Реально не знаю куди писати. Якість сім карт Київстар стала нижче плінтуса. В мене з листопада того року стабільно раз у місяц заміна сімкі. Думав що телефон їх портить. Міняв телефон. Двічі. Але все так само. Як похерив симку в листопаді. Зробив заміну та пішло-поїхало. Це триндець. Дістало неможливо як. Благо магаз Київстара рядом. Але ж й там черга з полуглухих та полусліпих пенсіонерів з одним й тим самим питанням - я поповнив а зв’язку нема. Та іноді по годині - півтора стояти щоб заміну зробити. Я готов вже іноді когось вбити. А симптоми одні й ті самі - пропадає мережа. Після перезавантаження все ок. На пару днів. Потім знов. Три, чотири перезавантаження й сімка взагалі не реєструється у мережі. Капець!! Й це не зв’язано географічно. Таке й в Полтаві було, й у Харкові.
Post automatically merged:
Це почалось, коли я перший раз отримав сімку не "контрактну". Без літери "К" на полі штрихкоду. От всі ці сімкі рахітичні.
у Vodafone те саме. Самий кінчений Китай напевно. Правда Vodafone хоч смс не шле, що треба замінити сім, а КС стабільно спамить вже декілька років, щоб я замінив сімку, яка ще djuice , на оце нове лайно. Я 3 рази вже міняв одну і ту саму сім, далі помилок не роблю і обрізав старі, 4G 2-5 мегабіт нехай засунуть собі в одне місцеЯкість сім карт Київстар стала нижче плінтуса.
Теж був такий глюк у двох сімок КС: міняли один раз в одному і тому ж відділенні - історія така сама, правда, замінені сімки глючать саме в смартфонах, а от в кнопкових працюють майже без проблем (дуже рідко сімка відвалювалась на кілька секунд). Потім поїхали в інше відділення, знову замінили там сімки, вставили в той же смарт - глюки зникли, працює без збоїв, а інтернет став стабільніший (не прига з 4G на H та E щосекунди). Географічно - смарт і кнопа весь час були і є в одному і тому ж приміщенні зранку до вечора, ледь не на одному і тому ж столику (іноді - на ліжку).А симптоми одні й ті самі - пропадає мережа. Після перезавантаження все ок. На пару днів. Потім знов. Три, чотири перезавантаження й сімка взагалі не реєструється у мережі.
Політ нормальний.У когось є ще проблеми сьогодні з інетом мобільним?
На телефоні наче все ок, на модемі частина працює-частина ні...
Місто Київ, контракт. Мобільний інтернет працює нормально.У когось є ще проблеми сьогодні з інетом мобільним?
У меня есть проблемы. Модем huawei подключенный к роутеру. Как раз "недавно" по сообщениям с этого форума "лечил" его прописыванием APN www.kyivstar.net. Сегодня утром увидел что связи нет (модем обеспечивает связь для камер наблюдения, находится это всё "очень не рядом"). Сразу же пошёл сюда. Для этого ответа специально регистрировался на форуме.У когось є ще проблеми сьогодні з інетом мобільним?
Є хто використовує APN www.kyivstar.net для ipv4?
У вас працює?
Да, всё верно. По-моему прошлой осенью проявлялась эта проблема.Lumia, пропиши в налаштуваннях модему APN "4g.kyivstar.ua" та обери IPv4
Проблема йде через те, що київстар дає модему IPv6, а роутер не вміє працювати з цим IPv6
Допомогло перехід на 3g.В моєму випадку ця апн мені не підійшлаДа, всё верно. По-моему прошлой осенью проявлялась эта проблема.Lumia, пропиши в налаштуваннях модему APN "4g.kyivstar.ua" та обери IPv4
Проблема йде через те, що київстар дає модему IPv6, а роутер не вміє працювати з цим IPv6
Самое нелепое что проявляется она "больнее всего" на модемах, а модемы используются очень часто в системах охраны, наблюдения и прочих "умных домах". И вся эта удалённая красота отваливается. И чтобы поменять настройки туда нужно ехать. Засада.
Спасибо. Завтра попробую 4g.kyivstar.ua прописать.
Так само. І така саме відповідь була на 466. Смішно що і в оператора на 466 також вкрали 25 гривень. Написала 2 заяви, і від себе також.Знову шахраї вкрали 25 грн. з рахунку на контракті. Заявку склали,в чаті відповіли:
"В даний момент дійсно можуть виникати складнощі з відображенням коректної суми на Вашому рахунку. Наші інженери займаються усуненням несправності. Приносимо вибачення за тимчасові не зручності"
А в активностях що пише? Маю контракт, но все добре, проблем немає.Так само. І така саме відповідь була на 466. Смішно що і в оператора на 466 також вкрали 25 гривень. Написала 2 заяви, і від себе також.Знову шахраї вкрали 25 грн. з рахунку на контракті. Заявку склали,в чаті відповіли:
"В даний момент дійсно можуть виникати складнощі з відображенням коректної суми на Вашому рахунку. Наші інженери займаються усуненням несправності. Приносимо вибачення за тимчасові не зручності"