Глюки Київстар

Місто
Kyiv region
Ситуацію прояснив самостійно - подано заявку на міграцію до іншого оператора і київстар перестав приймати кошти, хоча заявка в обробці і сімка ще не забрата у реципієнта
Ви на контракті Київстара і має борги? Бо для чого його поповнювати після подачі заявки на міграцію.
-2 грн і блокували послуги. тай на особовому ще один номер є.

Merida

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung Galaxy M32 6/128

Morino

Користувач
Місто
Львів
сайт не робе видно ізза нових тарифів
Робить
Post automatically merged:

Знову бардак у послугах, 477 в ауті.

Останнє редагування:

Morino

Користувач
Місто
Львів
Шановний абоненте, дякуємо, що підтримуєте наших воїнів. Додаткова пропозиція щодо участі в акції Добро переможе була надіслана вам помилково. Вибачте за непорозуміння. Наближаємо перемогу разом! На контракті таке.

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Купила новий стартовий пакет, активувала і хочу додати його в поточний старий мультиак, а єнот мені такий "На жаль, цей номер не можна додати до вашого профілю. Зайдіть у додаток за цим номером, щоб ним керувати".
Я зайшла через веб додаток по новому номеру, він ніде не прив'язаний, пробувала до нього свій старий приліпити воно видає "неможливо додати цей номер...".
Дзвонила оператору на 466 (з 3-го разу вдалося!), сказали, що можуть бути проблеми з додатком, бо вони не бачать щоб цей номер був кудись прив'язаний. Радили спробувати чрез годину. Ну, я пробувала і через, 2 і через 5. Все так само. Хтось вже стикався, що то може бути?

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Пополните счёт на стоимость тарифного плана и сразу все свяжется
Так обидва поповнені. Вірніше старий поповнений, бо то мій активний номер, а в новому акція при активації перший місяць безкоштовно. Тобто по історії тарифний план підключено сьогодні в момент першого дзвінка на безкоштовний номер.
Вже навіть увесь спам привалив, типу "Вітаємо в мережі 4джі! І тп.

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
Так обидва поповнені. Вірніше старий поповнений, бо то мій активний номер, а в новому акція при активації перший місяць безкоштовно. Тобто по історії тарифний план підключено сьогодні в момент першого дзвінка на безкоштовний номер.
Попробуйте після опівночі.

Місто
Ковель
Телефон
Motorola g54
По акції Добро переможе відправив смс. Гроші злизало 25 грн, інтернет не дало. Пр йшла смс: ваш запит не можна виконати з технічних причин. Пройшли сутки, інтернет так і не нарахували. З півгодини котмк в чаті мусолив відмазками, потім склав запит в техвідділ. Термін до 15/11/22

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Попробуйте після опівночі.
Не допомогло. Пробувала і через мобільний додаток, і через веб. :(

Місто
Хмельницкий
Телефон
Xiaomi 12
Stiv, Це прогноз роботи їхнього зв'язку через декілька годин. Не було б другої картки Lifecell, знову би залишився без голосу і інтернету.

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
Stiv, Це прогноз роботи їхнього зв'язку через декілька годин. Не було б другої картки Lifecell, знову би залишився без голосу і інтернету.
Підтверджую, ліфчик сьогодні приємно здивував, єдиний виживший і ще й з робочим LTE інтернетом.

Місто
Маріуполь -> Рівне
Телефон
Xiaomi 11t + Vivo V29 L
Підтверджую, ліфчик сьогодні приємно здивував, єдиний виживший і ще й з робочим LTE інтернетом.
Аналогічно, Лайф кращий. У Київстар голос працював, але іноді поганенько, а інтернет в ауті.

• Like
Реакції: Inn@
Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
За ці 24 год після обстрілів і без світла, звернув увагу, що 3G у Київстара чисто під голос, інтернет на ньому не працював, хоча сигнал був і H+ показував. Що не говори, а смс ще рано ховати. Я за допомогою них спілкувався, бо 4G не працював, голос перші години теж проблемний був. Смс працювали.

Зверху