випис, витяг, уривок, виписка, вихват - якось так.невеликавитримка
Я вжив у переносному значенні (як-от: "витримування вина"), ці усмішки не один день витримувалися, і коли накопичилася достатня кількість, вирішив викласти тут.випис, витяг, уривок, виписка, вихват - якось так.невеликавитримка
Теле2 повторил акцию КС 2007 года?Спайдер-Мен
Врач в психбольнице разгадывает кроссворд:
— Так… Остров, на котором родился Наполеон…
Оборачиваясь к пациенту:
— Слышь, придурок, ты где родился?
Та чого це не плануєтьсяДядя Яша жжот
Себто дозволити нормальний відпочинок не планується.Що з мільярдними переказами від трудових мігрантів?
Яків Смолій: Звісно, що через карантин ці надходження зменшилися. У 2019 році перекази (від трудових мігрантів) дали 12 млрд доларів.
Цього року ми очікуємо, що буде 10 млрд доларів. Але це буде компенсовано тим, що люди не зможуть виїхати на відпочинок за кордон.
За нашою статистикою, наші громадяни витрачали близько 8-10 млрд доларів щороку, перебуваючи на відпочинку за кордоном.
Через те, що на пересування є обмеження, люди не зможуть поїхати і витратити ті кошти. Це не гарно, звісно, але це буде компенсація із надлишком.
Та я больше не для соседей. У меня в доме на 1 этаже отделение Новой почты, я живу на 3-м и мой Wi-Fi туда добивает. Вот и расчёт больше на троллинг клиентов НПскорее всего соседи, которые поддаются такому троллингу, не смотрят списки сетей
Когнитивным искажениям поддаются все, с любым образованиям и скиллами@GAS, скорее всего соседи, которые поддаются такому троллингу, не смотрят списки сетей...