Глюки Vodafone

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Інформація про роботи на мережах стільникового та фіксованого зв'язку: www.vodafone.ua

Причина: актуалізована інформація в шапці
Останнє редагування:
Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
На номер з причепом до РБА, прилетіла смс, така як зі знижкою на рік "за два дні...буде знято 0,00...бла-бла...
Таке буває?

Місто
Одеська область
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.
уже примерно пару месяцев пытаюсь доказать водафону что у меня смс приходят с задержками 5+ минут, уже и заявку в тех отдел подавали который ничего не выявил, говорят проблем нет. Но на деле проблема не ушла.
даже сегодня проводил тест, отправил смс с лайфа на водафон в 14:17 пришло в 14:23.
Это очень затрудняет жизнь особенно где нужно пройти авторизацию по смс, так как это основной номер.

PS мой номер перенесен с КС на ВФ номер на esim

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
На номер з причепом до РБА, прилетіла смс, така як зі знижкою на рік "за два дні...буде знято 0,00...бла-бла...
Таке буває?
Почав жалкувати що в листопаді підключив РБА на іншому номері.
Вже чотирнадцята серія мелодрами...

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
luytel, я вообще ни фига не понял, что у тебя происходит

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
luytel, гба никак не закончится? )) це ж радость, не? та и вроде ты постил тут смс, шта мол пора заплатить денюшку, а то..

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
luytel, гба никак не закончится? )) це ж радость, не? та и вроде ты постил тут смс, шта мол пора заплатить денюшку, а то..
Да,- и я уже обменял 300 бонусов на 10 минут, а тут такая непонятка. Если будет продолжение то меня жаба задавит, из за подключенного ГБА на другом анлиме.

Місто
Волинь
Як вимкнути "я на зв'язку" смс оповіщення, про мою появу в мережі, бо оці 120 комб не працюють, номер з 00000 в кінці не існує ? 🤔

Місто
Волинь
Till, +380501200020
Так я можу вимкнутм конф зв, може рази 2 ним користувався за все життя. Основне хочу вимкнути я на звязку
Я не можу зрозуміти, нащо вони намудрили з цим, по шляху кс йдуть ?

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Шось день без торбин турбот не робить, ні з додатку, ні за ussd.

Зверху