Місто
Запорожье
Да давайте сравнивать падение билайна и падение кс на востоке, полюбому одно и тоже

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
monter, так в коментарях написали, що там проблема в іншому була.

Вкладення

• изображение_2021-01-24_214025.png
    изображение_2021-01-24_214025.png
    332.7 КБ · Перегляди: 73
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Stiv, я так розумію представника Київстар загнали. Один точно з Київстар, інший телеком депутат. Принаймні по трасування лиш в нього більшість запитів на мацкву. Та й не забуваємо, як за вимогою роскомнадзора і в нас один час ті сайти блокувалися😉

Місто
Львiв
А відключення сповіщень у налаштуваннях профілю на сайті МКС допомагає?
Декілька разів шукав де це налаштовується у додатку, не знайшов та й кинув. Приходить кожен день вранці, змахую та й все. Як надоїсть ще пошукаю та знесу той додаток. Ще може його обновити, та й тоді це налаштування з'явиться?
Post automatically merged:

В мене десь третій день стало кожен ранок спамити додатком що меньше 1грн та треба поповнювати, це якось можна заблокувати?
Відключив всі сповіщення у дозволах додатку.
Гарна річ! Так і зроблю. Дякую за пораду.

Місто
Білозір'я
А відключення сповіщень у налаштуваннях профілю на сайті МКС допомагає?
Декілька разів шукав де це налаштовується у додатку, не знайшов та й кинув. Приходить кожен день вранці, змахую та й все.
А в додатку і немає (наскільки я знаю), я мав на увазі саме сайт.

Вкладення

• сповіщення МКС.png
    сповіщення МКС.png
    8.5 КБ · Перегляди: 48
Місто
Dnipro
Телефон
ТА-68
в Днепре у меня мобильный интернет лежит с утра

Місто
Dnipro
Телефон
ТА-68
в Днепре у меня мобильный интернет лежит с утра
У меня все работает нормально. Перезагрузить телефон надо.
Скорей всего это локальная проблема, но очень неприятная, когда с утра и до 17 нет интернета. Ни у ЛС, ни у МТС такого на моей практике никогда небыло. Последние 7лет пользуюсь мобильным интернетом вместо стационарного.
Проверялось на двух разных устройствах: смартфоне и модеме. Палок было очень мало на покрытии.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
В настройках телефона можно попробовать выключить все оповещения от приложения. Должно подействовать!

Місто
Dnipro
Телефон
ТА-68
Певно у вас теж зараз збільшують смугу лтє на 20 мгц і прибирають gsm 1800.
Можливо. Але мене влаштовує і 3G стабільний). Мені навідь здається що рік тому 3G від КС був більш стабільний ніж зараз.

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Місто
Poland
Повідомлення в темі "Сохранение номера при смене оператора / MNP в Украине" https://red-forum.com/threads/Сохранение-номера-при-смене-оператора-mnp-в-Украине.8165/post-1682280
Може це теж заглючило через реєстрацію номера у новому білінгу? (Хоча я думаю, що це через поповнення номера пакета для переносу чи через есім)
Post automatically merged:

Сьогодні користувався міськими хвилинами. Застосунок ніде їх не показує. Смс про них прийшло лиш раз, хоча 252 показує використано 7 хв.
Фіг там, рахують похвилинно і попакетно, тобто зняли з мене 9 грн при 5.39 хв використанних хвилинах посекундно!

Останнє редагування:
  • Wow
Реакції: drmz

FlashUA

---
Місто
Запоріжжя
Телефон
S26 Ultra
Вот такой глюк словил мой номер сегодня. Ночью с меня списывают 10 грн суточных, при том, что на счету есть вся сумма для снятия месячной абонплаты, которая и должна была состояться ночью. Тариф - 75 грн.
Оператор объяснила выходом в интернет в период с 21 до 23 часов, которого фактически не было) (ладно, служебный трафик и все такое) и который должен был оплачен первой 10, которую сняли еще в 16 часов.
Доказывать ничего не стал, но не приятно.

Вкладення

• Opera Снимок_2021-01-28_100903_new.kyivstar.ua.png
    Opera Снимок_2021-01-28_100903_new.kyivstar.ua.png
    354.5 КБ · Перегляди: 82

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
FlashUA, 4G?
Это не новый глюк, это старый добрый "бонус". Который уже вроде как пару месяцев не встречался.

• Like
Реакції: idea

FlashUA

---
Місто
Запоріжжя
Телефон
S26 Ultra
FlashUA, 4G?
Это не новый глюк, это старый добрый "бонус". Который уже вроде как пару месяцев не встречался.
4G. Так сумма же была на счету необходимая. Я этого не понял, почему решили снять именно дневную абонку.

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
В десктопній версії МКС показує пропозицію бонусів за поповнення в додатку. Захожу в додаток - пропозиції немає...((
Філософське питання: бути чи не бути поповняти чи не поповняти?)

111.png222.jpg

Зверху