Глюки Київстар

Morino

Користувач
Місто
Львів
Тарифікація. Складнощі з тарифікацією сервісів, що не тарифікуються за умовами тарифного плану, при використанні Інтернету (GSM / PrePaid)

У деяких абонентів може відбуватися тарифікація нетарифікованих за умовами тарифного плану та “Суперсили” сервісів (YouTube, TikTok, YouTube Music, Telegram, Instagram).

Наші інженери вже займаються вирішенням цього питання. Просимо вибачення за тимчасові труднощі. З кс форуму
Post automatically merged:

Анулювання номеру. Некоректне анулювання номерів по терміну дії (GSM / PrePaid / INFO)

Деякі номери передплати були некоректно анульовані по терміну дії номеру. При цьому номери не мали бути анульовані та мали поповнення рахунку після 25.07.
Не стосується номерів з тарифним планом "SMART SIM".

SMS. Складнощі з отриманням SMS у абонентів MNP які Port-IN у мережу Київстар з Lifecell/Utel/Vodafone (GSM / INFO)

У деяких абонентів, які Port-IN у мережу Київстар з Lifecell/Utel/Vodafone можуть спостерігатися складнощі з отриманням SMS як на території України, так і в ромінгу.

Складнощі виникають на боці компаній Lifecell/Utel/Vodafone. Рекомендуємо у письмовому форматі залишати скаргу до НКРЗ на оператора донора (належить до Lifecell/Ute).

Мій Київстар. Недоступність підключення послуги "eSIM" через програму Мій Київстар (GSM / PrePaid)

Для абонентів передплати відсутня кнопка підключення послуги eSIM через додаток "Мій Київстар".

Наші інженери вже займаються вирішенням цього питання. Просимо вибачення за тимчасові труднощі

Останнє редагування:
Місто
Одесса
Тарифікація. Складнощі з тарифікацією сервісів, що не тарифікуються за умовами тарифного плану, при використанні Інтернету (GSM / PrePaid)

У деяких абонентів може відбуватися тарифікація нетарифікованих за умовами тарифного плану та “Суперсили” сервісів (YouTube, TikTok, YouTube Music, Telegram, Instagram).

Наші інженери вже займаються вирішенням цього питання. Просимо вибачення за тимчасові труднощі. З кс форуму

Анулювання номеру. Некоректне анулювання номерів по терміну дії (GSM / PrePaid / INFO)

Деякі номери передплати були некоректно анульовані по терміну дії номеру. При цьому номери не мали бути анульовані та мали поповнення рахунку після 25.07.

SMS. Складнощі з отриманням SMS у абонентів MNP які Port-IN у мережу Київстар з Lifecell/Utel/Vodafone (GSM / INFO)

У деяких абонентів, які Port-IN у мережу Київстар з Lifecell/Utel/Vodafone можуть спостерігатися складнощі з отриманням SMS як на території України, так і в ромінгу.

Складнощі виникають на боці компаній Lifecell/Utel/Vodafone. Рекомендуємо у письмовому форматі залишати скаргу до НКРЗ на оператора донора (належить до Lifecell/Ute).

Мій Київстар. Недоступність підключення послуги "eSIM" через програму Мій Київстар (GSM / PrePaid)

Для абонентів передплати відсутня кнопка підключення послуги eSIM через додаток "Мій Київстар".

Наші інженери вже займаються вирішенням цього питання. Просимо вибачення за тимчасові труднощі
Обещали до 06.09 все решить. Это случайно не будет как в прошлом году, на полгода глюк с обновление.

Morino

Користувач
Місто
Львів

Обещали до 06.09 все решить. Это случайно не будет как в прошлом году, на полгода глюк с обновление.
Вчора хіба вони виклали.

Morino

Користувач
Місто
Львів
Тарифікація. Некоректне списання коштів після використання безлімітного трафіку інтернету (GSM/PrePaid/INFO)

У абонентів передплати з безлімітним Інтернетом у тарифному плані/послузі після використання понад 90 ГБ відбувається тарифікація коштів за Інтернет.

Це тимчасовий технічний збій. Некоректно списані кошти будуть повернуті на ваш рахунок найближчим часом.

Київстар ТБ. Некоректно підключився пакет "Київстар ТБ Сімейний" (GSM/PrePaid/INFO)

У деяких абонентів, які відключили пакет "Київстар ТБ Легкий старт", все одно підключився пакет "Київстар ТБ Сімейний".

На даний момент є проблема з помилковим підключенням пакету "Київстар ТБ Сімейний" абонентам, які користувалися пакетом "Київстар ТБ Легкий Старт". Вибачте за тимчасові незручності.

Після усунення протягом 20 робочих днів буде проведена компенсація за некоректними витратами, про що ви будете проінформовані в SMS.

Місто
Запорожье
В Запорожье уже часа 2 с 2600 беда, то ваще не ловилась моя бс в б7, только соседи, теперь есть но сигнал очень задушен.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Morino, коли обіцяють відновити номери?

Morino

Користувач
Місто
Львів
Morino, коли обіцяють відновити номери?

Я хз.

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Сьогодні в 15:15 вивів кошти з підопічних номерів на свій інтернет провайдер, перевірив через пару хвилин: гроші зняло, на рахунку "ванкопейк".
Годину тому (20:10) прийшла смс "Виникла технічна помилку, кошти повернуто". Дивлюся, дійсно на рахунку вся сума повернулась, на інтернет провайдері коштів також немає.
Хто тілібонькає, перевірте свої підопічні номера :pop:

upd. Зробив повторний вивід коштів на свій інет провайдер і на Лайф. На Лайф без проблем дойшло, на інет провайдер кошти зависли непонятно де: ні там, ні там їх немає. Висновок: це шось конкретно з прийомом платежів на мій інет провайдер.

Останнє редагування:
Місто
Одесса
Висновок: це шось конкретно з прийомом платежів на мій інет провайдер.
Виводив на карту (2 різних банки)- помилка.
На Водафон - гроші перевели

Висновок: це шось конкретно з прийомом платежів на мій інет провайдер.
Виводив на карту (2 різних банки)- помилка.
На Водафон - гроші перевелись.
Киевстар писал, что до 18 будут сбои и рекомендовал пополнить счет заранее

.

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Сьогодні з ранку до обіду, Харків знов без електропостачання, київстар лежав як кам'яна плита. Лише один оператор, котрий з дешевими РБА, деякою мірою нормально працював.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Зверху