Глюки Київстар

Місто
Запорожье
Якщо б проблема була вирішена, то подібного не виникало б. Якщо вам так не зрозуміло, то конкретизую - пропущених дзвінків не спостерігав протягом весни-літа.

Зрозуміло
Значить це просто прикрий збіг

2.Проблем з шефом немає, передзвонюю йому. Але чому я повинен пропускати дзвінки?

Я без поняття
Я пропускаю звінки виключно там, де точно був на межі відсутності покриття

Останнім часом помітив, що в Києві він взагалі вивалюється в GSM, тобто 1g. Бо навіть не Е світиться під час розмови а G. А інколи потібно під час розмови щось подивитися в інтернеті і це зробити не вдасться, то через сторонні додатки вмикаю режим 4g/3g. Ймовірно, вони таким чином звільняють навантаження 3G БС, які й без голосу перевантажені в Києві.

1. ГСМ - то 2ж
2. Під час розмови ні 2.5ж (G), ні 2.75ж (Е) навіть по стандарту не можуть передавати дані... і ніколи не могли! Навіть на ламповому обладнанні еріксон
3. Все вірно. В деяких локаціях 3ж перевантажений... причини чотири -3ж застарілий дуже сильно -наші люди ще мають купу старих телефонів -налі люди не спішать міняти сімку на нову 4ж -2100 сам по собі гівно

З часом це все пройде, кроми частоти 2100
Про работу edge при звонке вы абсолютно не правы, у меня на samsung g7102 работал еще как, он есть и сейчас но я не проверял. И Нокии на симбиан такие же финты делали.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Скажу так...У мене Лайф і Київстар. Лайф в еджі при розмові таки вміє приймати повідомлення з телеги, фейсбук і тапка. Київстар ні

Місто
Київ
Телефон
S7
Я пропускаю звінки виключно там, де точно був на межі відсутності покриття
А в мене були пропущені на межі 2600 і 2100, а пізніше 2600 і 1800. 2600 постійно був слабкий сигнал, і він "не давав дорогу" 1800-му. Відповідно в мене швидкість була 1-5мбіт, а коли вийти на балкон і через деякий час смарт переключиться на іншу антену 1800-ту, то й 30 і більше мбіт було. Тоді було багато пропущений. Потім переїхав з Дарниці, і от зараз трабли почались в іншому кінці Києва))) Ну да ладно, бо вже мабуть набрид своїми повідомленнями.
налі люди не спішать міняти сімку на нову 4ж
В мене є кілька знайомих, які нещодавно придбали собі нового айфона чи іншого бренду гаджет, але обміняти сім-карту для них, це наще щось дуже складне. Досі 3g завантажують. Дивні люди. Так я їм вже мало не в наказовому тоні кажу: "чому не підеш в магазин КС?, не соромно з дорогим телефоном і без 4g?" :LOL:

EricX

Morpheus
Місто
Івано-Франківськ
Місто
Україна
Телефон
iPhone 15 Pro
Під час розмови ні 2.5ж (G), ні 2.75ж (Е) навіть по стандарту не можуть передавати дані... і ніколи не могли! Навіть на ламповому обладнанні еріксон
В моєму місті точно працювало на еріксоні, після заміни на хуа перестало. (була нокіа люмія)

Місто
Київ
Телефон
якась казьона нока
А в мене були пропущені на межі 2600 і 2100, а пізніше 2600 і 1800. 2600 постійно був слабкий сигнал, і він "не давав дорогу" 1800-му. Відповідно в мене швидкість була 1-5мбіт, а коли вийти на балкон і через деякий час смарт переключиться на іншу антену 1800-ту, то й 30 і більше мбіт було. Тоді було багато пропущений. Потім переїхав з Дарниці, і от зараз трабли почались в іншому кінці Києва))) Ну да ладно, бо вже мабуть набрид своїми повідомленнями.

То не обовязково свідчення дирок в покритті...
В столиці ще дуже багато мість, де зовнішні завади вбивають ефір... от телефон і пробує всунутись хоч кудись
Бородьба з такою завадою від моменту виявлення НА ОДНОМУ СЕКТОРІ НА ОДНІЙ ЧАСТОТІ займає від 6 до 18 місяців... бюрократія укрчастотнагляду і не ідеальна процедура попереджень і наказання порушника частот

А як же девайси GPRS класу A? 2007-2011рр. ніби Лайф та Киевстар про таку підтримку хвалилися

З того моменту обладнання кардинально замінено ДЕКІЛЬКА РАЗІВ... впевнений, що в налаштуваннях такої мега потрібної функції не вказали...
Може й на краще
2ж зараз останній рубіж болі і приниження (коли вже нема куди падати)... і для торгових терміналів і подібних банкоматів...

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Уже другий раз коли близько часу ночі телефони всієї сім'ї втрачають мережу Київстар і падають в угорський роумінг. О 7 ранку все само повертається назад. Сьогодні за рахунок того, що годинник автоматично з мережею перевівся на годину всі проспали вихід на роботу. Романтика

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro

sprintload

Заблокирован
Місто
Odessa <->Одесская
Телефон
Gygabyte Gsmart Rio R1 Assistant AP747 Huawei E1550 Huawei 3531

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
В мене на Samsung S8 схожих глюків жодного разу не було. В р-ні Дарницького вокзалу часто буваю.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Сьогодні за рахунок того, що годинник автоматично з мережею перевівся на годину всі проспали вихід на роботу.
На сим карте стереть записи об роуминговых операторах .
Та я живу під БС Київстар, тому думаю баги у них, бо всі телефони з Київстар потрапили в роумінг)

sprintload

Заблокирован
Місто
Odessa <->Одесская
Телефон
Gygabyte Gsmart Rio R1 Assistant AP747 Huawei E1550 Huawei 3531
Согласен глюк у них , но Вы можете попасть на оплату в роуминге . Если не выезжаете с карточкой за границу целесообразно стереть записи о роуминг-партнёрах на СИМ карте .

Місто
Київ
Телефон
якась казьона нока
Уже другий раз коли близько часу ночі телефони всієї сім'ї втрачають мережу Київстар і падають в угорський роумінг. О 7 ранку все само повертається назад. Сьогодні за рахунок того, що годинник автоматично з мережею перевівся на годину всі проспали вихід на роботу. Романтика

Ймовірно від вас йде Свєта і повертається з ранку

Місто
Киев
Телефон
Pixel 6A
да никакого глюка тут нет.
Ночью бывают работы на сети - покрытие пропадает. Рядом граница - чужие операторы.
Именно синхронизацию времени по сети-таки отключить надо - решит проблему будильника однозначно

Rom1x

Внештатный приколист
Місто
Киев
Маразм крепчал! Нужно было знакомой восстановить номер который умер как 1 месяц. Диллер посмотрел номер и сказал что его востоновить 300 грн, после 2 минутного общения выдал перл что он уже где то продаётся в Украине (номер перевыпустили).:podstolom:

Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
якась казьона нока
Маразм крепчал! Нужно было знакомой восстановить номер который умер как 1 месяц после месяца жизни от Киевстар. Диллер посмотрел номер и сказал что его востоновить 300 грн, после 2 минутного общения выдал перл что он уже где то продаётся в Украине (перевыпустили).

Если бы все это еще и членораздельно услышать...
Ничего не понятно

Rom1x

Внештатный приколист
Місто
Киев
Зашёл восстановить номер который сгорел.
Дилер дал ответ, номер можно восстановить за 300 грн, но потом выдал перл, что он уже где то продаётся в Украине. Весело да ?

Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
якась казьона нока
Зашёл восстановить номер который сгорел.
Дилер дал ответ, номер можно восстановить за 300 грн, но потом выдал перл, что он уже где то продаётся в Украине. Весело да ?

А что со сроками?
Может диллер неадекват?

Зверху