Глюки Vodafone

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Інформація про роботи на мережах стільникового та фіксованого зв'язку: www.vodafone.ua

Причина: актуалізована інформація в шапці
Останнє редагування:
Місто
Дніпро-Запоріжжя
Телефон
Galaxy S9
Re: Глюки МТС

Клюк яблок или что-то крутят? Уже на форуме видел подобное.
зы - тапалк пережал фотку, но думаю смысл ясен
Тут жители некоторых стран месяцами ждут, пока их айфоны заработают в построенной по всему региону LTE сети. Не думаю, что они разрешили использование своих устройств непонятно где

Місто
Запорожье
Телефон
iPhone

Это глюк Айфонов. Если включен режим модема, и пропадает пакетная передача данных, на подключеных ай-устройствах тип сети отображается как LTE.

ant

atheos
Місто
Unna, DE
Телефон
юзаю телефоны

Sanyok77, такой глюк, как звонок на внешку без снятия денег периодически (не часто) имеет место быть у мтс. например вчера вызванивал 50 бонусных гривен на кс, звонок оборвался на 28 минуте, счёт остался неизменным.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11

Sanyok77, Туда вообще не проходят звонки, а что вы хотели - пришел Водафон....

Місто
Киев

Sanyok77, ant, эээ… «это вряд ли» :D
А Vodafone скидку сделает за эти замечательные глюки сегодня? А то какой–то странный «безлимитный интернет на день» получился в объеме 2Кб… На благотворительность как–то разумнее выходит.

Хорошо хоть «бомжа» можно было через USSD на внешсеть отправить. Могли бы и ограничение снять на это дело. Временно.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11

eartemyev, ну у меня все по прежнему......... не фурычит

o.frind

Заблокирован
Місто
Днепропетровск
Телефон
Lenovo Vibe P1m

Сегодня мтс в ударе. Звонит с первого раза, но связь какая-то не такая. Вообще ничего не разобрать что собеседник говорит. Нескольким людям звонил утром и ничего не мог понять что они говорят. Перезванивал по кс и лайф.

ant

atheos
Місто
Unna, DE
Телефон
юзаю телефоны

с утра прогресс ;) уже можно позвонить на киевстар, ура! но бонусы на простом не обмениваются и бабло с изипея не заходит (вчерашнее таки пришло, часа через 3-4). через 3-4 часа, карл! с изипея, карл! ))
Sanyok77, ant, эээ… «это вряд ли» :D
в каком смысле вряд ли? я отношусь к этому форуму, как источнику инфы, а не месту для сочинения небылиц. поэтому, я информирую, что у мтс бывают случаи звонка на внешку без снятия денег с бонусного или основного счёта. если я информирую, это означает, что я это знаю, а не верую в это. ;)

blacksn

Samsung Galaxy Note 10
Місто
Луцьк
Телефон
Samsung Galaxy Note 10

Вчора МТС-Ватафон не працював приблизно в половини абонентів в Луцьку. При спробі дзвінка відразу скидався виклик.

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T

Вчора МТС-Ватафон не працював приблизно в половини абонентів в Луцьку. При спробі дзвінка відразу скидався виклик.
Ну если так пойдёт и дальше, то его будут вполне справедливо называть не "ватафон", а "ватафак".
МТС не звонит? Ватафак?! :D

Місто
Киев

Kladoff, у меня звонки на внешсеть сегодня с утра заработали. А интернет уже и не проверял :eek:

в каком смысле вряд ли?
Вряд ли некоторые моменты нужно знать всем. А свои всё понимают с полуслова. Ну, или с трех нот :D

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G

Замовив послугу 3G Безліміт (http://www.mts.ua/ua/mobile/tariffs/prepayment/smartfon-zero#tab-32). Повинно було зняти 30 грн з рахунку, зняло 50 грн. Подав заявку. Признали глюк, обіцяли розглянути заявку протягом 4-х днів і повернути 20 грн.

P.S. Пройшло 2 дні, прийшла смс, що тарифікація відбулась правильно. Виявилось, що я підключив не той тп. Треба було підключити тп Смартфон Zero, а я підключив тп Смартфон_Zero. Це різні тп, тому й різна ціна послугу 3Ж Безліміт.

Останнє редагування:

r5t

Лайфобот
Місто
Львів
Телефон
Xiaomi MI9 SE

В них хоч щось робиться швидше чотирьох днів? У мене двічі (з різницею буквально в місяць) на МТС був глюк, коли одне й теж СМС "Вам дзвонили" приходило рівно кожні 10 хвилин. В обох випадках вирішували чотири дні.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G

Побачимо. От, довше, ніж 4 дні, точно робиться. Пам"ятаю, мамі міняв тп через 7722, не перевело, подав заявку оператору, то перевели з великими потугами, аж через 1,5 місяця.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G

От уроди, слів більше ніяких для них нема. Взяли і на іншій сімці змінили мені тп Смартфон Зеро на Смартфон 0.25, і написали в смс, що заявка виконана (не хотіло підключати послугу 3Ж Безліміт). Дзвоню до них на 111-0, а там зразу вибиває, забанили гади. Дзвоню з іншого номера - додзвонююсь зразу. За яким ще номером можна подзвонити до оператора?

Останнє редагування:
Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G

"0,25" і "зеро" це одне й те ж саме
Та я вже в курсі. Вчора прийшла смс, що мені змінили тп на Смартфон Зеро, а сьогодні - що змінили на Смартфон 0.25. Додзвонився до оператора через 0800400000. Сказали, що перепідключали мені тп повторно в ручному режимі. В системі самообслуговування вчора писало назву мого тп Смартфон Зеро, сьогодні - Смартфон 0,25. Сертифіковане обладнання МТС, як завжди, на висоті.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G

Зі слів оператора: Смартфон 0.25 і Смартфон Zero - один і той же тп.
А Смартфон Zero і Смартфон_Zero - це дуже схожі, але різні тп.
Для чого так зробили? А х\з. Мабуть, самі не знають. Але, ні напевно, таки знають. Перехід на Смартфон_Zero коштує 20 грн, а перехід на Смартфон 0.25 (Смартфон Zero) - безкоштовний. А все для того, щоб обдурити абонентів і здерти з них 20 грн.

Опису Смартфон_Zero на сайті МТС я не знайшов. Мабуть, він колись по-іншому називався, і можливо, його опис із старою назвою є в архіві тп.

Зверху