Я теж. Але будуть Макі або Мерседес. Бо двигло!Я все еще надеюсь,что ФЕРРАРИ будет чемпионом.
Та який початок 2015, там машини хоч повільно, але їхали. А тут якийсь вібратор зробили замість двигунаХонда знову обкакалась поносом. Судячи по всьому початок сезону повториться в 2015 рік.
Если честно, то для меня наибольший интерес вызывает противостояние между партнерами одной команды т.к. у них одни машины и возможности одинаковые, и тогда выигрывает сильнейший, как минимум в данный отрезок времени.Хочеться помилятись, але на жаль виглядає що нас чекає повторення 2014, де мерседес привозить про 20+ секунд на фініші кожної гонки
Якраз тим і визначається індивідуальна майстерність кожного конкретного гонщика.Як цим керувати, та ще обганяти когось - я хз
Чи видовищність ми побачимо завтра. Але враховуючи наявність гран прі Монако в календарі про видовищність думають не завжди)Мене інше дивує - яким місцем функціонери та організатори Ф1 думають про головне - видовищність гонок?
Ну, раз на 10 років там бувають феєричні гонки. Особливо частими вони були за часи Хондигран прі Монако в календарі про видовищність думають не завжди)
Можна мені приклад такої гонки за останні 10 років? Бо я щось не пригадую жодної.Ну, раз на 10 років там бувають феєричні гонки. Особливо частими вони були за часи Хонди![]()
2016, 2022. Обидві не супер, але й не нудотинаМожна мені приклад такої гонки за останні 10 років?
Окей, приймається. Але ж будь-який гран-прі на підсихаючій трасі у змінних умовах стає цікавішим. Друга половина 22го року була зокрема "паровозіком" імені Алонсо.2016, 2022. Обидві не супер, але й не нудотинаМожна мені приклад такої гонки за останні 10 років?
Так, на диво непогано вийшло. Але боюсь що гонок 6, усі адаптуються і будуть 2 мерси їхати за обрій.У любому випадку нововведення додали видовищності. На старті та 9-му колі це була пісня, не гонка![]()
Так навпаки, після 6 гонок мерси може вже нікуди їхати й не будуть. Там же ж з літа запрацють нові правила перевірки двигунів на ступінь стиснення. Тому вони зараз і хочуть назбирати побільше очок, бо далі, напевно, це робити буде складніше.боюсь що гонок 6, усі адаптуються і будуть 2 мерси їхати за обрій.