Інформація про роботи на мережах стільникового та фіксованого зв'язку: www.vodafone.ua
Причина: актуалізована інформація в шапці
Останнє редагування:
Перевірив адресу в смсці - все норм. Можливо існує инший спосіб отримати qr?По ходу вказав криву адресу, мені приходило швидко.та вже все, що міг, перевірив.... хоча би від кого має надійти?провір спамЗамовив esim-ку, сплатив,отримав смску, що надіслали код на пошту, але нічого не надійшло (
Підкажіть, чи можна якось в инший спосіб отримати той код?
Інший то перти в водафон магазин.Перевірив адресу в смсці - все норм. Можливо існує инший спосіб отримати qr?По ходу вказав криву адресу, мені приходило швидко.та вже все, що міг, перевірив.... хоча би від кого має надійти?провір спамЗамовив esim-ку, сплатив,отримав смску, що надіслали код на пошту, але нічого не надійшло (
Далеченько... 2 райони проїхати.Інший то перти в водафон магазин.Перевірив адресу в смсці - все норм. Можливо існує инший спосіб отримати qr?По ходу вказав криву адресу, мені приходило швидко.та вже все, що міг, перевірив.... хоча би від кого має надійти?провір спамЗамовив esim-ку, сплатив,отримав смску, що надіслали код на пошту, але нічого не надійшло (
Ммм.... Не зрозумів?..
В мене то все зайняло добу і нікому я не клепвав мізки, чому сходу не прочитати що до чого, я зробив помилку що брав єсім від водогона всерівно потім перейшов на фіз карту.Отже, подолав задачу. Річ в тім, що після придбання ваучера треба вручну замовити заміну sim. При цьому, це можна зробити через застосунок або через дзвінок на 222. Ось цей етап в інструкції не побачив.... Тепер все працює, дякую всім, хто відгукнувся!
Надіслано від мого Pixel 5a, використовуючи Tapatalk
А не краще вимкнути на БС інтернет та залишити голос? Та провести агітацію за Nokia 1100.LArmstrong, все правильно вони роблять, тільки Youtube, Tiktok і Instagram мала би повністю заборонити у всіх мобільних операторів військова адміністрація, задля стабільності мережі, на період військового стану. такий варіант вони ніби розглядали, але видно блогери і тіктокери перемогли
Якраз не через кількість терміналів, а через обсяг трафіку. А що генерить найбільший трафік? Потокове відео і торренти. З торрентами вже навчилися боротися. Залишилося відео. А воно доволі популярне в часи блекаута.БС перевантажена не через YouTube чи Instagram, а через велику кількість терміналів.
Вмикати ноут, та дивитись щось із нових фільмів з носія на ноуті, сидячі на дивані в полу-темряві з родиноюЯкраз не через кількість терміналів, а через обсяг трафіку. А що генерить найбільший трафік? Потокове відео і торренти. З торрентами вже навчилися боротися. Залишилося відео. А воно доволі популярне в часи блекаута.БС перевантажена не через YouTube чи Instagram, а через велику кількість терміналів.
Бо що ще робити, як не втикати в екран смартфона на сміхуйочки/цицьки/відеблохерів і відеоблохересс.
Подивіться на кількість з'єднань та об'єм при завантаженні сайту. З деякими сайтами із прихованими відео-рекламами не потрібен Youtube щоб перевантажити БС. Спробуйте посерфити по інтернету на телефонах 2013-2015 років, вони будуть тормозити.Якраз не через кількість терміналів, а через обсяг трафіку. А що генерить найбільший трафік? Потокове відео і торренти. З торрентами вже навчилися боротися. Залишилося відео. А воно доволі популярне в часи блекаута.БС перевантажена не через YouTube чи Instagram, а через велику кількість терміналів.
Бо що ще робити, як не втикати в екран смартфона на сміхуйочки/цицьки/відеблохерів і відеоблохересс.