Щось не зрозумів, а чому такі поминальні нотки?Бідний лайф
Дивлючись на діючі об'єднуючі тарифи Датагруп та Воля-кабель з Лайфселл думаю наступні будуть саме вониВраховуючи, що француз скуповує активи в форматі мобільний+дротовий, то, можливо, що Лайф - не останнє його придбання і якийсь Тріолан (судячи по духу авантюризму француза) також його може зацікавити.
Ну з усього цього суттєвим є лише БІП. Цікаво, у Плей є аналогічний софт?Та народ, ще не було ніякої інформації ні від АМКУ, ні від самого оператора, ніякого інтерв'ю, коментаря від офіційних осіб, максимум маємо, це звіт KAP.
А тут вже:
-коли нові тарифи
- яка буде назва
- чи буде BIP
- а що з цінами буде
З того що бачу у Львові, дійсно БС менше та сигнал на загал слабший.жовтим думаю що по інфраструктурі що по мережі до синіх ой як далеко напевно
Не зможуть підняти тарифи вище конкурентів - спровокують відтік абонентської бази.Тарифы поднимут...это ведь надо будет денежку, на покупку затраченную, отбивать...
Це не зайшло у нас із самого початку мобільного звʼязку, і тепер не буде. Тим більше, операторскі смарти ніби вже ніхто не випускає, тільки дисконти на контракті.брендовані телефони
Гікам? Але ж не пересічним.Имя знакомо многим,
Тем, кто в Польше есть/был/бывал.
Якщо при знайомстві в 2023 році називати свого оператора, то це вже триндець. Навіщо?Уже представляю, как будут краснеть мужчины при знакомствах:
-Позвони мне вечером. Виселл у меня.
Ну хіба що якщо зараз половина сімʼї в Польщі з їх плюсом, і буде дешевий звьязок між країнам з цим оператором, то будуть іншу половину сімʼї яка в Україні переводити на наш плюс.Тем, кто в Польше есть/был/бывал.
Один з небагатьох банків, якщо не єдиний безкоштовним СЕП на Юріків/ФОПів без обмежень. У більшості інших в кращому випадку 20к на місяць і на платіж.а насчет французов-таки "Укрсиб" же )
Я так зрозумів що мова йде про залочені телефони так як колись було в UMC.Це не зайшло у нас із самого початку мобільного звʼязку, і тепер не буде. Тим більше, операторскі смарти ніби вже ніхто не випускає, тільки дисконти на контракті.брендовані телефони
Назва Viecell будет відбивати у маркетингової аудиторії бажання вангую що щось типу Cellavie (селяві) це життя буде менш репутаційно травматичним для сприйняття бренду. ІмхоТарифы поднимут...это ведь надо будет денежку, на покупку затраченную, отбивать...
К тому же, французы жадные. (Я читала недавно в Интернете, что самые жадные в Европе-это немцы и французы. Насчет немцев не знаю, а насчет французов-таки "Укрсиб" же )
Название, вангую, будет в духе "Fracell"
Ну или "Виселл" (Ви-это на французском Жизнь. Лайф же )
Уже представляю, как будут краснеть мужчины при знакомствах:
Я ви ж все одно періодично робите платежі на юридичних осіб чи фопів. Ось вони безкоштовні без лімітів. Та ж оренда квартири, оплата репетиторських послуг, тощо.webivan,
Я частное лицо
От прикол буде, якщо вони знову стануть LifeНазва Viecell будет відбивати у маркетингової аудиторії бажання вангую що щось типу Cellavie (селяві) це життя буде менш репутаційно травматичним для сприйняття бренду. ІмхоТарифы поднимут...это ведь надо будет денежку, на покупку затраченную, отбивать...
К тому же, французы жадные. (Я читала недавно в Интернете, что самые жадные в Европе-это немцы и французы. Насчет немцев не знаю, а насчет французов-таки "Укрсиб" же )
Название, вангую, будет в духе "Fracell"
Ну или "Виселл" (Ви-это на французском Жизнь. Лайф же )
Уже представляю, как будут краснеть мужчины при знакомствах:
Думаю буде PlayНапевно все таки Free Mobile
Forfaits mobile 5G/4G+ sans engagement
Un réseau mobile Free 5G/4G de qualité présent dans tous les départements de France metrop. Des prix avantageux. Pour toute la famille.mobile.free.fr