Глюки Київстар

Місто
Zhytomyr
В мене питання а що це за глюк. На кнопковому телефоні телефон не хоче реєструватись в мережі Київстар і падає в нац роумінг при ручному пошуку знаходить лиш UMC (Vodafone) та Life а от Київстар ні як би я не намагався. На старому смартфоні схожа ситуація була там не знаходило Київстар 2дж якщо примусово його не обрати. А от на основному смартфоні все ок і працює як треба. І це сталося вчора коли мережа зникла на 15 хвилин. Не розумію що відбувається
Специфіка пристрою або БС/сім
Іншого пояснення я не бачу
Просто дивно що це сталось коли мережа зникла в усіх абонентів в селі на 15хв а потім телефон відмовляється реєструватись в мережі Київстар бо він її не бачить а от інші без проблем бачить і так лиш з 2G

Місто
Вінниця
Оверквотинг
В мене питання а що це за глюк. На кнопковому телефоні телефон не хоче реєструватись в мережі Київстар і падає в нац роумінг при ручному пошуку знаходить лиш UMC (Vodafone) та Life а от Київстар ні як би я не намагався. На старому смартфоні схожа ситуація була там не знаходило Київстар 2дж якщо примусово його не обрати. А от на основному смартфоні все ок і працює як треба. І це сталося вчора коли мережа зникла на 15 хвилин. Не розумію що відбувається
Специфіка пристрою або БС/сім
Іншого пояснення я не бачу
Просто дивно що це сталось коли мережа зникла в усіх абонентів в селі на 15хв а потім телефон відмовляється реєструватись в мережі Київстар бо він її не бачить а от інші без проблем бачить і так лиш з 2G
Значить специфіка БС,press F за звʼязок у вашому селі

Місто
Вінниця
Sanches, Точно такі самі SMS отримував від них недавно - після того, як зафіксували мою заявку щодо проблем з VoWiFi. До речі, статус вашої заявки має бути видно в застосунку Мій Київстар.
В результаті вони щодня присилали повідомлення про чергове перенесення "вирішення", бо мовляв треба більше часу. Потім взагалі перестали слати ті SMS. А десь через тиждень подзвонили, розпитували, знизали плечима (бо не знають причину траблів) - і закрили заявку. Нічого не було вирішено. Сподіваюсь, у вас складеться більш вдало.
Ваші здогадки були вірні нажаль. І звернення в МКС нема якщо що буду готуватись до звернення в НКЕК

Вкладення

• IMG_4049.png
    IMG_4049.png
    465.6 КБ · Перегляди: 35
Місто
Вінниця
Місто
Луцьк
Sanches, Якщо я вірно зрозумів, то вони самі не мають просто так закрити ту заявку. Можливо, передзвонять вам через декілька днів у межах тижня приблизно (в моєму випадку так було) і попросять надати додаткові відомості про проблему - на кшталт дати і часу свіжих випадків виникнення складнощів. А якщо не зможете надати конкретні приклади за минулі день-два максимум, то спробують отримати вашу згоду на закриття заявки, щоб "не висіла просто так" (здається, десь так мені і сформулювали). Якщо все так і буде, раджу не погоджуватися на закриття заявки. Може, трохи заморочаться і спробують щось вирішити.
А ці СМС про відтермінування вирішення ще будуть щодня приходити деякий час.

Місто
Вінниця
Sanches, Якщо я вірно зрозумів, то вони самі не мають просто так закрити ту заявку. Можливо, передзвонять вам через декілька днів у межах тижня приблизно (в моєму випадку так було)
Вони одразу побачать сам дефект у зверненні)

Зверху