Глобус Банк

Місто
Київ
Если некоторым своей жизни мало и они берутся отслеживать жизни других еще и с цитатами, то делать это надо не поверхностно, а обратить внимание, что в теме Пиреуса речь шла про Глобус.
За остальные 4 все правильно, благодарю за внимание.

Останнє редагування:
Місто
Дніпро
Та да, вже давно його бачу, Дмитру наче все у житті, включно з банками не подобається, якщо подивитися його повідомлення тут і в телеграмі:apl:

kvv

Місто
Рівне

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Якщо картка додана в Гаманець на сайті, заходим в Гаманець на смартфоні - додати картку. Там вже буде картка, вибираєм, погоджуємся на умови, далі авторизація через смс чи дзвінок, і, в разі успіху, токен картки додається для NFC оплат.

Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro
Місто
Львів
Глобус вирішив пограти в Райфа, зробили сьогодні валютний розпродаж з 10:00 до 16:00. Курс $ 42.37 / € 49.24.

kvv

Місто
Рівне
Видаляєте карту того банку що вже "осилив таке", додаєте ту що бажаєте, а потім через застосунок банка - стару.
коли в мене було в районі 20ти я видалив декілька.
хоч і стало 17 чи 18 додати вручну всеодно не зміг.

ладно проїхали, думав що є робочий варіант.

Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro
додали забагато карток
В мене наразі 16 у Wallet, а "забагато" мабуть 20?
Там немає прив'язки до 20. Там якийсь інший ліміт
Я пробував зробити меньше 10 у себе, і все одно потім не додається, пише, що забагато. Дуже бісить вже другий рік.
Post automatically merged:

Within 30 days, you can add up to 10 cards total and 5 cards per merchant.
kvv, треба чекати.
Маю два акаунти.
Один роки два тому потрапив під обмеження на додавання нових карток мануально, інший півтора.
Це обмеження, що ви вказали не релевантне моїм ситуаціям.
Але другий акаунт сам позбувся цього обмеження пару місяців тому. Перший - досі там.
Досліджував питання глибоко, так і не знайшов причини. Але теоретично, це пов'язано з тим що за дуже старих часів, я туди дуже багато карток додавав.

Останнє редагування:

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Опщєм потестив сьодня оплати з картки НКБ: в продуктових - відмова, пряма оплата комуналки через кабінет послуг - відмова, лише через портмоне, із комісом, пройшла. Причому суто газ/вода/квартплата, ніяких інтернетів чи моб.зв'язку.

Тепла Підтримка термінів виправлення оплати комуналки карткою НКБ з додатку не знає, як і за продуктові.

Зверху