Глюки lifecell

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Пробую підібрати USSD для перевірки терміну дії номера. Перебрав по 2 рази різних, штук 5.

За пару хвилин надходить смс: "Завантажуйте додаток Мій Лайфцелл для перевірки балансі бла-бла-бла". Хоч би не позорилися.
Це вони вже пів року, після будь-якої USSD активності, шлють.
Post automatically merged:

У меня открывается,только рекапчу сначала надо решить
Причепили в попихах гуловську рєкапчу, а налаштували через задницю. Воно і не підтверджує.

Останнє редагування:
Місто
Біла Церква
Вітаю. Можливо хтось підкаже. Піксель 7 - купив еСім Лайфа, тариф Вільний лайф. Мобільний зв'язок працює, інтернет ні... Налаштування точки доступа який дав оператор нічого не змінили. Що ще можна зробити?

Місто
Біла Церква
Перевантажував, видаляв єСім, нічого не допомогало. Вчора десь після 19 само запрацювало)).

Місто
Київ
Телефон
Zenfone 10
kopa, USSD точно працюють, чи "помилка MMI"?
ага, знати б ще, як телефони цієї корпорації змусити працювати у 3G режимі... в "Н" ані інтернет не працює, ані виклики не йдуть. а при хендовері взагалі лише "бульк"

Місто
Київ
Телефон
Zenfone 10
Квазар, може через падіння КіСти шось глючить, що за корпа?
[OFF]
ой, та ні. пікселі - це зло. без рута в непідтримуваних країнах основну свою функцію виконує жахливо.
от у мене вдома vowifi на лайфі, а київстар в gsm only. тільки так ходять дзвінки. бо з 3ж щось пороблено, а рут ставити немає бажання
[/OFF]

• Like
Реакції: drmz
Місто
Киев
Телефон
Apple iPhone SE
хтось нещодавно активував iMessage на сімкарті лайфцелл? щось не можу активувати.. на є-сімці київстару знімає кошти за 1 смс і за 15сек все активується, а на фіз-сімці лайфцелл відправило вже штук 40 смс по 5грн і не активується.. придбав є-сім лайфцелл - на ній теж активація не проходить(( оператор каже що з їх сторони заборон ніяких немає...

Місто
Киев
Телефон
Apple iPhone SE
фізична сімка так - одна, інша є-сім

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
getz, спробуй вимкнути іншу сімку, зроби софтрезет і вискочить повідомлення про надання дозволу на відправку смс, дозволяй. У мене було схоже з київстар

• Wow
Реакції: idea
Місто
Киев
Телефон
Apple iPhone SE
getz, спробуй вимкнути іншу сімку, зроби софтрезет і вискочить повідомлення про надання дозволу на відправку смс, дозволяй. У мене було схоже з київстар
так також пробував.. клацаю дозволити, пише "активація" і крутиться ромашка без кінця (залишав так на 24 години, як рекомендує еппл), а в цей час відправляє смс за кордон по 5грн (за 24 години схавало 90грн)

я вже прошив телефон начисто з видаленням є-сім, без відновлення із резервної копії - те ж саме, потім витягнув сімку, придбав є-сім лайфа (нову, з іншим номером), активував, поповнив рахунок, щоб були кошти на смс за кордон - і на цьому номері не активується((( а київстар за 2хв активується.. таке враження, що у лайфа смс-ки не доходять

Останнє редагування:

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
getz, тааак, яблуко гидує такими ліфчиками.
Глянь, як вони в записнику оформлюються(дробляться) - не так, як інші номери.
Проте є і плюси.:sneaky:

Місто
Запорожье
Телефон
iPhone
хтось нещодавно активував iMessage на сімкарті лайфцелл? щось не можу активувати.. на є-сімці київстару знімає кошти за 1 смс і за 15сек все активується, а на фіз-сімці лайфцелл відправило вже штук 40 смс по 5грн і не активується.. придбав є-сім лайфцелл - на ній теж активація не проходить(( оператор каже що з їх сторони заборон ніяких немає...
В мене те саме. Придбав батькам айфони. В обох не активується iMessage. Звʼязувався з підтримкою Apple щоб зʼясувати, чи нема заборон чи обмежень. Вже по 50 смс кудись надіслалось. Нічого не ввімкнулось. Лише по email працює.
P.s. номери лайфселл з кодами 099 (перенесені колись по mnp)

Причина: PS
Останнє редагування:
Місто
Киев
Телефон
Apple iPhone SE
getz, тааак, яблуко гидує такими ліфчиками.
Глянь, як вони в записнику оформлюються(дробляться) - не так, як інші номери.
Проте є і плюси.:sneaky:
так як і всі інші, та проблема з відображенням була давно

Активуй не по номеру, а через облікову електронну пошту. Не буде кожного разу знімати гроші за смс.
тоді аймеседж буде працювати лише з абонентами у яких є моя електронна пошта, а якщо у абонента тільки мій номер телефону, то буде звичайна смс

В мене те саме. Придбав батькам айфони. В обох не активується iMessage. Звʼязувався з підтримкою Apple щоб зʼясувати, чи нема заборон чи обмежень. Вже по 50 смс кудись надіслалось. Нічого не ввімкнулось. Лише по email працює.
P.s. номери лайфселл з кодами 099 (перенесені колись по mnp)
у мене цей номер телефону вже давно і проблем з активацією не було, крайній раз активував в вересні 2023 за 2 хвилини

• Wow
Реакції: idea
Зверху