Реально не знаю куди писати. Якість сім карт Київстар стала нижче плінтуса. В мене з листопада того року стабільно раз у місяц заміна сімкі. Думав що телефон їх портить. Міняв телефон. Двічі. Але все так само. Як похерив симку в листопаді. Зробив заміну та пішло-поїхало. Це триндець. Дістало неможливо як. Благо магаз Київстара рядом. Але ж й там черга з полуглухих та полусліпих пенсіонерів з одним й тим самим питанням - я поповнив а зв’язку нема. Та іноді по годині - півтора стояти щоб заміну зробити. Я готов вже іноді когось вбити. А симптоми одні й ті самі - пропадає мережа. Після перезавантаження все ок. На пару днів. Потім знов. Три, чотири перезавантаження й сімка взагалі не реєструється у мережі. Капець!! Й це не зв’язано географічно. Таке й в Полтаві було, й у Харкові.
Post automatically merged:
Це почалось, коли я перший раз отримав сімку не "контрактну". Без літери "К" на полі штрихкоду. От всі ці сімкі рахітичні.
у Vodafone те саме. Самий кінчений Китай напевно. Правда Vodafone хоч смс не шле, що треба замінити сім, а КС стабільно спамить вже декілька років, щоб я замінив сімку, яка ще djuiceЯкість сім карт Київстар стала нижче плінтуса.
Теж був такий глюк у двох сімок КС: міняли один раз в одному і тому ж відділенні - історія така сама, правда, замінені сімки глючать саме в смартфонах, а от в кнопкових працюють майже без проблем (дуже рідко сімка відвалювалась на кілька секунд). Потім поїхали в інше відділення, знову замінили там сімки, вставили в той же смарт - глюки зникли, працює без збоїв, а інтернет став стабільніший (не прига з 4G на H та E щосекунди). Географічно - смарт і кнопа весь час були і є в одному і тому ж приміщенні зранку до вечора, ледь не на одному і тому ж столику (іноді - на ліжку).А симптоми одні й ті самі - пропадає мережа. Після перезавантаження все ок. На пару днів. Потім знов. Три, чотири перезавантаження й сімка взагалі не реєструється у мережі.
Політ нормальний.У когось є ще проблеми сьогодні з інетом мобільним?
На телефоні наче все ок, на модемі частина працює-частина ні...
Місто Київ, контракт. Мобільний інтернет працює нормально.У когось є ще проблеми сьогодні з інетом мобільним?
У меня есть проблемы. Модем huawei подключенный к роутеру. Как раз "недавно" по сообщениям с этого форума "лечил" его прописыванием APN www.kyivstar.net. Сегодня утром увидел что связи нет (модем обеспечивает связь для камер наблюдения, находится это всё "очень не рядом"). Сразу же пошёл сюда.У когось є ще проблеми сьогодні з інетом мобільним?
Є хто використовує APN www.kyivstar.net для ipv4?
У вас працює?
Да, всё верно. По-моему прошлой осенью проявлялась эта проблема.Lumia, пропиши в налаштуваннях модему APN "4g.kyivstar.ua" та обери IPv4
Проблема йде через те, що київстар дає модему IPv6, а роутер не вміє працювати з цим IPv6
Допомогло перехід на 3g.В моєму випадку ця апн мені не підійшлаДа, всё верно. По-моему прошлой осенью проявлялась эта проблема.Lumia, пропиши в налаштуваннях модему APN "4g.kyivstar.ua" та обери IPv4
Проблема йде через те, що київстар дає модему IPv6, а роутер не вміє працювати з цим IPv6
Самое нелепое что проявляется она "больнее всего" на модемах, а модемы используются очень часто в системах охраны, наблюдения и прочих "умных домах". И вся эта удалённая красота отваливается. И чтобы поменять настройки туда нужно ехать. Засада.
Спасибо. Завтра попробую 4g.kyivstar.ua прописать.
Так само. І така саме відповідь була на 466. Смішно що і в оператора на 466 також вкрали 25 гривень. Написала 2 заяви, і від себе також.Знову шахраї вкрали 25 грн. з рахунку на контракті. Заявку склали,в чаті відповіли:
"В даний момент дійсно можуть виникати складнощі з відображенням коректної суми на Вашому рахунку. Наші інженери займаються усуненням несправності. Приносимо вибачення за тимчасові не зручності"
А в активностях що пише? Маю контракт, но все добре, проблем немає.Так само. І така саме відповідь була на 466. Смішно що і в оператора на 466 також вкрали 25 гривень. Написала 2 заяви, і від себе також.Знову шахраї вкрали 25 грн. з рахунку на контракті. Заявку склали,в чаті відповіли:
"В даний момент дійсно можуть виникати складнощі з відображенням коректної суми на Вашому рахунку. Наші інженери займаються усуненням несправності. Приносимо вибачення за тимчасові не зручності"