Глюки lifecell

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung A72
По мирному Хмельницкому такое ощущение, что шейп 2 мбит/сек. В любой локации, на любом телефоне. Пинги за 100 в основном. Но сеть относительно стабильна, спасибо и на том.
Попробуй в 3ж, если ещё не.

Місто
Хмельницкий
Телефон
Xiaomi 12
Mathias, Я трохи за Хмельницьким, недалеко. Перші дні якось було не до швидкостей і форуму. Сьогодні прочитав про дану ситуацію. Зробив тест. Так, дійсно, до 2 Мб/с.

Місто
Киев
Проходят ли у кого-то звонки в Россию и Белоруссию? Пишет, "сеть занята".

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
Проблема с роумингом.

Корпоративные абоненты, выехали зарубеж, роуминг не был включен. В сети зарубежных операторов не регистрируется. Я включил роуминг, но спустя сутки проблема осталась.

Оператор может только проверить, включен роуминг или нет, но это я и сам могу.

Может, есть какой то способ "уговорить" номера зарегистрироваться в роуминге?

• Like
Реакції: Inn@
Місто
Łódź
Телефон
Xiaomi 12X 8/128
Волинь теж максимум 2мегабіта
В Тернополі зараз швидкість 10 Мбіт/с, ще дуже нормально. Думаю, це саме шейп, бо ріже майже рівно до 10, плюс у цьому ж місці було раніше 20–30.

Вкладення

• Screenshot_2022-03-20-14-08-28-575_org.zwanoo.android.speedtest.jpg
    Screenshot_2022-03-20-14-08-28-575_org.zwanoo.android.speedtest.jpg
    106 КБ · Перегляди: 27
Місто
Kyiv region
Телефон
iPhone
Проблема с роумингом.

Корпоративные абоненты, выехали зарубеж, роуминг не был включен. В сети зарубежных операторов не регистрируется. Я включил роуминг, но спустя сутки проблема осталась.

Не получилось. Поставили местную карточку.

Місто
Дніпро-Запоріжжя
Телефон
Galaxy S9
Проблема с роумингом.

На счету 0? Надо чтоб было от 25 грн. И вручную пробовать зарегать в сети роуминг партнера из списка услуги LTE роуминг

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
Надо попробовать.

Те абоненты, которые ранее пользовались роумингом, нормально с нулем получили "подъемные" 10 минут и гигабайт от Лайф.

Kevin

Заблокирован
Місто
Киев
У Всех с VODAFONE на LIFECELL SMS не отправляется?

Kevin

Заблокирован
Місто
Киев
С VODAFONE на VODAFONE и КИЕВСТАР проблем нет.
С LIFECELL на LIFECELL, VODAFONE и КИЕВСТАР проблем нет.

Місто
Łódź
Телефон
Xiaomi 12X 8/128
Хтось стикався з такий явищем, що через мобільний інтернет Lifecell не працює ВПН? Як вирішували?
Використовую на Лінуксі французький ВПН клієнта (запускаю командою sudo openvpn filename.ovpn), раніше для цього зарезолвив dns. І от що: з домашнього інтернету від місцевого провайдера працює, через мобільний інтернет Київстар теж працює, а от через Лайфселл - ніт. Хоч у логах ише, що успішно підключено, але на ресурси клієнта не заходить.

Місто
Кривий Рiг
Хтось стикався з такий явищем, що через мобільний інтернет Lifecell не працює ВПН? Як вирішували?
Використовую на Лінуксі французький ВПН клієнта (запускаю командою sudo openvpn filename.ovpn), раніше для цього зарезолвив dns. І от що: з домашнього інтернету від місцевого провайдера працює, через мобільний інтернет Київстар теж працює, а от через Лайфселл - ніт. Хоч у логах ише, що успішно підключено, але на ресурси клієнта не заходить.

Manjaro / openvp ,ovh Франція і wireguard Іспанія - як часи,що з домашнього,шо через лайф. А нафіга sudo для запуску ? О_о

Зверху