Причина: шапка теми
Останнє редагування модератором:
Я помітив, якщо у форі в одному чеку багато українських товарів - то взагалі не нараховують, а якщо 1-2 то на наступний день вечором є. Плачу завжди через nfc.superpuper, платил позавчера и вчера в разных Форах. Засчиталось только там, где через nfc.
Нараховується при оплаті обома, тільки в Моно треба вибрати картку, з якої будете платити, Приват автоматично додає всі свої карткиЕсли оформил две карты для начисления кешбека, например, в моно и в привате, а в Дии зарегистрировал приватовскую. В этом случае, если оплачивать покупки картой моно, кешбек начислится на карту приват? Или надо расплачиваться только приватовской картой?
А 15 жовтня було багато укр. товарів у чеку, а 18 ні?Wanderer, платив в Форі 15 і 18 жовтня картою. За 18 жовтня кешбек є вже, за 15 жовтня -ні.
Теж помітив, що у форі через раз нараховують, мені за 14 не нарахували, за 15 нарахували. Можливо ще нарахують18 було більше
З 22-го по 31-еХтось на Глобус отримав кеш? В Дії вже тиждень висить "в обробці".
Нарахували кешбек і за 14.10. Перевіряйте в кого теж не було нараховано.Теж помітив, що у форі через раз нараховують, мені за 14 не нарахували, за 15 нарахували. Можливо ще нарахують18 було більше
Пишуть, що з кешбеку можна буде Лайфсел поповнити
Из двух акков привата на один капнуло - по второму пока пустоПриват. Прийшли грн