Глюки Київстар

Місто
С-ще. Васильківка, Дніпропетровська область
Телефон
Poco M5, Tecno Go 2024
В "Оце подарунки" замовив подарунок 5Гб за 1 грн. на інший номер (передарувати подарунок), замовлення прийняло,- і тиша. Тож знову замовив 5Гб на свій номер, замовлення прийняло. Десь з годину була тиша, в зараз на оба номера нарахувало по 5Гб і зняло з обох номерів по 1грн. Диво, та й годі.

Місто
Львів
Зверніть увагу, у вашому тарифі може бути підключено тільки 2 Суперсили. Щоб зберегти потрібні, відключіть інші Суперсили самостійно до 31 жовтня включно. Після цієї дати у вас залишиться 2 Суперсили, інші будуть відключені в довільному порядку. Керуйте підключеними Суперсилами за номером 500 або в Мій Київстар: mykyivstar.go.link/8zIcL - підключив wog, київстар тв, сім для планшета і так користувався до wog там якась інша була супер сала, аж нині виписли прислали смс

Morino

Користувач
Місто
Львів
Зверніть увагу, у вашому тарифі може бути підключено тільки 2 Суперсили. Щоб зберегти потрібні, відключіть інші Суперсили самостійно до 31 жовтня включно. Після цієї дати у вас залишиться 2 Суперсили, інші будуть відключені в довільному порядку. Керуйте підключеними Суперсилами за номером 500 або в Мій Київстар: mykyivstar.go.link/8zIcL - підключив wog, київстар тв, сім для планшета і так користувався до wog там якась інша була супер сала, аж нині виписли прислали смс
Певно аж тепер баги пофіксили в білінгу, і чистять.

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Керуйте підключеними Суперсилами за номером 500 або в Мій Київстар
Цікаво, але в мій кс не видно підключених суперсил, пов'язаних з додатковими сімками, хоча в списку для підключення вони є...
Як такі відключати, через оператора?
Morino значить ще не все пофіксили?

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Roman_UA, вижу такое же по многим номерам. Услуги подключались, еще когда они были бесплатно в составе тарифа, или даже просто платными услугами, а не суперсилами. При попытке подключить новую суперсилу (проверял несколько месяцев назад, в приложении писало, что суперсилы не подключены, и что можно еще подключить одну или две) говорит, что отвалятся все старые, и перечисляет, какие именно.

Зверху