- Місто
- Varash
В Володимирці теж самеМісто Вараш,Рівненська обл, мережа Lifecell повністю пропала 2G/3G/4G! Телефон перейшов у роумінг Водафон! І така ситуація в усіх
В Володимирці теж самеМісто Вараш,Рівненська обл, мережа Lifecell повністю пропала 2G/3G/4G! Телефон перейшов у роумінг Водафон! І така ситуація в усіх
В додатку зміг лише поповнити, тарифи не показуєMy lifecell - "502 Bad gateway" через їх же мобільний інтернет, залишки не показує.
Через раз пускает.My lifecell - "502 Bad gateway" через їх же мобільний інтернет, залишки не показує.
то видаліть свою писанинуда)) хотя утром у всех висел)
Post automatically merged:
ЗП
ай, сорри. кс не фунциклирует!!! просто показывает сеть!
У мене кожного разу, потрібно авторизуватись заново, а перед тим 10-20секунд білий екран.додаток ЛС працює з глюками, а в веб версію взагалі не пускає, видно не тільки КС хакнули.
У меня открывается,только рекапчу сначала надо решитьв веб версії вже пише як у ВФ
На сайті ведуться технічні роботи
Просимо вибачення за тимчасові незручності
https://www.lifecell.ua/uk/ сайт теж лежить
*121# в мене показує там термін дії, то тобі кара від силіконової діви.Пробую підібрати USSD для перевірки терміну дії номера. Перебрав по 2 рази різних, штук 5.
За пару хвилин надходить смс: "Завантажуйте додаток Мій Лайфцелл для перевірки балансі бла-бла-бла". Хоч би не позорилися.