Глюки Київстар

lsd

Місто
Киев
Телефон
OP10Pro, S23U, S24U
Tartak, спасибо, но это если они плзакрывают заявки без компенсации. Так-то обещают пересчет и возврат средств, как только подчинят систему.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
У мене сьогодні постійний відвал во-лте після дзвінка. Повертається лиш після режима «в літаку». Також часто телефон лишається в 3ж після дзвінка. Також допомагає літачок і назад

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Матвєй, у мене теж таке було минулого тижня. Я думаю, що це проблеми з електрикою. І до мене не могли додзвонитись, хоча VoLTE показував.

Місто
Luck
Телефоную 466, перекидає на 112... Чому так? Теж саме з 477... Дзвінок з VoLTE

Місто
Біла Церква
Місто
Dnipro
Яка модель телефону?
Таке може бути на апаратах які не підтримують VoLTE Київстар, де воно активовано примусово. Наприклад realme 6.

Місто
Luck
Яка модель телефону?
Таке може бути на апаратах які не підтримують VoLTE Київстар, де воно активовано примусово. Наприклад realme 6.
Ні, realme 8 5g... Ну так, він в списку у Київстар нема, там тільки обрані моделі...

Місто
Харьков
Телефон
Iphone Хs+ Huawei P30 PRO
Набирайте +380800300466
Дзвонив сьогодні з vodafone в 13:22 на номер +380800300460 (інтернет КС) - щось типу "абонент не в мережі"
В конце вместо 0 надо 6

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Щось Київстар вимкнув свою БС-ку на Львівщині, хоча під час незламності вона працювала. Ліфселл на цій щоглі працює.

Як у вас з мережею Київстар?

Morino

Користувач
Місто
Львів
Щось Київстар вимкнув свою БС-ку на Львівщині, хоча під час незламності вона працювала. Ліфселл на цій щоглі працює.

Як у вас з мережею Київстар?
До 1год 4g на 1мбіт, далі 2год Е, якщо часто за добу вимикають, то до 40хв і немає нічого

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Сьогодні Київстар у мене взагалі не працює, в мережі реєструється довго, сигнал є але навіть SMS не ходять. Дзвінки теж. Вручну перемикнув на роумінг lifecell і худо-бідно але працює. І SMS повалили що в Київстарі не прийшли. От якби смартфон сам здогадувався в роумінг переходить але ж він сам не перейде бо сигнал Київстара є.

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Сьогодні Київстар у мене взагалі не працює, в мережі реєструється довго, сигнал є але навіть SMS не ходять. Дзвінки теж. Вручну перемикнув на роумінг lifecell і худо-бідно але працює. І SMS повалили що в Київстарі не прийшли. От якби смартфон сам здогадувався в роумінг переходить але ж він сам не перейде бо сигнал Київстара є.
Це на контракті така фігня?

Morino

Користувач
Місто
Львів
Це на контракті така фігня?
Та немає різниці яка форма обслуговування, то щось з бс, в мене як включають світло, то кс 4g за годину появляється. От лайф молодці тим байдуже, пропало світло швидкість 80мбіт весь час вимкнення, навіть не зникає.

Зверху