Глюки Київстар

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
S25U | OP6T
Срок до я кого можно активувати qr нормальний, та я використовую той самий пристрiй. Пiдтримка знов таки запитують 3 номера, я iм казав що не пам'ятаю. Але навiщо це, якщо я маю qr й той самий пристрiй?
Ось тому я і не поспішаю переходити на є-сім на важливих номерах (хоча це контракт і проблем бути не повинно), але фізичну сім переставив і все (на випадок фіз поломки маю запасну сім).
Вже колись була проблема з одним з пріпейд номерів кс, він виявився зареєстрованим на якісь дані, які не співпали з жодними з родини, ледь відновили "доступ" до номеру і перевели на контракт.
Потім також вже на контракті стикнувся з проблемою - не міг додати номер в групу до іншого номеру в мкс, хоча обидва на мене оформлені, проблема виявилась у написанні серії паспорту кирилицею і латиницею на двох цих номерах і вони вважались оформленими на різних людей...вирішили через подання заяви на зміну персональних даних.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F8 Pro, POCO F5
Вже колись була проблема з одним з пріпейд номерів кс, він виявився зареєстрованим на якісь дані, які не співпали з жодними з родини, ледь відновили "доступ" до номеру і перевели на контракт.
Потім також вже на контракті стикнувся з проблемою - не міг додати номер в групу до іншого номеру в мкс, хоча обидва на мене оформлені, проблема виявилась у написанні серії паспорту кирилицею і латиницею на двох цих номерах і вони вважались оформленими на різних людей...
Це людяний фактор і не продуманість розробників системи.

eSIM має певні свої особливості, але якщо система самообслуговування продумана, то проблем не повинно бути.
У данному випадку незрозуміло хто завернув процес додавання картки на пристрій: пристрій чи сервера оператора.

Місто
kyiv
Казали вже про баг з eSIM саме Київстару?
Вже двоє знайомих нажаль відчули це.
Обидва користуються iPhone.

Один - не працювали USSD, інтернет, дзвінки працювали лише через IMS, СМС. eSIM робилось через МКС.

Другий - не працює нічого.

Якщо один просто придбав новий номер, й не париться, то з іншим не так.
Другий хотів спробувати вирішити це питання, оскільки лише день тому придбав стартовий пакет на Kyivstar Shop, попрацював він декілька годин, й вже зранку інтернет не вмикався (наче реєструється в мережі, але значок LTE відсутній).
Звертається до підтримки, щоб замінити eSIM - дайте номери на які телефонували, й щось ще.
Далі, так як дзвінки він не робив (тариф Супергіг, які дзвінки??), дали заяву щось на-кшталт зареєструвати номер на паспорт + зробити eSIM нову. Не пояснивши толково куди ту заяву потім «запхнути», він просто вирішив забити на це діло, й користуватись іншими операторами.

Доречі, хоч телефон був й увімкнений, оператор казав що не бачить реєстрації в мережі (тобто, у абонента мережа є, а оператор цього не бачить). Це було й в першого, й в другого.

Місто
Kryvyi Rih
Телефон
S24 Marble Gray
не глюк, а наїб@лово фіча від uklon helsi kyivstar
з одного номера відравлено 50грн на додатковий рахунок через Оце подарунок
на інший номер прийшло 100хв за 1грн... логічно
не за горами той час, коли kyivstar купить якусь приватну медклініку і замість апендициту буде видаляти пацієнтам нирку

Місто
Чернігів
Телефон
Motorola G84
Змінив номер у магазині Київстар. Не змогли зробити щоб знялося за півроку у річному тарифі, хоча раніше приходило повідомлення з такою пропозицією. Ну думаю перекину гроші на інший номер, але де там, весь час пише - тимчасовий збій, спробуйте пізніше або зателефонуйте на номер 466. І так уже три дні. Дзвонив у підтримку і три оператори не змогли зарадити...

Місто
Луцьк
Телефон
Samsung Galaxy A55
Дзвінки не працюють ні через VoLTE, ні через VoWiFi, ні через 2G. USSD без проблем.

Місто
Львів
У Львові в мене не працювали вихідні в межах мережі і на короткі КС номера, інші мережі та 0800- дозволяло набирати, тривало біля години з 20:30 до 21:30. Для вхідних був поза мережою, в роумінг до інших операторів не дозволяло переключитись.

Зверху