Гумор

Dfg

Місто
Івано-Франківськ&Львів
Телефон
Mate 10 Pro
Re: Юмор (без политики)

Lexim, я не проти. Але просте питання - в тебе є діти? От коли вони в тебе з"являться і тобі з екранів телевізорів (моніторів, і т.д.) почнуть розповідати, що основне щастя дитини в Памперсах, Нутрілонах, і т.д - ти зрозумієш.
Для тих хто скаже - причому тут діти до бритви - а ми з вами ще не залишилися (наголошую частково) на етапі дорослішання? Якщо хтось скаже ні - нехай подивиться в шухляду за раритетними моделями телефонів (які вийшли з моди років 10 тому), рідкісними сімками чи тарифними планами (за які свого часу переплачувалося втроє) і т.д.
Я наприклад відверто визнаю - моє "дитяче я" до цих пір вищезгадане колекціонує.
До чого я цю розмову завів - грати на почуттях до дітей неможна, нікому.

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e

Dfg, чё за ерунда??? Ну у меня вот точно такой как в ролике. прямо сейчас. точно так же бегает в памперсе. Крушит игрушки. Дерётся со старшим (старшему три с половиной). И я совершенно спокойно отношусь к этой рекламе бритвы!
МАЛО ТОГО! Я только что показал рекламу Наталье - и мы вместе ржали с рекламы. Ну ведь реально смешно! К чему этот фарс и ханжество? Мы же не на овуляшки.ру всё ж таки, йопт.

Dfg

Місто
Івано-Франківськ&Львів
Телефон
Mate 10 Pro

згадав старий анекдот:
В магазине продавец меняет ценник на ноутбуке с 25 тысяч рублей на 20 тысяч.
- С чего это он вдруг так подешевел? - спрашивает покупатель у продавца.
- Новогодние скидки закончились.
а чого згадав, тільки но на сайті фоксмарту надибав, та й ще акція - тільки 3 дні:D
Untitled - 2.jpg

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e

Refery, русские долбо*** отличаются везде. БРАВО! Брависсимо! :)

Місто
Львів
Телефон
POCO X3

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e

Rostdeore, хороший мальчик. :) Вирусную рекламу Альфабанки занёс и на красный :)

Advoc@te

Заблокирован
Місто
Республика Крым, РФ
Телефон
TCL Idol X

Видя то, что происходило на заседаниях Верховной рады Украины вчера и сегодня, как-то смешно прозвучало поздравление Президента Украины с началом РАБОТЫ нового состава ВРУ.

Refery

h7b6
Місто
UK
Телефон
101010111

Серьезные темы висят больше года без ответов в техразделе форума официального государственного сайта http://sms.lugansk.ua/forum/3 :)

Refery

h7b6
Місто
UK
Телефон
101010111

Alex, а винт ты часом не у него ли покупал на днях? ;)

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
Huawei P60 Pro

Refery, нее)))))) у другого

Зверху