Гумор

Sagax

Лазутчик
Місто
Біла Церква, Рівне
Телефон
Asus ZenFone Max Pro M1
невелика витримка
випис, витяг, уривок, виписка, вихват - якось так.
Я вжив у переносному значенні (як-от: "витримування вина"), ці усмішки не один день витримувалися, і коли накопичилася достатня кількість, вирішив викласти тут.
Але виправив на "витяг із" для уникнення непорозумінь.

Barin

Заблудший
Місто
Белицкое

Не ешь меня...

Янус

S/1979 S 2
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
Pixel 6a
Дядя Яша жжот
Що з мільярдними переказами від трудових мігрантів?
Яків Смолій:
Звісно, що через карантин ці надходження зменшилися. У 2019 році перекази (від трудових мігрантів) дали 12 млрд доларів.
Цього року ми очікуємо, що буде 10 млрд доларів. Але це буде компенсовано тим, що люди не зможуть виїхати на відпочинок за кордон.
За нашою статистикою, наші громадяни витрачали близько 8-10 млрд доларів щороку, перебуваючи на відпочинку за кордоном.
Через те, що на пересування є обмеження, люди не зможуть поїхати і витратити ті кошти. Це не гарно, звісно, але це буде компенсація із надлишком.
Себто дозволити нормальний відпочинок не планується.
Та чого це не планується

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
скорее всего соседи, которые поддаются такому троллингу, не смотрят списки сетей
Та я больше не для соседей. У меня в доме на 1 этаже отделение Новой почты, я живу на 3-м и мой Wi-Fi туда добивает. Вот и расчёт больше на троллинг клиентов НП :)

Місто
Kyiv
Телефон
Pixel 7a/ Pixel 4a
вспомнил реальный случай из жизни лет 6-8 назад: пришел к знакомому домой, смотрю а он по квартире с ноутом перемещается со воткнутым шнуром Ethernet, про ви-фи слышать не хочет типа "излучение, вредно и всё такое".
Видели бы вы его глаза когда я телефоном засканил соседские сети вифи и там их было около 10 шт (я и сам немного приофигел от кол-ва сетей на тот момент)

Янус

S/1979 S 2
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
Pixel 6a
Зверху