Глюки Київстар

Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Реально не знаю куди писати. Якість сім карт Київстар стала нижче плінтуса. В мене з листопада того року стабільно раз у місяц заміна сімкі. Думав що телефон їх портить. Міняв телефон. Двічі. Але все так само. Як похерив симку в листопаді. Зробив заміну та пішло-поїхало. Це триндець. Дістало неможливо як. Благо магаз Київстара рядом. Але ж й там черга з полуглухих та полусліпих пенсіонерів з одним й тим самим питанням - я поповнив а зв’язку нема. Та іноді по годині - півтора стояти щоб заміну зробити. Я готов вже іноді когось вбити. А симптоми одні й ті самі - пропадає мережа. Після перезавантаження все ок. На пару днів. Потім знов. Три, чотири перезавантаження й сімка взагалі не реєструється у мережі. Капець!! Й це не зв’язано географічно. Таке й в Полтаві було, й у Харкові.
Post automatically merged:

Це почалось, коли я перший раз отримав сімку не "контрактну". Без літери "К" на полі штрихкоду. От всі ці сімкі рахітичні.

Merida

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung Galaxy M32 6/128
Реально не знаю куди писати. Якість сім карт Київстар стала нижче плінтуса. В мене з листопада того року стабільно раз у місяц заміна сімкі. Думав що телефон їх портить. Міняв телефон. Двічі. Але все так само. Як похерив симку в листопаді. Зробив заміну та пішло-поїхало. Це триндець. Дістало неможливо як. Благо магаз Київстара рядом. Але ж й там черга з полуглухих та полусліпих пенсіонерів з одним й тим самим питанням - я поповнив а зв’язку нема. Та іноді по годині - півтора стояти щоб заміну зробити. Я готов вже іноді когось вбити. А симптоми одні й ті самі - пропадає мережа. Після перезавантаження все ок. На пару днів. Потім знов. Три, чотири перезавантаження й сімка взагалі не реєструється у мережі. Капець!! Й це не зв’язано географічно. Таке й в Полтаві було, й у Харкові.
Post automatically merged:

Це почалось, коли я перший раз отримав сімку не "контрактну". Без літери "К" на полі штрихкоду. От всі ці сімкі рахітичні.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Я не зовсім зрозумів про що ти. Якщо про те, що міняти сімку можна без походу до магазу, то то не мій варіант. В мене контракт. Якщо про мій пост, що я поміняв 5 сімок то це так. Я міняв вже масу сімок. Холдери всі зберігаю, щоб потім (ну а вдруг) можна буде когось ткнути носом.

Місто
Волинь
Якість сім карт Київстар стала нижче плінтуса.
у Vodafone те саме. Самий кінчений Китай напевно. Правда Vodafone хоч смс не шле, що треба замінити сім, а КС стабільно спамить вже декілька років, щоб я замінив сімку, яка ще djuice :D , на оце нове лайно. Я 3 рази вже міняв одну і ту саму сім, далі помилок не роблю і обрізав старі, 4G 2-5 мегабіт нехай засунуть собі в одне місце

Ryo San

Plutoid
Місто
Київ
Телефон
moto g54 5G (XT2343-6)
А симптоми одні й ті самі - пропадає мережа. Після перезавантаження все ок. На пару днів. Потім знов. Три, чотири перезавантаження й сімка взагалі не реєструється у мережі.
Теж був такий глюк у двох сімок КС: міняли один раз в одному і тому ж відділенні - історія така сама, правда, замінені сімки глючать саме в смартфонах, а от в кнопкових працюють майже без проблем (дуже рідко сімка відвалювалась на кілька секунд). Потім поїхали в інше відділення, знову замінили там сімки, вставили в той же смарт - глюки зникли, працює без збоїв, а інтернет став стабільніший (не прига з 4G на H та E щосекунди). Географічно - смарт і кнопа весь час були і є в одному і тому ж приміщенні зранку до вечора, ледь не на одному і тому ж столику (іноді - на ліжку).
Тому, моя порада: спробувати замінити сімку у офіційному ЦОА Київстару, максимально віддаленому від вашого поточного ЦОА/дилера.
P.S.: Колись тут на форумі писали, що приїхала ціла партія "бракованих" сімок - мо' в процесі доставки пошкодили сімки, мо' якість така.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Варіант. Так, дійсно, я роблю заміну у одному й тому самому магазині. Офійійних точок Київстара у нас немає. На наступному тижні буду у Дніпрі. Зроблю заміну там.

