Глюки Київстар

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
S25U | OP6T
Срок до я кого можно активувати qr нормальний, та я використовую той самий пристрiй. Пiдтримка знов таки запитують 3 номера, я iм казав що не пам'ятаю. Але навiщо це, якщо я маю qr й той самий пристрiй?
Ось тому я і не поспішаю переходити на є-сім на важливих номерах (хоча це контракт і проблем бути не повинно), але фізичну сім переставив і все (на випадок фіз поломки маю запасну сім).
Вже колись була проблема з одним з пріпейд номерів кс, він виявився зареєстрованим на якісь дані, які не співпали з жодними з родини, ледь відновили "доступ" до номеру і перевели на контракт.
Потім також вже на контракті стикнувся з проблемою - не міг додати номер в групу до іншого номеру в мкс, хоча обидва на мене оформлені, проблема виявилась у написанні серії паспорту кирилицею і латиницею на двох цих номерах і вони вважались оформленими на різних людей...вирішили через подання заяви на зміну персональних даних.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F8 Pro, POCO F5
Вже колись була проблема з одним з пріпейд номерів кс, він виявився зареєстрованим на якісь дані, які не співпали з жодними з родини, ледь відновили "доступ" до номеру і перевели на контракт.
Потім також вже на контракті стикнувся з проблемою - не міг додати номер в групу до іншого номеру в мкс, хоча обидва на мене оформлені, проблема виявилась у написанні серії паспорту кирилицею і латиницею на двох цих номерах і вони вважались оформленими на різних людей...
Це людяний фактор і не продуманість розробників системи.

eSIM має певні свої особливості, але якщо система самообслуговування продумана, то проблем не повинно бути.
У данному випадку незрозуміло хто завернув процес додавання картки на пристрій: пристрій чи сервера оператора.

Зверху