Декілька разів шукав де це налаштовується у додатку, не знайшов та й кинув. Приходить кожен день вранці, змахую та й все. Як надоїсть ще пошукаю та знесу той додаток. Ще може його обновити, та й тоді це налаштування з'явиться?А відключення сповіщень у налаштуваннях профілю на сайті МКС допомагає?
Гарна річ! Так і зроблю. Дякую за пораду.Відключив всі сповіщення у дозволах додатку.В мене десь третій день стало кожен ранок спамити додатком що меньше 1грн та треба поповнювати, це якось можна заблокувати?
А в додатку і немає (наскільки я знаю), я мав на увазі саме сайт.Декілька разів шукав де це налаштовується у додатку, не знайшов та й кинув. Приходить кожен день вранці, змахую та й все.А відключення сповіщень у налаштуваннях профілю на сайті МКС допомагає?
У меня все работает нормально. Перезагрузить телефон надо.в Днепре у меня мобильный интернет лежит с утра
Скорей всего это локальная проблема, но очень неприятная, когда с утра и до 17 нет интернета. Ни у ЛС, ни у МТС такого на моей практике никогда небыло. Последние 7лет пользуюсь мобильным интернетом вместо стационарного.У меня все работает нормально. Перезагрузить телефон надо.в Днепре у меня мобильный интернет лежит с утра
Можливо. Але мене влаштовує і 3G стабільний). Мені навідь здається що рік тому 3G від КС був більш стабільний ніж зараз.Певно у вас теж зараз збільшують смугу лтє на 20 мгц і прибирають gsm 1800.
Давно уже так, оставляют 2G и LTE.Можливо. Але мене влаштовує і 3G стабільний). Мені навідь здається що рік тому 3G від КС був більш стабільний ніж зараз.
4G. Так сумма же была на счету необходимая. Я этого не понял, почему решили снять именно дневную абонку.FlashUA, 4G?
Это не новый глюк, это старый добрый "бонус". Который уже вроде как пару месяцев не встречался.
не понял, почему решили снять именно дневную абонку.