Глюки Київстар

Місто
Черкаси
Телефон
Моторола Edge 50 Pro
Спробував вчора призупинити свій контрактний номер. Вихідні дзвінки і тому подібне перестало працювати відразу. В МКС зʼявилась червона плашка про це з кнопкою відновити, але 9грн 17 копійок в 00.30 злизало всеодно. Цікаіо прям, завтра теж знімуть і який сенс від такої «призупинки»?!
Буде знімати до кінця місяця

Місто
Жовті Води
Телефон
Poco F2 Pro
Буде знімати до кінця місяця
Не повинно, це якийсь глюк.
Post automatically merged:

але 9грн 17 копійок в 00.30 злизало всеодно. Цікаіо прям, завтра теж знімуть і який сенс від такої «призупинки»?!
Немає ніякого глюку Київстар у тому, що ви написали.

Тимчасове призупинення надання послуг.
Послуга надається без доплат.
Плата за тариф та підключені послуги зніматиметься до кінця місяця, у який закрито номер, незалежно від того, якого числа ви подали заявку
З наступного місяця, поки номер тимчасово відключений, плата за тариф та підключені послуги не знімається (якщо номер залишається в цьому стані до кінця місяця). Кошти на рахунку зберігаються.
Важливий нюанс: Коли ви підключаєте номер повторно, плата зніматиметься за повний календарний місяць, незалежно від того, коли ви подали заявку.
Ви приводите якусь іншу послугу призупинення.
У нас після призупинення знімає 6 грн, і на наступний день і далі нічого не знімає!

Вкладення

• сссс.png
    сссс.png
    102.4 КБ · Перегляди: 33
Останнє редагування:
Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
У нас після призупинення знімає 6 грн, і на наступний день і далі нічого не знімає!
У Матвія - контрактний номер. Я скопіював умови, а також дав посилання на сторінку послуги тимчасового призупинення для контрактного номера. У вас - Київстар контракт чи передоплата?
Можливо, у вас якийсь унікальний корпоративний тариф?
Сторінка на сайті Київстар про Тимчасове призупинення надання послуг - одна. Другої немає.
Там є різниця між контрактним і передплатним номером. І все.

Останнє редагування:
Місто
Жовті Води
Телефон
Poco F2 Pro
У Матвія - контрактний номер. Я скопіював умови, а також дав посилання на сторінку послуги тимчасового призупинення для контрактного номера. У вас - Київстар контракт чи передоплата?
Можливо, у вас якийсь унікальний корпоративний тариф?
Сторінка на сайті Київстар про Тимчасове призупинення надання послуг - одна. Другої немає.
Там є різниця між контрактним і передплатним номером. І все.
Контракт, в якому є декілька IOT сімкарт.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Контракт, в якому є декілька IOT сімкарт.
І ви тимчасово призупинили послуги повністю для контракту, тобто всіх сімкарт чи тільки для деяких із них?
Ваш контракт є унікальним. Думаю, що контракт Матвія з однією сімкартою, про який і написано на сторінці послуги.
Я хочу тимчасово відключити вихідні послуги свого номера та плату за тариф наприкінці липня. Сподіваюся, все буде так, як написано на сторінці послуги.

Останнє редагування:
Зверху