Причина: шапка теми
Останнє редагування модератором:
Комуналку можна не платити. А бухлішко треба купити.Основне питання - нахіба. Комуналку усе одно платити треба і 1000грн на комуналку це ніщо. Заплати комуналку а зекономлені гроші витрачай як хочеш з основної картки.Напевно, масово почали виводити кошти таким способом.
хто це Аврамєнко Алєксєй? який може щось вимикати одразу у двох слонів? чому він не вміє писати своє ім'я українською та є таким потужним менеджером?Напевно, масово почали виводити кошти таким способом.
погуглив за вас:хто це Аврамєнко Алєксєй? який може щось вимикати одразу у двох слонів?
Олексій Авраменко створив першу в Україні небанківську платіжну систему – 2009 рік) – Фінансовий світ, а вже в 2010 році запустив онлайн-платформу easypay.ua, розширивши тим самим сферу прийому платежів.
Серйозно?не розумiю мотивацiю iзi
наче ж нiчого незаконного
і цього більш ніж достатньопотужно засвiтитися як сервiс свiтло-сiрого обналу
Коли я на інших платформах запитав декілька людей, то мені відповіли, що вони живуть в орендованій квартирі і за комуналку платять власнику готівкою.Основне питання - нахіба. Комуналку усе одно платити треба
Ага, тобто, наприклад, домовитися із власником одноразово самостійно сплатити частину тієї комуналки – викликає величезні труднощі? І ліків ніяких в аптеках роками не купуємо? Ну тоді – йой.Коли я на інших платформах запитав декілька людей, то мені відповіли, що вони живуть в орендованій квартирі і за комуналку платять власнику готівкою.Основне питання - нахіба. Комуналку усе одно платити треба
сам порохобот
Отакої... то ж цитата – навіть значка © втулив спеціально...сам порохобот
#яжнєлох #яжневтік #явамнічєгонєдолжен #яжнетряпкабоневтік - іронічно-зневажливе прізвисько Зеленського у часи великого російського вторгнення, в основному вживається порохоботами,
Звісно викликає, бо у таких випадках власних накручує суму комунали і не дай боже орендар дізнається що його намахують. У мене скоріше питання до орендарів які на такі умови погоджуються.Ага, тобто, наприклад, домовитися із власником одноразово самостійно сплатити частину тієї комуналки – викликає величезні труднощі?
Звісно, що можна.тобто, наприклад, домовитися із власником одноразово самостійно сплатити частину тієї комуналки – викликає величезні труднощі?
Ще раз, шановні – це лише цитата , що перша нагуглилась – моє власне IMHO ні до чого... доповнення/уточнення етимологічних нюансів, звісно, доречніЦе не іронічні вислови, а цитати буби. Ти ж гуглив наче?
Щодо зневаги- тут ти абсолютно правий
так, а що там дізнаватися? тарифи відомі, доступ до лічильників є. накрайняк можна у сусідів запитати про квартплату, АП, або квитанції подивитися - часто вони валяються в під'їздах або у двері їх всовують чи сусідські квитанції подивитися - було б бажанняЗвісно викликає, бо у таких випадках власних накручує суму комунали і не дай боже орендар дізнається що його намахують...Ага, тобто, наприклад, домовитися із власником одноразово самостійно сплатити частину тієї комуналки – викликає величезні труднощі?
Щодо ліків.І ліків ніяких в аптеках роками не купуємо?
бо у таких випадках власних накручує суму комунали і не дай боже орендар дізнається що його намахують.
Угу ж... дякую, панове, за чергове нагадування про вектор постсовкового менталітету "деяких" співгромадян – це реалії, що ігнорувати неможливо... а нам насправді потрібен той ЄС (риторично)?Отримав у відповідь обурення і запитання, звідки я такий розумник.
Конечно можно. Вот алгоритм.Если можно расскажите.уберите этот мусор, пожалуйстаОтправлено с моего KOB-L09 через Tapatalk
Если получает пенсию на почте то и вовину тысячу должна получать там. Только она должна понимать что налом ей ее никто не даст, она на 1000 может либо на почте оплатить коммуналку (с аЦЦкой комисией почты) либо купить что нибудь из того просроченного мусора который почта же и продает. Если не отоварится за один приход на почту - остаток может так же потратить во второй и третий заходы. Не израсходованная сумма тысячи после третьего захода вернется государству.соседка пенсионерка спрашивает, какие её действия чтоб получить деньги. Дии у неё нет, паспорт старого образца. Говорит ходила на Укрпочта так там не сном не х... Пенсию получает на укрпочте налом..
Дию в принципе она тоже может открыть, и без цифрового документа, но для этого ей надо заиметь карту какого-либо из банков выпускающих карту национальный кэшбек и поддерживающих услугу bankID. Но самой пенсионерке это сделать практически невозможно. Надо чтобы помог кто-то из более молодых. Если решите идти этим путем - могу рассказать на конкретном кейсе как это делается - маме 85 лет, живет в глухом селе, но мы в итоге на прошлой неделе "вовину тысячу" заказать смогли.
Но пусть таки начнет с укрпочты - со старта заявит, что согласно разьяснений государства если пенсия получается на почте то и вовина тысяча отоваривается там же (налом получить зась)
Дві сторінки тому (вчорашній вечірній постінг) почитайтез П24 можна напряму по реквiзитам комуналки скинути?