Інформація про роботи на мережах стільникового та фіксованого зв'язку: www.vodafone.ua
Причина: актуалізована інформація в шапці
Останнє редагування:
Вы на номера пробовали разные?Пропав на номері ВФ додзвон на Київстар. Коти з підтримки сказали, що блокує дзвінки Киста, цікаво що вхідні з Кисти йдуть, а вихідні на Кисту не йдуть. По Водафону дзвінки ходять без проблем. Якихось зловживань не було: за день 3 дзвінка загальною тривалістю ~20хв.
В кого так діч була, як вирішували?
Пробував декілька номерів КС, всюди вибиває, навіть не йдуть гудки. По Водафону і Ліфчику дзвінки йдуть без проблем.Вы на номера пробовали разные?
Ісключено, я себе сам не заносив в чорний список)Може то ти абонента КС вкрай за...бав і тебе занесли до чорного списку?
Дзвоню до себе на Київстар, і вибиває.А що ти сам собі розказував 3*20 хвилин?Ісключено, я себе сам не заносив в чорний список)
Я ще розумію, якщо з ВІР дзвонив би.
Так, це у всіх така ніч без інтернету була, хто на лінійці SN. З 00:00 до 08:00.На SN Start заметил после полуночи отсутствие остатка МБ. Расход на телефоне от даты начисления пакета 11 ГБ, ещё вчера по USSD был остаток 5 ГБ.
Только у меня это так удачно совпало с датой изменений в ТП?
upd с утра МБ на месте, начислено ещё 5 ГБ к остатку моих 4.8 ГБ.
Спасибо, дорогой Vodafone, что оставил без интернета на ночь.
Отдельная благодарность за чат в MyVF, который сегодня с утра "временно недоступен".