Інформація про роботи на мережах стільникового та фіксованого зв'язку: www.vodafone.ua
Причина: актуалізована інформація в шапці
Останнє редагування:
Это глюк, деньги возвращают. Тариф на деталку на емейл- 90 копеек за неограниченное кол-во заказов в календарные сутки.Друзі, давайте підготуємося трохи, та дамо по яйцях МТСу. Головне юридично чітко.
Маємо списання по 12,75 грн (разово, двічи ...) за певний розрахунковий період, цей період згідно з договором МТСа - є календарний місяць.
МТС каже що це за замовлену деталізацію, яка прийшла нам на електронну пошту.
МТС не берет плату за выставление счета. Про тариф на деталку см выше.По-друге: Відкриваємо те що нам приходить поштою і читаємо: "РАХУНОК ЗА ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙНІ ПОСЛУГИ ПрАТ МТС УКРАЇНА". А це - РАХУНОК!!!
По-третє: В вашому договорі № ххххх про надання послуг мобільного зв'язку від МТС є такий пункт (в мене він 2.2 Обов'язки оператора: 2.2.3.) Оператор має інші обов’язки, передбачені Законом України «Про телекомунікації»
По-четверте: Відкриваємо Закон України «Про телекомунікації» і читаємо Главу VI СПОЖИВАЧІ ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙНИХ ПОСЛУГ, Стаття 32. Права споживачів телекомунікаційних послуг, 1. Споживачі під час замовлення та/або отримання телекомунікаційних послуг мають право на: 16) безоплатне отримання від оператора, провайдера телекомунікацій рахунків за надані телекомунікаційні послуги.
Ось і все. Але необхідно йти з цим в ЦОА займатися зняттям даху співробітнику ЦОА, писати та подавати (обов'язковор реєструвати) заяву на повернення коштів на особистий рахунок за незаконне зняття їх за законну безкоштовну послугу.
Да да, вот это реально свинство.Odessit, если бы все, а номера то поблокировали, и в ручном режиме их никто не хочет активировать
П.С. хто підкаже як в хелпері відключити цю дивну послугу деталізацію на мейл за 12,75 грн? Не знахожу. В мене хелпер новий, припейдний.
Практически такая же хрень.Пришел мне на мыло счет за прошлый месяц. С меня списали 20 грн за заказ детализированного счета и сделали "коригування за попередній період" на 10 грн. Ну что за нах постоянно!
Практически такая же хрень.
Сняли 20
"коригування за попередній період" на 11.0785 грн.
Ну плюс к этому три раза по 12,75 грн (детализация)
"Операторы" в один голос твердят: Вопрос находится в процессе решения, сроки пока неизвестны. Ожидайте СМС
Жду не дождусь возможности перехода к другому оператору с сохранением номера.![]()
Та тут уже многие нифига не понимают, у кого то десятками гривен снимают, у кого то по 90 коп. У меня к примеру я так приметил, на трех из 7-ми моих номеров с л\с по 2 раза абонку сняло, на других номерах где по нескольку раз по 90 коп, на других по 10 грн, на ещё одном 12,75. Вообщем черт ногу сломит алгоритм снятия.Я уже ничего не понимаю.
Та тут уже многие нифига не понимают, у кого то десятками гривен снимают, у кого то по 90 коп. У меня к примеру я так приметил, на трех из 7-ми моих номеров с л\с по 2 раза абонку сняло, на других номерах где по нескольку раз по 90 коп, на других по 10 грн, на ещё одном 12,75. Вообщем черт ногу сломит алгоритм снятия.![]()