Глюки Vodafone

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Інформація про роботи на мережах стільникового та фіксованого зв'язку: www.vodafone.ua

Причина: актуалізована інформація в шапці
Останнє редагування:
Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Замовив esim-ку, сплатив,отримав смску, що надіслали код на пошту, але нічого не надійшло (
Підкажіть, чи можна якось в инший спосіб отримати той код?
провір спам
та вже все, що міг, перевірив.... хоча би від кого має надійти?
По ходу вказав криву адресу, мені приходило швидко.
Перевірив адресу в смсці - все норм. Можливо існує инший спосіб отримати qr?

len_non

Заблокирован
Місто
Деражня
Телефон
Google Pixel 4xl
Замовив esim-ку, сплатив,отримав смску, що надіслали код на пошту, але нічого не надійшло (
провір спам
Інший то перти в водафон магазин.

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Оверквотинг
провір спам
Інший то перти в водафон магазин.
Далеченько... 2 райони проїхати.
Із третього нагадування таки надійшов qr-код з пошти [email protected]. Прив'зяав до смарта, але мережу не ловить, при цьому фізична сімка досі активна (
"Ну, ще почекайте день, поки ми розберемося"...

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Отже, подолав задачу. Річ в тім, що після придбання ваучера треба вручну замовити заміну sim. При цьому, це можна зробити через застосунок або через дзвінок на 222. Ось цей етап в інструкції не побачив.... Тепер все працює, дякую всім, хто відгукнувся!

Надіслано від мого Pixel 5a, використовуючи Tapatalk

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
knedlyk, видаліть підпис Tapatalk з двох останніх повідомлень, це порушення правил форуму.

len_non

Заблокирован
Місто
Деражня
Телефон
Google Pixel 4xl
Отже, подолав задачу. Річ в тім, що після придбання ваучера треба вручну замовити заміну sim. При цьому, це можна зробити через застосунок або через дзвінок на 222. Ось цей етап в інструкції не побачив.... Тепер все працює, дякую всім, хто відгукнувся!

Надіслано від мого Pixel 5a, використовуючи Tapatalk
В мене то все зайняло добу і нікому я не клепвав мізки, чому сходу не прочитати що до чого, я зробив помилку що брав єсім від водогона всерівно потім перейшов на фіз карту.

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
По всьому місту хвилин 20 тому зник Водафон, усі стандарти. Світло є, КС із ЛС є...

UPD: десь годину не було, з'явився

Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
Pixel 8a
Не знаю, чи можна це вважати глюком, але трошку хочеться поділитися приколами з ВФ. Перевів свій номер на цього оператора, поки що емоції такі собі: при приїзді додому покриття взагалі погане, спершу було 2Г, якось там ловило на декілька секунд 4Г. Зараз 3Г. Дуже сподіваюсь, що це лише через відключення світла, і все буде нормально через деякий час. Ще прикол з їхньою аппкою, вона просто думає, що мого номеру немає у базі. Можливо, завтра заробить хД

Місто
Черкассы
Сьогодні помітив що водафон на почав обмежувати швидкість на Ютубі до 2-х мегабіт, при цьому інтернет працює нормально обмежуючись швидкістю мережі на 4g 50-70 мегабіт, переставляння сім в другий телефон результату не дає, до оператора додзвонитись нереально.

Місто
Волинь
LArmstrong, все правильно вони роблять, тільки Youtube, Tiktok і Instagram мала би повністю заборонити у всіх мобільних операторів військова адміністрація, задля стабільності мережі, на період військового стану. такий варіант вони ніби розглядали, але видно блогери і тіктокери перемогли :(

• Wow
Реакції: cat
Місто
Dnipro
LArmstrong, все правильно вони роблять, тільки Youtube, Tiktok і Instagram мала би повністю заборонити у всіх мобільних операторів військова адміністрація, задля стабільності мережі, на період військового стану. такий варіант вони ніби розглядали, але видно блогери і тіктокери перемогли :(
А не краще вимкнути на БС інтернет та залишити голос? Та провести агітацію за Nokia 1100.
БС перевантажена не через YouTube чи Instagram, а через велику кількість терміналів. Так як у багатьох вимкнули електрику (Wi-Fi), тому вони на мобільному сидять.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
БС перевантажена не через YouTube чи Instagram, а через велику кількість терміналів.
Якраз не через кількість терміналів, а через обсяг трафіку. А що генерить найбільший трафік? Потокове відео і торренти. З торрентами вже навчилися боротися. Залишилося відео. А воно доволі популярне в часи блекаута.
Бо що ще робити, як не втикати в екран смартфона на сміхуйочки/цицьки/відеблохерів і відеоблохересс.

Місто
Днепр - Полтава
БС перевантажена не через YouTube чи Instagram, а через велику кількість терміналів.
Якраз не через кількість терміналів, а через обсяг трафіку. А що генерить найбільший трафік? Потокове відео і торренти. З торрентами вже навчилися боротися. Залишилося відео. А воно доволі популярне в часи блекаута.
Бо що ще робити, як не втикати в екран смартфона на сміхуйочки/цицьки/відеблохерів і відеоблохересс.
Вмикати ноут, та дивитись щось із нових фільмів з носія на ноуті, сидячі на дивані в полу-темряві з родиною :)

Місто
Dnipro
Подивіться на кількість з'єднань та об'єм при завантаженні сайту. З деякими сайтами із прихованими відео-рекламами не потрібен Youtube щоб перевантажити БС. Спробуйте посерфити по інтернету на телефонах 2013-2015 років, вони будуть тормозити.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Базовій станції пофіг на кількість з'єднань. Вона банально рутить трафік через себе, без обробки встановлення кожного окремого зTCP/UDP-з'єднання.

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
Придзвінку на +380 (8947) 7 ****
атлантіс телеком
Мене чути добре я нічого не чую
З кс і лс все чудово чути

Зверху