Глюки Київстар

Місто
Харьков
Телефон
Poco x3
*135# будет смс за что снимали
Останні витрати за вашим номером:
01.07 00:01 Плата за тариф Все разом - 330.0 грн;
01.07 00:01 Підтвердження сплати за тариф Все разом - 330.0 грн;
01.07 00:01 Плата за пакет послуг - 2.0 грн;
01.07 00:01 Плата за пакет послуг - 2.0 грн;
30.06 23:43 Плата за пакет послуг - 2.0 грн. Залишок на рахунку: 2.09 грн. Перевіряйте детальні витрати в Мій Київстар
Тоже самое...

Morino

Користувач
Місто
Львів
В мене теж подав на лав юа пісня контракт, 30 числа у вечері все змінилося нормально і в 23:30 приходить знижка 15% не підключена з тех причин, оформив заявку. З знижками на контракті у них ще досі біда, що дивно суперсили з попереднього тарифу перенеслись в новий і не відключались.

osot056

ОптимисТ
Місто
г. Днепр
Телефон
ASUS ZenFoneMax+Fly TS107
Подарочный интернет по *560# не отображается и не работает . Вроде писали , что до Нового Года должен быть .

Місто
Киев
В мене теж подав на лав юа пісня контракт, 30 числа у вечері все змінилося нормально і в 23:30 приходить знижка 15% не підключена з тех причин, оформив заявку. З знижками на контракті у них ще досі біда, що дивно суперсили з попереднього тарифу перенеслись в новий і не відключались.
Така ж сама ситуація зі знижкою.

Місто
Черкаси
Телефон
Моторола Edge 50 Pro
Як отримати знижку на контракті?

Morino

Користувач
Місто
Львів
Через менеджера, а через оператора треба оформити заявку щоб менеджер передзвонив.

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Подарочный интернет по *560# не отображается и не работает . Вроде писали , что до Нового Года должен быть .
Давно уже прикрыли "подарочек". И дурака включают на горячке...

Morino

Користувач
Місто
Львів
Уже підключили і повернуть різницю.

Місто
Черкаси
Телефон
Моторола Edge 50 Pro
Через менеджера, а через оператора треба оформити заявку щоб менеджер передзвонив.
Не хоче оформляти оператор заявку на менеджера ні під яким предлогом.

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Не хоче оформляти оператор заявку на менеджера ні під яким предлогом
Піди у ва-банк. Бомжувати так з ризиком. Подай заявку на MNP і от тоді можливо подзвонить менеджер. Або перехід на припейд. Але ніяких гарантій що він подзвонить, але шанси є. А просто просити оператора щоб подзвонив менеджер не можна, бо менеджер дзвонить в особливих випадках на власний розсуд. Наприклад якщо ти важливий клієнт. А важливий клієнт це той, хто добре платить... Ніщеброди економні йдуть лісом. Та навіть якщо він подзвонить - немає гарантій отримати знижку. Бо ніщебродів не люблять... :cry: А в чому ризик? Можуть не подзвонити а MNP все ж таки відбудеться.

Morino

Користувач
Місто
Львів
Не хоче оформляти оператор заявку на менеджера ні під яким предлогом
Піди у ва-банк. Бомжувати так з ризиком. Подай заявку на MNP і от тоді можливо подзвонить менеджер. Або перехід на припейд. Але ніяких гарантій що він подзвонить, але шанси є. А просто просити оператора щоб подзвонив менеджер не можна, бо менеджер дзвонить в особливих випадках на власний розсуд. Наприклад якщо ти важливий клієнт. А важливий клієнт це той, хто добре платить... Ніщеброди економні йдуть лісом. Та навіть якщо він подзвонить - немає гарантій отримати знижку. Бо ніщебродів не люблять... :cry: А в чому ризик? Можуть не подзвонити а MNP все ж таки відбудеться.
Мені менеджер на лав юа пісня контракт при переході в цей тариф не хотів давати, але потім через 10хв знову він передзвонив, і все таки дав. Думаю історію номера дивилися.

Prorab

Skylark
Місто
Черноморск
Телефон
Redmi N8P
Что за приколы от Киевстар? Стоит только позвонить на 466 и через пару сек. сбросить, как на протяжении нескольких дней начинают задрачивать обратными звонками с номера +380 67 466 2466
Нах оно им надо?

Зверху