Є, но у віджеті 0.01мб, а сайті 0мб з 12000Morino, Уже в приложении нету.
Передайте це їм, що тут на форумі про це писали. Eh.Cronprog, об этом еще давно писали, плохо за форумом следите...
Є варіант спробувати написати більш розширену заявку сюди, читав що рекомендують писати туди всім людям які мають проблеми з отриманням послуг зв'язку від оператора.Cronprog, кому вы хотите, чтобы я передал? Тут постоянно твердят, что операторы почти ничего не знают
Я згадав про це і прокоментував про це, для себе.Cronprog, Говорят помогает туда писать или вы мне советуете написать?
Вони вже сховали той режим де мегабайти залишались, у мене просто написано "Безлім". Раніше так, там був підрахунок Мб.Cronprog, вы для начала попробуйте нескольким операторам предоставить скрины с мкс (ecare), где четко нарисован оставшийся трафик, возможно поможет, хотя они могут съехать на новый мкс, а в нем уже не видно.
Знайшов.Cronprog, посмотрел на разных ТП - макс безлим, все вместе, домашний 4g. Везде дается, примерно, 953GB на начало месяца. Значит, они во всех тарифах (даже с политикой справедливого пользования) установили 1TB ограничения.
Чтобы попасть в старый мкс зайдите с компьютера на ecare.kyivstar.ua, там будет все видно.
Літом я уже передавав таку ж саму заявку тільки в голосовому форматі, що ж, побачимо чи на цей другий раз з'явиться рух в бік вирішення проблеми..Знайшов.Cronprog, посмотрел на разных ТП - макс безлим, все вместе, домашний 4g. Везде дается, примерно, 953GB на начало месяца. Значит, они во всех тарифах (даже с политикой справедливого пользования) установили 1TB ограничения.
Чтобы попасть в старый мкс зайдите с компьютера на ecare.kyivstar.ua, там будет все видно.
Дякую..
Ось що мені відповів оператор на те коли я їм показав як в статистиці використання у мене зменшуютьсч мегабайти в безлімітному інтернеті:
Оператор:
Там вказується загальний об'єм використаних мегабайт.
По даному пакету надається безлімітний мобільний інтернет. Відображення інформації в особистому кабінеті, на жаль, некоректне.
Я: ахаха... Вміють розводити людей...
Я не знаю як реагувати на це .
Ладно, простите, я не могу нормально реагировать на подобные скорости, давно шейпа не видел, не пользуюсь тем где есть шейп, и думать о этом странно.
Мы, в рамках политики великодушного смирения, скидывались господину на 1Тб в мес без шейпа.Єдиний трафік який проходить до мене це отримання айпі адрес від днс, працює тільки через tcp :// [любий днс] : 53 порт, весь інший трафік через tcp/udp повністю заморожено, інтернет відсутній.
..
Таке трапляється в тарифіі Київстар Домашній 4G і які подібні йому по умовам де немає обмеження по швидкості, такі тарифи потрібні тим хто живе десь біля лісу як я, чи в селі де немає провідного інтернету, також інтернет зникає в послузі VIP Безліміт на 90 днів, ще раз нагадую, інтернет зникає після вичерпання 999 999 MB, тобто якщо калькулятор трафіку піде вище то оператор чомусь вимикає інтернет, раніше до оновлення систем яку запровадили весною / чи літом - раніше такого не було, це вже який раз оператор в чаті стверджує що в них немає такого обмеження! Проте в мене таке обмеження траплялось на різних сімкартах в різні місяці використання, спочатку у мене це обмеження було в тарифі Київстар Домашній 4G, а теперь в послузі VIP 90 днів безлімітного інтернету, отримав цю послугу півтора місяці тому, тому ці півтора місяці не платив за Київстар Домашній 4G, P. S ця послуга була отримана на іншій сімкарті, думаю завтра доведеться поповнити на Київстар Домашній 4G. Шкода.
І також я не один ловив такі обмеження, є люди в ютубі які обговорювали це + тут на форумі теж згадували, і в комьюніті Київстар хтось згадував цю проблему. Я пишу знову про це тому що оператор не вирішує цю проблему. Як же було важко говорити в чаті з оператором про це, відчуття що я спілкуюсь з печерною людиною, пробачте за такі слова, я не можу думати краще про це.
За умови того що я користуюсь вишкою в селі B3, завжди швидкість 25-45 мегабіт.Ладно, простите, я не могу нормально реагировать на подобные скорости, давно шейпа не видел, не пользуюсь тем где есть шейп, и думать о этом странно.Мы, в рамках политики великодушного смирения, скидывались господину на 1Тб в мес без шейпа.Єдиний трафік який проходить до мене це отримання айпі адрес від днс, працює тільки через tcp :// [любий днс] : 53 порт, весь інший трафік через tcp/udp повністю заморожено, інтернет відсутній.
..
Таке трапляється в тарифіі Київстар Домашній 4G і які подібні йому по умовам де немає обмеження по швидкості, такі тарифи потрібні тим хто живе десь біля лісу як я, чи в селі де немає провідного інтернету, також інтернет зникає в послузі VIP Безліміт на 90 днів, ще раз нагадую, інтернет зникає після вичерпання 999 999 MB, тобто якщо калькулятор трафіку піде вище то оператор чомусь вимикає інтернет, раніше до оновлення систем яку запровадили весною / чи літом - раніше такого не було, це вже який раз оператор в чаті стверджує що в них немає такого обмеження! Проте в мене таке обмеження траплялось на різних сімкартах в різні місяці використання, спочатку у мене це обмеження було в тарифі Київстар Домашній 4G, а теперь в послузі VIP 90 днів безлімітного інтернету, отримав цю послугу півтора місяці тому, тому ці півтора місяці не платив за Київстар Домашній 4G, P. S ця послуга була отримана на іншій сімкарті, думаю завтра доведеться поповнити на Київстар Домашній 4G. Шкода.
І також я не один ловив такі обмеження, є люди в ютубі які обговорювали це + тут на форумі теж згадували, і в комьюніті Київстар хтось згадував цю проблему. Я пишу знову про це тому що оператор не вирішує цю проблему. Як же було важко говорити в чаті з оператором про це, відчуття що я спілкуюсь з печерною людиною, пробачте за такі слова, я не можу думати краще про це.
Я в возмущении.
Кто живёт в сложных деревнях возле леса не случайно использует тарифы и услуги которые предоставляют замену домашнему интернету в 4G сети, я использую деревенскую вышку, имею трудности с подключением проводной сети, переезжайте и вы в деревню на постоянное местожительство,хех.Ладно, простите, я не могу нормально реагировать на подобные скорости, давно шейпа не видел, не пользуюсь тем где есть шейп, и думать о этом странно.Мы, в рамках политики великодушного смирения, скидывались господину на 1Тб в мес без шейпа.Єдиний трафік який проходить до мене це отримання айпі адрес від днс, працює тільки через tcp :// [любий днс] : 53 порт, весь інший трафік через tcp/udp повністю заморожено, інтернет відсутній.
..
Я в возмущении.
Деревни - в кацапии, кто там живет, им вероятно, сложно. А у нас во многих селах - норм..))Кто живёт в сложных деревнях возле леса
Та не, ну нафиг... (учитывая вышесказанное).переезжайте и вы в деревню
Значит этот мир не для меня.Cronprog, большинство своих проблем, ты конструируешь сам....