Гумор

Місто
中華人民共和國香港特別行政區
Телефон
Iphone from China
О людях которые возможно многое упустили в жизни. И гайках. Если человек...у нас ведь свободное общество "переусердствовал" в таком личном вопросе, по причине отсутствия воспитания, опыта или даже ума... это тем не менее не дает повода медсотрудникам устраивать феерия-медиа-шоу. Профессионал должен быть профессионалом с невозмутимым лицом.В любой ситуации. И если постить такие сюжетики то это дурной тон в обществе. Смеятся хорошо на улице ли про себя а такое вопрос спорный. По поводу сабжекта то публичное осмеяние когда уверен человеку было не менее неловко сродни "буллингу от взрослых".

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
человеку было не менее неловко сродни "буллингу от взрослых".
Так вроде анонимность чувака с гайкой на пенисе была соблюдена, или где-то выложили его фото, ФИО и РНОКПП?

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Ты правда не понимаешь разницу между подрочить (без гаек, по старинке) и снять сюжет, про то, как ты дрочишь по 1+1 с фото, адресом и паспортными данными?
И номером карточки для пожертвований.

AngryDen

Перфекціоніст
Місто
Дніпро - Запоріжжя
Телефон
Xiaomi
Со стороны, чувак с гайкой и ржущие над ним люди выглядят одинаково нелепо.
Одному не хватило ума или опыта, другим воспитания и цивилизованности...

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Долго думал, в тему "космоса" или сюда, то так как долго ржал, решил таки в "юмор"..
Оказывается, я сам давно применяю марсианские технологии, и не знал... :ROFLMAO:

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 12T

goga

Звичайний свинорил
Місто
Одеса
У суді в маленькому американському містечку прокурор викликає свого першого свідка - стареньку бабусю.
Він починає допит:
- Місіс Джонс, ви мене знаєте?
- Ну звичайно, я знаю вас, містер Вільямс. Я знала вас ще маленьким хлопчиком і, чесно кажучи, ви мене дуже розчаровує. Ви брешете, зраджуєте своїй дружині, маніпулюєте людьми і говорите гидоти за їх спинами. Ви думаєте, що велика людина, тому що у вас не вистачає мізків, щоб зрозуміти, що ви - всього лише невеликий бюрократ.
Прокурор був шокований. Не знаючи, що робити далі, він вказав в інший кінець кімнати і запитав:
- Місіс Джонс, чи знаєте ви адвоката?
- Ну звичайно, я знаю. Я знаю містера Бредлі теж з його дитинства. Він ледачий, нетерпимий і у нього проблеми з алкоголем. Він не може побудувати нормальні відносини ні з ким, а його адвокатська контора - одна гірших в нашому штаті. Не кажучи вже про те, що він зраджував своїй дружині з трьома різними жінками. До речі, одна з них - ваша дружина. Так, я знаю його.
Адвокат стояв ні живий, ні мертвий.
Суддя попросив обох юристів підійти до нього і дуже тихим голосом сказав:
- Якщо хто-небудь з вас, ідіотів, запитає її, чи знає вона мене, я відправлю вас обох на електричний стілець.

Олежан

Критик-аналитик
Місто
Івано-Франківська обл.
Телефон
Note10+
  • Haha
Реакції: goga

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто