Глюки Київстар

Місто
Белз
Сьогодні Київстар у мене взагалі не працює, в мережі реєструється довго, сигнал є але навіть SMS не ходять. Дзвінки теж. Вручну перемикнув на роумінг lifecell і худо-бідно але працює. І SMS повалили що в Київстарі не прийшли. От якби смартфон сам здогадувався в роумінг переходить але ж він сам не перейде бо сигнал Київстара є.
Це на контракті така фігня?
Та немає різниці яка форма обслуговування, то щось з бс, в мене як включають світло, то кс 4g за годину появляється. От лайф молодці тим байдуже, пропало світло швидкість 80мбіт весь час вимкнення, навіть не зникає.
У мене аналогічно з Лайфом

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
До 1год 4g на 1мбіт, далі 2год Е, якщо часто за добу вимикають, то до 40хв і немає нічого
Електрика в селі була. Але мережі не було. Ось зараз знову так. 2G відсутнє, 4G в наявності.

irv

Місто
Пшемыcль
Телефон
Nokia 2146
После взлома Киевстар - попрощались с Прокопенко, чую после того как узнают что накупили вместо батарей на литии, батареи на свинце - может полететь еще одна головушка.

Morino

Користувач
Місто
Львів
До 1год 4g на 1мбіт, далі 2год Е, якщо часто за добу вимикають, то до 40хв і немає нічого
Електрика в селі була. Але мережі не було. Ось зараз знову так. 2G відсутнє, 4G в наявності.
Певно щось з транспортом.

Місто
Коростень
Телефон
Google Pixel 7
Чомусь сьогодні зовсім відвалилися всі мережі крім 4g на Pixel 7. Коли пробуєш щось набрати, то відсутній гудок і через секунд 30 завершується як неуспішний виклик (робив спроби як на номери 466, 477, так і на номери людей).

Примусово ставив 3g, 2g мережі але не підключається.

Допомогло лише підключення в національний роумінг до lifecell. Схоже на симптоми як описували при відключенні електроенергії, але по графіку якраз з 10 по 16 годину вся область (Житомирська) зі світлом... Можливо чомусь ще відвалилися найближчі базові станцій Київстар.

Місто
Коростень
Телефон
Google Pixel 7
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Оце вони молодці! Київстар, та підключіть вже всім по замовчанню та перестаньте гвалтувати людям мізки!

Місто
Коростень
Телефон
Google Pixel 7
Сьогодні Київстар у мене взагалі не працює, в мережі реєструється довго, сигнал є але навіть SMS не ходять. Дзвінки теж. Вручну перемикнув на роумінг lifecell і худо-бідно але працює. І SMS повалили що в Київстарі не прийшли. От якби смартфон сам здогадувався в роумінг переходить але ж він сам не перейде бо сигнал Київстара є.
У Вас відновилася нормальна робота чи така проблема і залишилася? Питаю щоб знати чи потенційно це якісь технічні роботи і схожа ситуація виправиться чи писати скаргу в підтримку.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
У Вас відновилася нормальна робота чи така проблема і залишилася? Питаю щоб знати чи потенційно це якісь технічні роботи і схожа ситуація виправиться чи писати скаргу в підтримку.
В мене таке було. Відновилося на другий день.

Місто
Коростень
Телефон
Google Pixel 7
Чомусь сьогодні зовсім відвалилися всі мережі крім 4g на Pixel 7....
Примусово ставив 3g, 2g мережі але не підключається.
Походу знайшлася причина відсутності мереж в моєму випадку. Дзвінки мали залишити, але вийшло що вимкнули взагалі все і судячи по оголошенню, то надовго.
Зараз як в США нічого крім 4g немає, але підключити VoLTE як в lifecell на pixel не можна)

https://kyivstar.ua/news/id200520240930

Київстар тестуватиме радіочастоти для технології 4G ще у шести містах

З 20 липня 2024 року Київстар тестуватиме радіочастоти у спектрі 2100 МГц у містах...

У межах тестування абоненти Київстар продовжать здійснювати дзвінки, надсилати SMS та користуватись іншими мобільними сервісами без змін. Однак замість застарілої технології 3G для користувачів стане доступним швидкісний мобільний 4G-інтернет. Завдяки цьому абоненти Київстар у шести містах відчують суттєве покращення якості з’єднання, а швидкість мобільного інтернету зросте до 10 разів.

Якщо ви ще не перейшли на технологію 4G, підключіть її на своєму телефоні, скориставшись простою інструкцією.

UPD: Почав світитися 2G хоча б на додачу до 4g. Так що голос пішов хоч якось нарешті.

Останнє редагування:
Місто
Хмельницкий
На двух номерах є подарунки від серця : не можу передарувати ні 100 хвилин, н tv ісімейний (третій день поспіль)

Oksy

Заблокирован
Місто
Київ
У мене зараз буває таке що телефоную до когось і не йдуть гудки, але людина відповідає. Можливо пов'язано з відключеннями світла Але мобільний інтернет працює норм.

chernyuk

Олимпиадник
Місто
Киев
У цьому місяці вже надсилали промо-код для оплати посилок Укрпошти? Я не отримав на свій номер.
Сьогодні включив старий телефон із двома сімками із цією є акцією, але також пусто.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Місто
Luck
У цьому місяці вже надсилали промо-код для оплати посилок Укрпошти? Я не отримав на свій номер.
Сьогодні включив старий телефон із двома сімками із цією є акцією, але також пусто.
*500*33# повторний бонус-код в смс
1000000804.jpg

Останнє редагування:
Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
Не знаю, глюк ли это или в порядке вещей, но...

Как узнать привязан ли номер к паспортным данным? (Не контракт, а именно привязка).
В Лс и Вф знаю. В Кс-нет.
Пошли в магазин, написали заявку на отвязку паспортных данных.
Заявление, фотография паспорта...
В тот же день пришла смс " Привествуем. Ваш вопрос решен. Изменения по номеру внесены. С уважением, Киевстар".
Решили позвонить на горячую линию и уточнить.
И, оказывается, правильно сделали.
Ибо оператор сказала, что номер не отписан.
Сходите, мол, еще раз в магазин и снова подайте заявку.
На вопрос о том, почему пришла смс и что сие значит вразумительного ответа не последовало.
Вот и интересно-это что было?
Глюк?

Tartak

Заблокирован
Місто
Чернiвцi
Как узнать привязан ли номер к паспортным данным? (Не контракт, а именно привязка).
Отправить кому либо на не привязанный и не контрактный номер через *124* пару гривен, если не пройдет, то привязан.

Останнє редагування:

smk

Місто
Київська область
Телефон
realme gt neo 3
У грі "Оце від серця" виграв 100 хвилин на інші мережі, було написано ще 12 днів, щоб забрати подарунок, думаю заберу пізніше. На наступний день заходжу, а вже ніякого подарунку немає.

Зверху