиток (власним коштом).
Мені – ні. Здебільшого закуповуюсь в Сільпо і АТБ, що поруч, маючи "на кишені" картки БВР і Райфф-АТБ (а в жінки ще й + Sens-АТБ).2,5% на їжу хіба не цікаво?
Поповнюйте карту (гаманець) по 25-30 грн. кілка разів поки не набереться 325 грн для покупки вже 50 квитків.Маркетинг у Глобусі вельми хитрожомудрий. Наприклад, на грудень дали типу смачнючий кешбек на Транспорт – аж 20% (і кредитні, і власні), АЛЕ сума транзакції обмежена усього до 30 грн. Поповнення транспортної картки оптом дешевше – за 50 квитків = 325 грн (6,50 грн./квиток), а з їхнім кешбеком можно взяти лише 3 квитки за повну вартість 8 грн./шт і на виході за мінусом податків отримуємо ~ 6,76 грн/квиток – отже цей "щедрий" подаруночок особисто мені виходить збитковим, нафіг не впав. Бо в Райффі, доречі, на той же Транспорт зараз 5% (10% – кредитні), але БЕЗ обмеження суми разових транзакцій і по найдешевшому сценарію маємо ~6,25 грн./квиток (власним коштом).
Але ж із Глобусом навпаки не треба напружуватись, скрізь 2,5%, а не в деяких магазинах.Блін, кількість цих карток, їхня варіативність тощо вже відчутно напружує
Ну так це не доя аборигенів а для зальотних пропозиція, ви ж не будете їдучі в Одесу купляти транспортну картку, простіше кипити тих 2 чи 4 квитка карткою з кешбеком 20% ніж роздуплятись з поповненням і покупкою транспортної картки.АЛЕ сума транзакції обмежена усього до 30 грн
там щоправда якийсь ліміт на операцій в день спрацьовує тому поповнювати потрібно в 2 різних дні або з двох карток - Globus та Globus Light. Колись навіть розраховуав реальну вартість квитка купленого таким чином, в часи коли податок на кешбек був 19.5% в мене вартість квитка вийшла 5.50Поповнюйте карту (гаманець) по 25-30 грн. кілка разів поки не набереться 325 грн для покупки вже 50 квитків.Маркетинг у Глобусі вельми хитрожомудрий. Наприклад, на грудень дали типу смачнючий кешбек на Транспорт – аж 20% (і кредитні, і власні), АЛЕ сума транзакції обмежена усього до 30 грн. Поповнення транспортної картки оптом дешевше – за 50 квитків = 325 грн (6,50 грн./квиток), а з їхнім кешбеком можно взяти лише 3 квитки за повну вартість 8 грн./шт і на виході за мінусом податків отримуємо ~ 6,76 грн/квиток – отже цей "щедрий" подаруночок особисто мені виходить збитковим, нафіг не впав. Бо в Райффі, доречі, на той же Транспорт зараз 5% (10% – кредитні), але БЕЗ обмеження суми разових транзакцій і по найдешевшому сценарію маємо ~6,25 грн./квиток (власним коштом).
Это за кредитные деньги.как минимум 5 банков сейчас мечтают вручить мне кредит.А глобус не дает.За свои средства кешбек1.75%.Ничего экстра интересного
Странно, мне без лишних вопросов 10к со старта согласовал.Это за кредитные деньги.как минимум 5 банков сейчас мечтают вручить мне кредит.А глобус не дает.За свои средства кешбек1.75%.Ничего экстра интересного
а вообще зачем его закрывать?Може щось помінялося, але я на початку року дистанційно закривав без проблем.Я интересовался в прошлом месяце.вроде,нет.топать в отделениеГлобус можно закрыть удалённо?