Глюки Інтертелеком

Місто
Николаев
Телефон
Разные
SerP, так я и спрашиваю, с 40 коп (10*4) вы отдаете 10 в ПФ или 2? ;)

СЛон

коментатор
Місто
Київ та передмістя
Телефон
nokia+sony
поток 0,6 МБит не тянет...
футбол по пилораме смотрю... вот и ревБи
15 гиг есть на месяц... только толку ноль :dash1:

Місто
..Репки
Да что же нужно этому пров. чтобы нормально работать ??? Отвалился в красную ((((

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
Исправьте ссылки в твитере, которые ведут в никуда
Интертелеком приглашает протестировать более 20 моделей двухстандартных смартфонов: От флагманов до бюджетник... http://bit.ly/28Suwb4

Успейте получить до 1050 минут в подарок при подключении к тарифам для смартфонов!: Акция «Минуты в подарок» ... http://bit.ly/28Qn4O8

100 дней 3G безлимита и 300 минут в подарок без абонплаты: «Лучший смартфон» для двухстандартных устройств: н... http://bit.ly/28MqXDU

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
чому блін все для нових абонентів....Народ..."порішайте" й мені акцію хвилин на інших...Дуже би треба!

Tsa

Відсутній
Місто
КИЇВ
Телефон
S24+
матвей, у ІТ і так тарифи нормальні, для старих абонів роками не міняють ТП. А нових потрібно чимось заманювати.
П.С. Підключи собі 100 або 200 хв. на інших

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
а чего в твитере не написал?

потому что им кто-то уже писал там 7 дней назад. Человеческим духом в акке и не пахнет. Одни новости с кривыми ссылками бот генерирует и всё

• Like
Реакції: SerP

SerP

@serhii13serp (tlg)
Місто
Одесса-мама
Телефон
Xiaomi Redmi 3
artsel
тогда беда... я просто этими штучками (твиттером/фейсбуком) не пользуюсь, поэтому не в курсе.
завтра попробую найти "крайнего" и отдать инфу

Lawyer

Харьков, Украина
Місто
UA 21 (Харкіff,УКРАЇНА)
Телефон
ZTE Blade A7 2020
SerP, отдай еще инфу вашим хомячкам из ЦОКов, что новая акционная труба ZTE S183 таки умеет интернет 1х и драйверы ЮСБ-модема на сайт для этой трубы бы неплохо, дабы не с сайта МТС-Индия их дергать. А хомячки в харьковском офисе были сегодня таки в шоке, увидев в детализации пользование интернетом :D

• Like
Реакції: SerP

Irop

Головоломщик
Місто
Житомир
Телефон
Xiaomi Mi 9 Lite
при несплаченій абонплаті нарахували місячний пакет послуг. глюк чи правило?

Tsa

Відсутній
Місто
КИЇВ
Телефон
S24+
Irop, а користуватись нарахованим дає?

Місто
Харьков
Телефон
Iphone Хs+ Huawei P30 PRO
потому что им кто-то уже писал там 7 дней назад. Человеческим духом в акке и не пахнет. Одни новости с кривыми ссылками бот генерирует и всё

Пахнет. Я писал. Ответ дали но пока не решили...

Tsa

Відсутній
Місто
КИЇВ
Телефон
S24+
Irop, Користуйся поки працює. В мене до встановлення кредиту було інакше, а саме так: першого числа грошей на списання ап не вистачило, гроші не зняло, мегабайти нарахувало, а користуватися інтернетом не давало.

• Like
Реакції: Irop

Rainbow

Отакої
Місто
Саливінки(Київська обл.)
Телефон
Huawei V8/Nokia.gov.no1.4
У мене був наступний прикіл. З дуру замість поповнити свій рахунок, поповнив дружині. :Olen: 1го липня дзвінки на ворогів були доступні, інет - недоступний. Це баг чи фіча??

Tsa

Відсутній
Місто
КИЇВ
Телефон
S24+
З ранку в АССА: 0621 - "срок действия РУНА истек."
Так, я РУНА активую з телефона через *2772*хххххх, так, я вкладаюсь в час дії коду -10 хв. Але маємо вичерпаний термін дії. В підтримку зателефонував, кажуть нема в них проблем, але заявку прийняли.
П.С. Глючить саме через логін куратора, зайшов через логін номера з якого не проходила РУНА - проблеми не існує.

Останнє редагування:
Зверху