Інформація про роботи на мережах стільникового та фіксованого зв'язку: www.vodafone.ua
Причина: актуалізована інформація в шапці
Останнє редагування:
куплю Nokia 1100 оригінальний в гарному стані хоч зараз. мене агітувати не треба. нажаль зараз якісь китайські рефарбішед та інше лайно у продажу.Та провести агітацію за Nokia 1100.
В повідомленні ж є назваchelavek, 089 это какой оператор?
Мої хвилини які входять в абонку на цей номер використовуються без проблем
У мене така сама проблема, з'явилася 1-2 тиждні назад. Але якщо включити впн то інстаграм, тикток, телеграм, ютуб працює без обмеження по швидкістю.Сьогодні помітив що водафон на почав обмежувати швидкість на Ютубі до 2-х мегабіт, при цьому інтернет працює нормально обмежуючись швидкістю мережі на 4g 50-70 мегабіт, переставляння сім в другий телефон результату не дає, до оператора додзвонитись нереально.
в мене теж саме спідтест показує 40 мегабіт , а ютуб фулхд не тяне, увімкнув впн і все ок, всім на замітку.От швидкість на 3G і LTE (12 Мбіт і 18 відповідно)
А так вантажаться: Телеграм, Інстаграм, ФБ і ряд інших сервісів:
Для чого шейпити неперевантажену мережу?
P.S. Київстар 3-4 Мбіта, вантажить ВСЕ включно з цими скрінами на форум.
У моєму досвіді Vodafone працює стабільно та повільно, а Київстар працює хвилину на нормальній швидкості та хвилину не працює взагалі (іноді просто не працює при нормальній силі сигналу).Немає сечі терпіти ці пекельні борошна і шейпи Водафона.
Я розумію, коли інет ледь повзає через те, що дофіга абонентів, не треба мені прописні істини пояснювати.Ця тема вічна чи шо.
пропадає живлення десь на проміжних точках маршруту до цієї БС.причому навіть там, де світло не вимикають й базова станція точно живиться