Глобус Банк

Місто
Kyiv
В налаштуваннях картки вже ж давно є можливість закрити картки (рахунки). Щонайменше по карткам «Globus Plus» та «Globus Plus Light».

Місто
Закарпатская обл.
Телефон
Redmi Note 8 & 11 Pro
tabfinance, я видела, конечно же, что карту закрыть есть возможность. Спрашивала о счете. Для меня закрытие карт не равно закрытию счетов. Если не права, то отлично.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Для меня закрытие карт не равно закрытию счетов.
Карту нельзя закрыть, её можно аннулировать. Закрыть можно счёт. Но банки не хотят усложнять жизнь своим клиентам и вот так могут предлагать закрыть счёт с аннуляцией карты.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Universe, ну если после закрытия карт у тебя остаётся работать приложение, то через поддержку, возможно, есть способы удалить учётку клиента для интернет-банкинга.

Місто
Днепр
уже сделали перерасчет по кешбеку когда банк до 1 декабря повысил военный сбор до 5 % ?

Місто
Київ, Дніпро
Телефон
Tecno Spark 20C
Маркетинг у Глобусі вельми хитрожомудрий. Наприклад, на грудень дали типу смачнючий кешбек на Транспорт – аж 20% (і кредитні, і власні), АЛЕ сума транзакції обмежена усього до 30 грн. Поповнення транспортної картки оптом дешевше – за 50 квитків = 325 грн (6,50 грн./квиток), а з їхнім кешбеком можно взяти лише 3 квитки за повну вартість 8 грн./шт і на виході за мінусом податків отримуємо ~ 6,76 грн/квиток – отже цей "щедрий" подаруночок особисто мені виходить збитковим, нафіг не впав. Бо в Райффі, доречі, на той же Транспорт зараз 5% (10% – кредитні), але БЕЗ обмеження суми разових транзакцій і по найдешевшому сценарію маємо ~6,25 грн./квиток (власним коштом).
І така "заніматєльная арифметика" з їхніми заманухами перманентно.
Висновок: долежує депо і геть звідти.

Останнє редагування:
Місто
Hranice
Маркетинг у Глобусі вельми хитрожомудрий. Наприклад, на грудень дали типу смачнючий кешбек на Транспорт – аж 20% (і кредитні, і власні), АЛЕ сума транзакції обмежена усього до 30 грн. Поповнення транспортної картки оптом дешевше – за 50 квитків = 325 грн (6,50 грн./квиток), а з їхнім кешбеком можно взяти лише 3 квитки за повну вартість 8 грн. і на виході за мінусом податків отримуємо ~ 6,76 грн/квиток – отже цей "щедрий" подаруночок особисто мені виходить збитковим, нафіг не впав. Бо в Райффі, доречі, на той же Транспорт зараз 5% (10% – кредитні), але БЕЗ обмеження суми разових транзакцій і по найдешевшому сценарію маємо ~6,25 грн./квиток (власним коштом).
2,5% на їжу хіба не цікаво?

Місто
Київ
Маркетинг у Глобусі вельми хитрожомудрий. Наприклад, на грудень дали типу смачнючий кешбек на Транспорт – аж 20% (і кредитні, і власні), АЛЕ сума транзакції обмежена усього до 30 грн. Поповнення транспортної картки оптом дешевше – за 50 квитків = 325 грн (6,50 грн./квиток), а з їхнім кешбеком можно взяти лише 3 квитки за повну вартість 8 грн. і на виході за мінусом податків отримуємо ~ 6,76 грн/квиток – отже цей "щедрий" подаруночок особисто мені виходить збитковим, нафіг не впав. Бо в Райффі, доречі, на той же Транспорт зараз 5% (10% – кредитні), але БЕЗ обмеження суми разових транзакцій і по найдешевшому сценарію маємо ~6,25 грн./квиток (власним коштом).
Зараз всі в приваті під 10%

Місто
Одеса
IvaLen, ну в приваті це саме зараз, плюс ліміт 500 грн тобто сума покупок 5000 грн
Якщо більше треба вже колода акаунтів привата. Хоча можна і її мати.
звичайно що пропозиція 10% дуже жирна, але ж це тимчасово
А глобус 2,5 кредитними дуже непогано

Місто
Київ, Дніпро
Телефон
Tecno Spark 20C
Мені – ні. Здебільшого закуповуюсь в Сільпо і АТБ, що поруч, маючи "на кишені" картки БВР і Райфф-АТБ (а в жінки ще й + Sens-АТБ).
P.S. Блін, кількість цих карток, їхня варіативність тощо вже відчутно напружує... однак, маю надію, що ці постійні аналітичні "вправи для розуму" хоч трохи сприяють віддаленню перспектив старечого маразму і деменції 😉

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 7 Pro, OnePlus 5
Маркетинг у Глобусі вельми хитрожомудрий. Наприклад, на грудень дали типу смачнючий кешбек на Транспорт – аж 20% (і кредитні, і власні), АЛЕ сума транзакції обмежена усього до 30 грн. Поповнення транспортної картки оптом дешевше – за 50 квитків = 325 грн (6,50 грн./квиток), а з їхнім кешбеком можно взяти лише 3 квитки за повну вартість 8 грн./шт і на виході за мінусом податків отримуємо ~ 6,76 грн/квиток – отже цей "щедрий" подаруночок особисто мені виходить збитковим, нафіг не впав. Бо в Райффі, доречі, на той же Транспорт зараз 5% (10% – кредитні), але БЕЗ обмеження суми разових транзакцій і по найдешевшому сценарію маємо ~6,25 грн./квиток (власним коштом).
Поповнюйте карту (гаманець) по 25-30 грн. кілка разів поки не набереться 325 грн для покупки вже 50 квитків.IMG_3843.jpeg

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
АЛЕ сума транзакції обмежена усього до 30 грн
Ну так це не доя аборигенів а для зальотних пропозиція, ви ж не будете їдучі в Одесу купляти транспортну картку, простіше кипити тих 2 чи 4 квитка карткою з кешбеком 20% ніж роздуплятись з поповненням і покупкою транспортної картки.

Місто
Kyiv - Stryi
Поповнюйте карту (гаманець) по 25-30 грн. кілка разів поки не набереться 325 грн для покупки вже 50 квитків.
там щоправда якийсь ліміт на операцій в день спрацьовує тому поповнювати потрібно в 2 різних дні або з двох карток - Globus та Globus Light. Колись навіть розраховуав реальну вартість квитка купленого таким чином, в часи коли податок на кешбек був 19.5% в мене вартість квитка вийшла 5.50

Шотам

Водитель
Місто
Белгород Днестровский
Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Это за кредитные деньги.как минимум 5 банков сейчас мечтают вручить мне кредит.А глобус не дает.За свои средства кешбек1.75%.Ничего экстра интересного
Странно, мне без лишних вопросов 10к со старта согласовал.

fnm

Місто
Полтава-Сіті
Глобус можно закрыть удалённо?
Я интересовался в прошлом месяце.вроде,нет.топать в отделение
Може щось помінялося, але я на початку року дистанційно закривав без проблем.
а вообще зачем его закрывать?
в чем подвох конкретно Глобус оставить не закрытым?

Зверху