Державна програма «Зроблено в Україні» (національний кешбек)

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
madeinukraine.gov.ua — шукай українські товари та отримуй кешбек 10 %

Причина: шапка теми
Останнє редагування модератором:

Flamingo

Просто розовый птЫц ;)
Місто
Зп
Начисляют вроде ежедневно. У меня даже вчерашняя покупка в сильпе уже светится окешбеченой. А на счет оплаты балобонусами + картой мой кейс такой: покупка с оплатой 99 грн. балобонусами + 1 грн. картой от 8 октября окэшбечилась 9.10 потом пропала 10.10 вернулась взад 12.10 и с тех пор не исчезает. Вангую что то все глюки Дии.

1000004963.jpg

• Like
Реакції: kvv

smk

Місто
Київська область
Телефон
realme gt neo 3
Я теж сьогодні у форі на 125 грн. заплатив кешом фори і з карти 1 грн, побачу чи нарахують)

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
А у когось покупки у Варусі рахуються? У мене тільки напочатку, 05 вересня, дві покупки пройшло і далі глухо, як в танку... Тільки АТБшні покупки ідуть у залік

Місто
Дніпропетровська область
Телефон
Lenovo z5s
А у когось покупки у Варусі рахуються? У мене тільки напочатку, 05 вересня, дві покупки пройшло і далі глухо, як в танку... Тільки АТБшні покупки ідуть у залік
у мене було більше 10 покупок у варусі у вересні, деякі зашли, а потом безслідно пропали і так і не з"явились(((

Flamingo

Просто розовый птЫц ;)
Місто
Зп
у мене було більше 10 покупок у варусі у вересні, деякі зашли, а потом безслідно пропали і так і не з"явились(((
Я путем проб и ошибок пришел к выводу что не все магазины варус учавствуют в программе. Из 3 которые доступны мне - 2 не учавствуют - покупал гарантировано входящий в программу товар (даже уде после покупки просканировал дией - входит товар в НК) - результат болт. В те же дни в более современном варусе делал покупки - все начислилось. Поэтому тут думаю у варуса какой-то шахер махер происходит.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис

Flamingo

Просто розовый птЫц ;)
Місто
Зп
Поэтому тут думаю у варуса какой-то шахер махер происходит.
Але ж я купляю в одному й тому ж магазині. На початку вересня покупки зарахувались двічі, а далі болт!
Ну как вариант сам варум почему-то решил вывести ваш магаз из программы :(. Другого разумного обьяснения придумать не могу - как и не могу естественно знать причину данного безобразия

kvv

Місто
Ровно
Я теж сьогодні у форі на 125 грн. заплатив кешом фори і з карти 1 грн, побачу чи нарахують)
платили на звичайній касі чи самообслуговування?

в мене жодного нарахування нкб у Форі ні у вересні ні у жовтні... може через те що оплачую на самокасі

та сама історія з магазином Торба...самокаса і жодного нкб(

Місто
Ірпінь
платили на звичайній касі чи самообслуговування?

в мене жодного нарахування нкб у Форі ні у вересні ні у жовтні... може через те що оплачую на самокасі

та сама історія з магазином Торба...самокаса і жодного нкб(
Я тоже в Форе пользуюсь кассой самообслуживания, сделал вывод, что нкб начисляют только за покупки, оплаченные физической банковской картой - прикладыванием к POS-терминалу. Если выбрать заплатить через мобильное приложение, в котором привязана та же самая карта, то кешбека не будет. Еще делал у них на сайте заказ с доставкой и платил онлайн той же картой - тоже нет кешбека.

• Like
Місто
Тараща
Телефон
Realme 6
Платив на касі самообслуговування у Форі фіз.картою і телефон з nfc, кешбек був присутній в обох ситуаціях.

kvv

Місто
Ровно
superpuper, а застосунок Фора використовували і сканували товари через ФораПей?

чи просто сканували товари на самокасі і оплатили фізичною карткою/nfc?

Причина: nfc
Місто
Тараща
Телефон
Realme 6
kvv, сканував на самокасі і оплачував фізичної картою і телефоном з диджитал картою за допомогою nfc. В Траш оплачував телефоном з диджитал картою за допомогою nfc, кешбек також був

• Like

smk

Місто
Київська область
Телефон
realme gt neo 3
Не нарахували кеш за 14.10 де було укр. товарів десь на 500 грн., а за 15 нарахували, де всього на 70 укр. товарів було.Купував в одній форі. Це що тільки за малі чеки нараховують?

Останнє редагування:
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 11 Pro
Перша виплата «Національного кешбеку» відбудеться з 22 по 31 жовтня

646 378 українцям держава перерахує сумарно 37,2 млн грн, накопичені за покупки в вересні.

Кошти будуть нараховані тим громадянам, які мали покупки українських товарів і сума кешбеку становила понад 2 грн за вересень.

Умовою виплати кешбеку є активація картки для виплат в Дії. Хто зробив це, отримає накопичений за вересень кешбек в жовтні. Хто не активував в Дії свою картку для виплат, а таких споживачів понад 300 тис. станом на кінець вересня, має це зробити. Кошти нікуди не зникнуть, будуть виплачені в листопаді.

Отриманий кешбек не буде оподатковуватись. Відповідний закон прийнятий Верховною Радою.

Місто
Днепропетровская обл.
Телефон
BB9530
Мені нарахували кешбек за покупки в АТБ і АНЦ з 12 вересня по 8 жовтня. Далі нарахування заглохли. За покупки у Варусі нічого не нарахували.

Місто
Дніпропетровська область
Телефон
Lenovo z5s
Мені нарахували кешбек за покупки в АТБ і АНЦ з 12 вересня по 8 жовтня. Далі нарахування заглохли. За покупки у Варусі нічого не нарахували.
та це жесть з цим варусом. я купую в одному магазині варусу постійно. були покупки. потім пропали. і нові не надходять. хоча по усьому магазині розклеєні вивіски з рекламою нацкешу. Держава головний махінатор та вигодонабувач

Місто
Київ
Телефон
Samsung M12 (Life, Lyca)
Звернув увагу, що коли купуєш вагові товари (в даному випадку мова йде про Рошен і Алан) які є в переліку нарахування кешбеку, то він не нараховується, а нараховуються тільки фасовані на виробництві! Очевидно різні штрих-коди.

Flamingo

Просто розовый птЫц ;)
Місто
Зп
tolnaz, естественно. Магазины приеняют свои внутренние коды, которые ничего не имеют общего с теми что учавствуют в НК

Місто
Киев
superpuper, платил позавчера и вчера в разных Форах. Засчиталось только там, где через nfc.

Зверху