Ти серьезно віриш, що під час війни можливі брендові телефони?Виглядає як оплата частинами від привату чи моно, але на виході лочений телефоннемає сенсу купляти заболочений під оператора телефон якщо він коштує так само як і неверлок
Ти серьезно віриш, що під час війни можливі брендові телефони?Виглядає як оплата частинами від привату чи моно, але на виході лочений телефоннемає сенсу купляти заболочений під оператора телефон якщо він коштує так само як і неверлок
В Україні можливо все . Або я по-іншому сказав- Україна це країна безмежних можливостей для тих у кого є гроші.Ти серьезно віриш, що під час війни можливі брендові телефони?Виглядає як оплата частинами від привату чи моно, але на виході лочений телефоннемає сенсу купляти заболочений під оператора телефон якщо він коштує так само як і неверлок
Ну чого не відкриваєш усього секретного плану - після роздачи кожному айфону з угодою, податок на вазелин буде щонайменше 500%. І це без відкату гетманцеву!!!Так, читав секретну програму французів - спочатку всім роздати айфони після угоди, потім наступним кроком - затягнути пікселі.
30 може і "бояться", а на 25 місяців будь-ласка, ось наприклад -А якщо серйозно так Моно банк і ПриватБанк вони бояться ризикувати 30 місяців кредит в гривні
нажаль мого інтелекту не вистачило для розуміння цього жартуНу чого не відкриваєш усього секретного плану - після роздачи кожному айфону з угодою, податок на вазелин буде щонайменше 500%. І це без відкату гетманцеву!!!Так, читав секретну програму французів - спочатку всім роздати айфони після угоди, потім наступним кроком - затягнути пікселі.
Та неможливі вони у нас в принципі, хто хоче дорогий апарат тут і зараз - беруть в ОЧ у банків, нащо вигадувати щось? Навіть "сірий" Стілус "сірі" айфони продає з ОЧ.під час війни можливі брендові телефони?
Раніше, на початку нульових, був продаж телефону за зниженими цінами, якщо абонент погоджувався користуватися контрактом оператора один-два роки. Так свого часу взяли у 2005 Нокію 6030. І досі нею користуємося. Наскільки пам'ятаю, треба було заплатити 200 грн., які повністю пішли на рахунок. Тобто, сам телефон отримали безкоштовно. Якщо не помиляюся, тоді без будь-яких умов ця Нокія коштувала або 300, або 350 гривень.нажаль мого інтелекту не вистачило для розуміння цього жарту
не тільки можливі, але і реальні.Ти серьезно віриш, що під час війни можливі брендові телефони?Виглядає як оплата частинами від привату чи моно, але на виході лочений телефоннемає сенсу купляти заболочений під оператора телефон якщо він коштує так само як і неверлок
Ви форумом помилились. Вам на "чорний". Там є окремі топіки про котів, шкарпетки. І про хоукей теж є.
А чому Ви одразу задираєте планку на Iphone? Існує ще багато цікавих виробників та моделей. До прикладу, Verizon ще досі є ексклюзивним дистрибютором багатьох моделей Kyocera in USA. Свого часу використовував Kyocera Brigadier, бомбезна була трубка. Зараз чисто для цікавості купив би Kyocera DuraForce Ultra 5G. Також, користувався цікавим в свій час, LG X venture, також був суто операторським фоном.А тепер питання - з урахуванням вартості айфону та тарифів, що треба зробити оператору, які умови угоди повинні бути, щоб абоненту телефон достався безкоштовно або з великою знижкою? От в цьому і є жарт.
Подивиться уважно, що саме я коментував і про що там була моваА чому Ви одразу задираєте планку на Iphone?
Бачу, зрозумів.Подивиться уважно, що саме я коментував і про що там була мова
ЗИ. Огризком не користуюся.
Схема мені відома, повторюсь сам так продав кілька десятків телефонів, але жарт відцього не перестає бути тупим.Раніше, на початку нульових, був продаж телефону за зниженими цінами, якщо абонент погоджувався користуватися контрактом оператора один-два роки. Так свого часу взяли у 2005 Нокію 6030. І досі нею користуємося. Наскільки пам'ятаю, треба було заплатити 200 грн., які повністю пішли на рахунок. Тобто, сам телефон отримали безкоштовно. Якщо не помиляюся, тоді без будь-яких умов ця Нокія коштувала або 300, або 350 гривень.нажаль мого інтелекту не вистачило для розуміння цього жарту
А тепер питання - з урахуванням вартості айфону та тарифів, що треба зробити оператору, які умови угоди повинні бути, щоб абоненту телефон достався безкоштовно або з великою знижкою? От в цьому і є жарт.
Но тоді нічим не можу допомогти. То не до мене, а до санітарів.але жарт відцього не перестає бути тупим
Play виглядає не поганим варіантом для ребрендингу, з урахованям того що вони є власники польського оператора Play. Фіолетовий колір у нас вільнийНіхто нічого ребрендовувати найближчим часом не буде. Нових мега-послуг теж не будуть вводити.
Аби не зламали, все й так добре працює
Не зовсім (Yezzz)Фіолетовий колір у нас вільний
FranceSale'oмТак что, теперь наш драгоценный LifeCell будет называться заместо TurkCell-a - FranceCell-ом?