я 800+ витягуюТо ж з урахуванням 5G. У нас ти в 4G навряд чи 400 ГБ на місяць витягнеш. Якщо ти не Операція ЬІ, звісно)))
я 800+ витягуюТо ж з урахуванням 5G. У нас ти в 4G навряд чи 400 ГБ на місяць витягнеш. Якщо ти не Операція ЬІ, звісно)))
та без питань) в моєму селі все рівно інших варіантів з інетом немаєНу а я - менше 40. Будеш мої використовувати, коли свої з'їси)))я 800+ витягуюТо ж з урахуванням 5G. У нас ти в 4G навряд чи 400 ГБ на місяць витягнеш. Якщо ти не Операція ЬІ, звісно)))
Вибачай за офтоп, але яке обладнання використовується? ZTE MF825 + Netis MW5230 ?та без питань) в моєму селі все рівно інших варіантів з інетом немаєНу а я - менше 40. Будеш мої використовувати, коли свої з'їси)))я 800+ витягуюТо ж з урахуванням 5G. У нас ти в 4G навряд чи 400 ГБ на місяць витягнеш. Якщо ти не Операція ЬІ, звісно)))
Получается прошлогодний Бип-опрос был не проходным https://red-forum.com/threads/Месенджер-bip-листування-аудіо-та-відеодзвінки.27623/post-1881549. Выпиливать Лифчик из бипа(паблики, звонки на 0-800, на 5433) начали с февраля.Скорее перемога, чем зрада.
Но пользователям bip In|Out поднапрячься. Вряд ли долго фишка с bip проработает.
А як же Yezzz?Фіолетовий колір не зайнято, тому Play скоріш за все. У Free mobile логотип ніби 5-річка малював, а імʼя Iliad пересічний не потягне, бо малознайомий з античною літературою)
PlayLife // Живи граючисьДумаю буде PlayНапевно все таки Free Mobile
Forfaits mobile 5G/4G+ sans engagement
Un réseau mobile Free 5G/4G de qualité présent dans tous les départements de France metrop. Des prix avantageux. Pour toute la famille.mobile.free.fr
так точно, вже років 4 підрядZTE MF825 + Netis MW5230
Райф, сенс не тільки на юріків. В приваті майже задарма. Укргаз на пакеті економ - 0Один з небагатьох банків, якщо не єдиний безкоштовним СЕП на Юріків/ФОПів без обмежень. У більшості інших в кращому випадку 20к на місяць і на платіж.
Так і є. Це банк для корпа, так само як і ексім, сітік тощо.ибо основное направление - это кредиты и бизнес.
Тут пів форуму Біпунов, яка ж то перемога + можливий ребрендінг, це гроші, а де вони їх візьмуть? Вірно у вас.Скорее перемога, чем зрада.
Пам'ятаю як тут чекали Водофон.. Ех молодість...Думаю варто чекати цікавих ходів від жабурятника, слонам варто напружитися.
Life Ukraine акцент на Украине обязательно. И никаких вам ПлеевПотом посмотрим у кого интуиция на новое название сработала
А вони закривають послугу, та повертають залишок грошей. Нє?Вони нам ребрендинг і нові тарифи, а ми такі - а у нас все сплачено на рік уперед!
Та вже ж чекали Вф, навіть були суперечки. У нас тут війна і поки Оператор звідтіля вам нічого реального не дастьби і гарно що в нас буде оператор з ЕС.
Щодо ВФ одразу казали, що тільки назву будемо використовувати. А в поточній ситуації власник реально європейський. Тож, це дещо інше.Та вже ж чекали Вф, навіть були суперечки. У нас тут війна і поки Оператор звідтіля вам нічого реального не дастьби і гарно що в нас буде оператор з ЕС.
Вам ще не сказалитільки назву будемо використовувати. А в поточній ситуації
Накінець то нам дадуть айфон ? При оплаті тарифу на рік ?Не зможуть підняти тарифи вище конкурентів - спровокують відтік абонентської бази.Тарифы поднимут...это ведь надо будет денежку, на покупку затраченную, отбивать...
Більш ймовірно що почнуть будувати свою екосистему: брендовані телефони, провайдери інтернету, радіо, ТВ і т.п. але, це не буде в моменті, найближчий рік нічого не зміниться.
Я два в день одного разу продав і працював правда я там тільки 1 день в далекому 200х з доп угодою на рік чи два від UMC. А в 2009 так кожен місяць по 5-10 доп угодна рік правда то був people net ну і як прийшов мтс конект то ще трошки їхніх доп угодЦе не зайшло у нас із самого початку мобільного звʼязку, і тепер не буде. Тим більше, операторскі смарти ніби вже ніхто не випускає, тільки дисконти на контракті.брендовані телефони
Я б не відмовився від такого. Дійсно крута фішка була бНакінець то нам дадуть айфон ? При оплаті тарифу на рік ?