Місто
Харьков
Телефон
Iphone Хs+ Huawei P30 PRO
У когось є ще проблеми сьогодні з інетом мобільним?
На телефоні наче все ок, на модемі частина працює-частина ні...
Є хто використовує APN www.kyivstar.net для ipv4?
У вас працює?

Останнє редагування:

Baldman

Разом з UMC ©1998
Місто
Київ
Телефон
Nokia 540 NMT-450
Місто Київ, контракт. Мобільний інтернет працює нормально.

Місто
Хмельницкий
Є хто використовує APN www.kyivstar.net для ipv4?
У вас працює?
У меня есть проблемы. Модем huawei подключенный к роутеру. Как раз "недавно" по сообщениям с этого форума "лечил" его прописыванием APN www.kyivstar.net. Сегодня утром увидел что связи нет (модем обеспечивает связь для камер наблюдения, находится это всё "очень не рядом"). Сразу же пошёл сюда. :) Для этого ответа специально регистрировался на форуме. :)
Пока интернет не вернулся. Физически доступа у меня к модему сейчас нет, увидеть "что пишет" не могу.
Завтра уже проверю на таком же модеме, который есть под рукой. Надо понять в чём именно проблема.

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Lumia, пропиши в налаштуваннях модему APN "4g.kyivstar.ua" та обери IPv4
Проблема йде через те, що київстар дає модему IPv6, а роутер не вміє працювати з цим IPv6

Місто
Хмельницкий
Проблема йде через те, що київстар дає модему IPv6, а роутер не вміє працювати з цим IPv6
Да, всё верно. По-моему прошлой осенью проявлялась эта проблема.
Самое нелепое что проявляется она "больнее всего" на модемах, а модемы используются очень часто в системах охраны, наблюдения и прочих "умных домах". И вся эта удалённая красота отваливается. И чтобы поменять настройки туда нужно ехать. Засада. :)
Спасибо. Завтра попробую 4g.kyivstar.ua прописать.

Merida

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung Galaxy M32 6/128
мож знизу на сімку скотч 1 шар приклеїти мож поможе, я тіки на самсунг сижу з 3 2012 року, сімки всіх 3-х слонів ніколи не міняв все ок і скотч не клеїв, у вас або китайський смарт або бракований смарт або у вашій області України браковані сімки.

Місто
Харьков
Телефон
Iphone Хs+ Huawei P30 PRO
Да, всё верно. По-моему прошлой осенью проявлялась эта проблема.
Самое нелепое что проявляется она "больнее всего" на модемах, а модемы используются очень часто в системах охраны, наблюдения и прочих "умных домах". И вся эта удалённая красота отваливается. И чтобы поменять настройки туда нужно ехать. Засада. :)
Спасибо. Завтра попробую 4g.kyivstar.ua прописать.
В моєму випадку ця апн мені не підійшла
Допомогло перехід на 3g.
Точки
www.ab.kyivstar.
4g.kyivstar.
Internet
Www.kyivstar.
Не допомагають.
Обрати ipv4 і налаштуваннях модему нема можливості :(

Місто
Рівне
Знову шахраї вкрали 25 грн. з рахунку на контракті. Заявку склали,в чаті відповіли:
"В даний момент дійсно можуть виникати складнощі з відображенням коректної суми на Вашому рахунку. Наші інженери займаються усуненням несправності. Приносимо вибачення за тимчасові не зручності"

Місто
Хмельницкий
Знову шахраї вкрали 25 грн. з рахунку на контракті. Заявку склали,в чаті відповіли:
"В даний момент дійсно можуть виникати складнощі з відображенням коректної суми на Вашому рахунку. Наші інженери займаються усуненням несправності. Приносимо вибачення за тимчасові не зручності"
Так само. І така саме відповідь була на 466. Смішно що і в оператора на 466 також вкрали 25 гривень. Написала 2 заяви, і від себе також.

Morino

Користувач
Місто
Львів
Так само. І така саме відповідь була на 466. Смішно що і в оператора на 466 також вкрали 25 гривень. Написала 2 заяви, і від себе також.
А в активностях що пише? Маю контракт, но все добре, проблем немає.

kapetan

Старый моряк
Місто
Киев
Хм... Контракт и тоже исчезли 25 грн
Заявку подавать пока не буду, если проблема массовая, то думаю к концу месяца пофиксят сами.

Зверху