Глюки Київстар

Місто
Шепетівка
мені потрібно звязок з кимось хто може допомогти з КС а самк постійно після зміни пристрою чи мака коли міняється айпі - не працує інтернет, навіть коли потім повернути той самйи мак на якому працювало

Samsung

КПЖЗ
Місто
Славутчина
Телефон
XIAOMI Mi Max 2
мені потрібно звязок з кимось хто може допомогти з КС а самк постійно після зміни пристрою чи мака коли міняється айпі - не працує інтернет, навіть коли потім повернути той самйи мак на якому працювало
460

Місто
Шепетівка
460
жодного разу не допомагали

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
У родича на контракті працює Хто дзвонив але у нього немає VoLTE в послугах Мій Київстар, розділ Спілкування. А у мене все ще не працює ні Хто дзвонив ні VoLTE. Схоже, Хто дзвонив запрацює як ввімкнуть VoLTE, воно якось пов'язано (у мене є VoLTE в Мій Київстар але не працює). Пробував перепідключити Хто дзвонив - не допомагає, все одно не працює.
Як зрозуміти коли мені відновлять VoLTE?

Останнє редагування:

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Щось на всіх 3х моїх корпоративних номерах злизало по 1грн, це у всіх так?

Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 11 Pro
Місто
Київ, Харків
Телефон
Samsung Galaxy S23
Планую не користуватись контрактом деякий час, для того щоб не витратити тариф та номер і не платити вирішив призупинити номер на пів року с 1 лютого, сьогодні далі зняло абонплату по тарифу, написав оператору вона відповіла що заявка випала в помилку і зараз у них складнощі, чи буде вона активована вона не може відповісти, єдине що вона зробила так це заявка на заявку про помилку. А що мені робити номер то піде у мінус

Причина: помилка
Останнє редагування:
Місто
Dnipro
Планую не користуватись контрактом деякий час, для того щоб не витратити тариф та номер і не платити за кисень вирішив призупини номер на пів року с 1 лютого, сьогодні далі зняло абонплату по тарифу, написав оператору вона відповіла що заявка випала в помилку і зараз у них складнощі, чи буде вона активована вона не може відповісти, єдине що вона зробила так це заявка на заявку про помилку. А що мені робити номер то піде у мінус
Була аналогічна ситуація.
Схоже що в них паталогічний технічний збій з цим, при самостійному призупиненні через 477.
30 вересня призупиняв через 477.
А в жовтні виявилось, що заявка на призупинення була виконана лише 16 жовтня.
Декілька операторів відмовлялися приймати заявку, мовлялв вони бачать що заявку я подав 16 жовтня, тож усе правильно, вони працюють по інструкції. Але один притомний знайшовся, визнав що має місце технічний збій, заявку прийняли.
Ще додатково писав звернення на [email protected]
Плата за пакет увесь час нараховувалася (у мінус).
9 листопада виконали перерахунок та повернули усю суму за минулий місяць.
У відповіді на звернення, визнали технічний збій.
Зараз теж призупинив номер (поки не увімкнуть VoLTE), але робив вже це через оператора, під запис розмови, з вимогою до оператора назвати номер заявки на призупинення, дату та час. Покищо плату не знімало.

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
З номера (тариф LOVE UA на максимумі), до якого немає фізичного доступу, почали знімати кошти подобово при наявності коштів на АП.
1. Чи є який спосіб вирішити проблему без можливості дзвінка і приймання смс для авторизації?
2. Оператор сказав, що можна замовити позачергове нарахування АП з урахуванням знятої за день. Я правильно розумію, що при АП 175 грн, 20 грн списало сьогодні за день, маючи на рахунку 155 грн я можу замовити позачергове нарахування АП?

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Дібрались таки, гади.
Чукча не читач, чукча письменник?

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
2. Оператор сказав, що можна замовити позачергове нарахування АП з урахуванням знятої за день. Я правильно розумію, що при АП 175 грн, 20 грн списало сьогодні за день, маючи на рахунку 155 грн я можу замовити позачергове нарахування АП?
Так, це спрацювало. Тож бажано контролювати списання АП на "недоступних" номерах. Наче і контролював весь час, а цього разу забув :(
Дібрались таки, гади.
І так довгенько протримався) Бо мовчали! А ось нещодавно хтось підняв цю тему тут на форумі і, можливо, то стало початком кінця...
Я взагалі думав, що після масштабного збою вже не повернеться, але ж ні, повернувся) та не надовго ((

kapetan

Старый моряк
Місто
Киев
photo_2024-02-18_17-00-26.jpg
Другий день не працює поповнення через МКС.
Це тільки в мене така фігня?

Зверху