Тепер танкНу я ще жодного саме танку не бачив. Була зарядна машина БУКа, була командна машина, БМП ніби ще була чи то МТЛБ. А ось танк не бачив. Там 50-60 тон, ще й на гусеницях. Просто так не потягнеш.
40 000 кг x 8 грн = 320 000 грн = 10 т. соляри46 тон, шкода, що двигуни ГТД, дорого на такому орати.
В хазяйстві пригодиться в будь-якому випадку.Я щодо можливості орати на самому танку, розхід в ГТД величезний. Його тільки на брухт.
Недорого....получил 40000 деревянных штрафа.
На рахунок короткого юсб подовжувача, - не згідний. Дуже потрібна штука. Про її безкорисність пишуть люди, які не стикалися із проблемою. Наприклад, в мене є системний блок, який встановлено в ніші комп"ютерного стола. Юсб-порти в ньому розмішені не спереду лицевої панелі корпуса компа, а збоку корпуса.Тому, вставити в ті порти флешку, картрідер, юсб-модем, тощо - неможливо, занадто мало місця між юсб-портом і бічною стінкою ніші. Тому, без такого коротенького юсб-подовжувача - ну ніяк, треба витягувати системника з ніші.
та по большому счёту тогда и рублям можно найти применение....На рахунок короткого юсб подовжувача, - не згідний. Дуже потрібна штука. Про її безкорисність пишуть люди, які не стикалися із проблемою. Наприклад, в мене є системний блок, який встановлено в ніші комп"ютерного стола. Юсб-порти в ньому розмішені не спереду лицевої панелі корпуса компа, а збоку корпуса.Тому, вставити в ті порти флешку, картрідер, юсб-модем, тощо - неможливо, занадто мало місця між юсб-портом і бічною стінкою ніші. Тому, без такого коротенького юсб-подовжувача - ну ніяк, треба витягувати системника з ніші.
та кохавинка ж дорогаяНу ви ж не в росіії... Користуйтесь Кохавинкою
Ще кейс: є USB-пристрої, які мають штекер безпосередньо на корпусі, а корпус при цьому широкий (у мене з таких модеми й звукова карта). Тож якщо при цьому ще й порти щільно напхані — такі корпуси дурно загороджують сусідній порт, або й два. Тут теж подовжувач із мінімальними втратами сили струму має сенс.На рахунок короткого юсб подовжувача, - не згідний. Дуже потрібна штука. Про її безкорисність пишуть люди, які не стикалися із проблемою. Наприклад, в мене є системний блок, який встановлено в ніші комп"ютерного стола. Юсб-порти в ньому розмішені не спереду лицевої панелі корпуса компа, а збоку корпуса.Тому, вставити в ті порти флешку, картрідер, юсб-модем, тощо - неможливо, занадто мало місця між юсб-портом і бічною стінкою ніші. Тому, без такого коротенького юсб-подовжувача - ну ніяк, треба витягувати системника з ніші.