Номер умер как 1 месяц, то есть 12 + 1 + 1.А что со сроками?
Post automatically merged:
Скорей всего, нести такую ерунду. Можно за 300 восстановить, но он где то продаётся уже.Может диллер неадекват?
![podstolom :podstolom: :podstolom:](/styles/default/xenforo/vbsmilies/podstolom.gif)
Останнє редагування:
Номер умер как 1 месяц, то есть 12 + 1 + 1.А что со сроками?
Скорей всего, нести такую ерунду. Можно за 300 восстановить, но он где то продаётся уже.Может диллер неадекват?
А переадресации КС-ЛС точно нет?Телефоную на свій робочий номер Київстар, але з телефону Київстар дружини. Моя сім карта не в телефоні. Робобаба говорить, що номер не існує і тим самим пголосом пропонує отримати сім карту лайфсел з доставкою поштою. Ще раз...київстар-київстар дзвінок. На моєму номері ще абонка дійсна...
Записати не можу. Раніше лишав заявку Київстар, коли замість того, щоб сказати що я поза зоною, говорило, що номер не є дійсний. Через деякий час все стало нормально, тепер бачу знову за своєА переадресации КС-ЛС точно нет?Телефоную на свій робочий номер Київстар, але з телефону Київстар дружини. Моя сім карта не в телефоні. Робобаба говорить, що номер не існує і тим самим пголосом пропонує отримати сім карту лайфсел з доставкою поштою. Ще раз...київстар-київстар дзвінок. На моєму номері ще абонка дійсна...
Сделай запись голоса)
Готовят сообщения для тех кого будут в январе стричь)Обновляют базу
Не тільки в твому місті)По всему городу глюк - интернет 4G/3G есть, а звонки не проходят ни в 3G, ни в 2G