Причина: шапка теми
Останнє редагування модератором:
у мене було більше 10 покупок у варусі у вересні, деякі зашли, а потом безслідно пропали і так і не з"явились(((А у когось покупки у Варусі рахуються? У мене тільки напочатку, 05 вересня, дві покупки пройшло і далі глухо, як в танку... Тільки АТБшні покупки ідуть у залік
Я путем проб и ошибок пришел к выводу что не все магазины варус учавствуют в программе. Из 3 которые доступны мне - 2 не учавствуют - покупал гарантировано входящий в программу товар (даже уде после покупки просканировал дией - входит товар в НК) - результат болт. В те же дни в более современном варусе делал покупки - все начислилось. Поэтому тут думаю у варуса какой-то шахер махер происходит.у мене було більше 10 покупок у варусі у вересні, деякі зашли, а потом безслідно пропали і так і не з"явились(((А у когось покупки у Варусі рахуються? У мене тільки напочатку, 05 вересня, дві покупки пройшло і далі глухо, як в танку... Тільки АТБшні покупки ідуть у залік
Але ж я купляю в одному й тому ж магазині. На початку вересня покупки зарахувались двічі, а далі болт!Поэтому тут думаю у варуса какой-то шахер махер происходит.
Ну как вариант сам варум почему-то решил вывести ваш магаз из программы . Другого разумного обьяснения придумать не могу - как и не могу естественно знать причину данного безобразияАле ж я купляю в одному й тому ж магазині. На початку вересня покупки зарахувались двічі, а далі болт!Поэтому тут думаю у варуса какой-то шахер махер происходит.
платили на звичайній касі чи самообслуговування?Я теж сьогодні у форі на 125 грн. заплатив кешом фори і з карти 1 грн, побачу чи нарахують)
Я тоже в Форе пользуюсь кассой самообслуживания, сделал вывод, что нкб начисляют только за покупки, оплаченные физической банковской картой - прикладыванием к POS-терминалу. Если выбрать заплатить через мобильное приложение, в котором привязана та же самая карта, то кешбека не будет. Еще делал у них на сайте заказ с доставкой и платил онлайн той же картой - тоже нет кешбека.платили на звичайній касі чи самообслуговування?Я теж сьогодні у форі на 125 грн. заплатив кешом фори і з карти 1 грн, побачу чи нарахують)
в мене жодного нарахування нкб у Форі ні у вересні ні у жовтні... може через те що оплачую на самокасі
та сама історія з магазином Торба...самокаса і жодного нкб(
Мені нарахували кешбек за покупки в АТБ і АНЦ з 12 вересня по 8 жовтня. Далі нарахування заглохли. За покупки у Варусі нічого не нарахували.А у когось покупки у Варусі рахуються? У мене тільки напочатку, 05 вересня, дві покупки пройшло і далі глухо, як в танку... Тільки АТБшні покупки ідуть у залік
та це жесть з цим варусом. я купую в одному магазині варусу постійно. були покупки. потім пропали. і нові не надходять. хоча по усьому магазині розклеєні вивіски з рекламою нацкешу. Держава головний махінатор та вигодонабувачМені нарахували кешбек за покупки в АТБ і АНЦ з 12 вересня по 8 жовтня. Далі нарахування заглохли. За покупки у Варусі нічого не нарахували.А у когось покупки у Варусі рахуються? У мене тільки напочатку, 05 вересня, дві покупки пройшло і далі глухо, як в танку... Тільки АТБшні покупки ідуть у залік