Державна програма «Зроблено в Україні» (національний кешбек)

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
madeinukraine.gov.ua — шукай українські товари та отримуй кешбек 10 %

Причина: шапка теми
Останнє редагування модератором:

Flamingo

Просто розовый птЫц ;)
Місто
Зп
Кочевник, уже опять есть. Прияем появилась приписка - за сентябрь вам начислено столько то кэшбека, проверьте выбрали ли вы карту на которую вам капнет выплата до 20.10

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Кочевник, уже опять есть. Прияем появилась приписка - за сентябрь вам начислено столько то кэшбека, проверьте выбрали ли вы карту на которую вам капнет выплата до 20.10
Ця приписка з'явилася ще вчора.
Причому до пропадання частини купівель, й сума була більша, ніж зараз.

Місто
Дніпропетровська область
Телефон
Lenovo z5s
за підсумками вересня дуже мало позицій потрапило до дії. Були покупки з варусу і в кінці місяця усі пропали. я за весь місяць купив продуктів більше ніж на 5 тисяч точно. нарахували 57 грн, тобто на їх думку з цієї суми я купив тільки на 570 грн українських товарів, але це точно не так, приблизно половина повинна бути українська.

Romalegri

Дідусь з ковінькою
Місто
Київ
Телефон
Прихильник Самсунгів
Казав тато, що на гроші можна грати тільки у сповна передбачуваній компанії.

Місто
Київ
Телефон
Samsung M12 (Life, Lyca)
У когось вже були нарахування на купівлі в жовтні?

Місто
Вараш
Телефон
Xiaomi Redmi Note 8 Pro
Николай при чому тут всі українські виробники. В програмі приймає участь тільки частина виробників, що підписались.

Місто
Дніпропетровська область
Телефон
Lenovo z5s
при чому тут всі українські виробники. В програмі приймає участь тільки частина виробників, що підписались.
я це знаю. і знаю які товари точно у програмі. і їх було дофіга. ВАРУС був у дії. я там 30% покупок робив з українськими товарами, які точно у програмі, покупки були у дії з варусу, але мало, а потім і вони пропали. коротше все через зад працює і за місяць не налагодили, і навіть гірше зробили, я б сказав

smk

Місто
Київська область
Телефон
realme gt neo 3
За покупки у форі 30 вересня зарахували сьогодні, це вперше з початку програми, хоч покупок було чимало і українських товарів теж.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Знову за вересень все перерахували наново.

• Like
Реакції: cat
Місто
Київ
Телефон
Samsung M12 (Life, Lyca)
Хтось пробував сплачувати картками різних банків (в обох відкрита віртуальна картка кешбеку) чи відбувається нарахування? Я другий банк підключив в жовтні, результату ще не знаю.

Місто
Київ
Телефон
Samsung M12 (Life, Lyca)
Мені Сенс і Укрсиб нарахував, Приват - ні.
Я сплачував приватом у вересні, нараховувало, а зараз ще додав моно, пробна оплата була 3-го, ще дія не показує
Post automatically merged:

З'явилось за покупку в форі за 1 жовтня
В новусі і Рошені вже є за 2-е

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 12T
Хтось пробував сплачувати картками різних банків (в обох відкрита віртуальна картка кешбеку) чи відбувається нарахування?
В Дії вибрана картка Привату, програма відкрита на Приват та Моно, за розрахунки картой Моно в АТБ йдуть зарахування кешбеку

smk

Місто
Київська область
Телефон
realme gt neo 3
Вже й за 4 у форі нарахували, але за продукти, на які фора клеїть власні штрих-коди ( ковбасні, печиво і т.д ) хоч вони й беруть участь у програмі - не нараховують кешбек(

Місто
Київ
Телефон
Samsung M12 (Life, Lyca)
Хтось пробував сплачувати картками різних банків (в обох відкрита віртуальна картка кешбеку) чи відбувається нарахування?
В Дії вибрана картка Привату, програма відкрита на Приват та Моно, за розрахунки картой Моно в АТБ йдуть зарахування кешбеку
Так, в мене такі самі відкриті, сьогодні прийшло нарахування з Моно за купівлю в Сільпо

Місто
Січ
Сеня начислил начиная с 06.09, хотя пару дней назад было только с 24.09. За 02.09 пока нет начислений. По Шапито начисления корректные, уже есть даже за вчера.

Flamingo

Просто розовый птЫц ;)
Місто
Зп
Сами банки ничего не начисляют, начисляет другая организация.
у меня есть начисление по покупке Сеней от 3 сентября.

Не знаю досконально как у НК оно все организовано, но ИМХО от самих банков мало что зависит - основное условие для оперативного начисления - это как быстро данные передают торговые сети (они и только они имеют расшифровку покупку в разрезе конкретных товаров). Банки по сути лишь подтверждают что покупка прошла и по данной карте есть разрешение клиента на раскрытие БТ. За последние дней 10 (ну кроме затыка первых дней октября) у меня по сути по всем банкам (Укрсиб, Пумб, Приват, Сеня) - все отражается оперативно - на следующий день (реже на второй день) после покупки.

Зверху