Глюки lifecell

Місто
Киев
ЛС-номер в Гугл-аккаунт
Может, это те номера, которые были виртуальными (за 1 грн) и на них уже зарегистрировано всё что можно, а теперь их lifecell перевыпустил в пластике? Давно этот номер на руках?

• Like
Реакції: drmz
Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
eartemyev,

Да нет. Не очень давно. Месяца с 2.
Но кто ж его предысторию знает? Это ведь ЛС, а у них количество "сюрпризных" номеров поболее чем у остальных. (я понимаю, что у них и база номеров меньше, но так ведь и количество пользователей не десятками миллионов измеряется)

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Є такі, хто робив реордер послуг по тарифу раніше терміну закінчення дії пакету послуг по тарифу на "керованому" номері через застосунок МЛС на айфоні? Андроїді?
Я робив нещодавно. На Андроїді. Все спрацювало.

нудмєн

Свідомий Свинорил
Місто
Харків
Телефон
Nokia 1100
Повна бабуйня.
Добрий день! Оцініть, будь ласка, Ваше останнє звернення в Чат-бот за безкоштовним посиланням: https://assistant.lifecell.ua:8456/#/evaluation/IWKAFzYc
До чого воно тут?
Лайф даёт ссылку, а она не работает - глюк.

Місто
Луцьк
Телефон
Samsung S21FE
Теж є проблема з підтвердженням номера в Google, а точніше в Google Meet. Пише, що не може відправити текстове повідомлення. Номер перенесений (KS -> LS) з кодом 096. Номер вже був підтверджений (напевно ще коли був у києвстарі, не пам'ятаю вже, коли я це робив). А зараз побачив, що підтвердження злетіло.

• Wow
Реакції: drmz
Місто
Луцьк
Телефон
Samsung S21FE
Хм, це дивно, але після мого попередньго повідомлення пішов в налаштування аккаунту Google. Там на вкладинці "Особиста інформація" зайшов в розділ "Телефон" і там мій номер позначено як підтверджений. Тоді, я увімкнув автоматичне підтвердження для свого смартфону нижче на сторінці, зачекав секунд 30, повернувся в Meet і там зміг підтвердити номер без усіляких повідомлень. Просто було вікно, що Google буде періодично автоматично підтверджувати цей номер.

Зверху