Державна програма «Зроблено в Україні» (національний кешбек)

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
madeinukraine.gov.ua — шукай українські товари та отримуй кешбек 10 %

Причина: шапка теми
Останнє редагування модератором:
Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Дія вчора витримала навантаження, а Приват 24 глючив і помилку видавав при оформленні картки Нацкешбек і потім ще декілька годин сама картка не з'являлась в Приват 24. В Ощадбанку робив картку, то там одразу оформив її і вона з'явилась.

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54

Вкладення

• SmartSelect_20241202_114817.jpg
    SmartSelect_20241202_114817.jpg
    364.2 КБ · Перегляди: 44

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Нагадало, як Дуров з вікна в натовп гроші кидав:
Більше 2,5 мільйонів українців подали заяви про Зимову єПідтримку 1 грудні. Це рекорд для цифрових сервісів.
Про це повідомив віцепрем'єр з інновацій, розвитку освіти, науки і технологій - міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.
По цифрах:
— на дітей подали 551 000+ заяв
— 64 % користувачів жінки, 36 % — чоловіки
— середній вік — 30–40 років

Місто
Харків
Телефон
Xiaomi Redmi Note 8T
Тисячу гривень з картки Нацкешбеку можна буде витратити на ліки будь якого виробництва, чи лише українського?

Місто
București-Запорожье
Тисячу гривень з картки Нацкешбеку можна буде витратити на ліки будь якого виробництва, чи лише українського?
Оно проверяет только mcc, и скорее всего страну регистрации терминала. Так что например в украинской аптеке можно купить импортные лекарства (а наоборот - нет)

Місто
București-Запорожье
А кто-то узнавал, можно изменить карту для получения Зе-1000 ?
Оформил на глобус в ожидании 20% кешбека, но глобус говорит, что не будет их давать на эту 1000. Думаю сменить на приват

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Хто питав про бонуси від зетисячі? Примат вихваляється, що 10% кешбеку накине незважаючи, чи це вовіна тисяча, чи вовін кешбек.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
З 4 грудня оформити "тисячу Зеленського" можна буде через "Укрпошту" – безпосередньо у відділенні або через листоношу.

Про це йдеться у матеріалі Економічної правди.

Водночас, якщо оформити тисячу гривень в "Укрпошті", витратити її можна буде лише в межах послуг поштового оператора.

Тобто, кошти можна спрямувати на придбання українських товарів, які продаються у відділеннях, замовлення ліки, оплату комунальних послуг та мобільного зв’язку.

Крім цього, 1000 гривень від держави можна віддати на благодійність. Генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський у коментарі ЕП пояснив, що задонатити державну допомогу можна у міських відділеннях, натомість у селах, де "немає онлайну" така можливість не передбачена.

Готуйтеся отримувати кормові набори з того, що буде. А також відбиватися від працівників пошти замість сплати комуналки отримувати впарюваний кормовий набір.

Місто
Київ, Дніпро
Телефон
Tecno Spark 20C
Оформил на глобус в ожидании 20% кешбека, но глобус говорит, что не будет их давать на эту 1000. Думаю сменить на приват
Звісно ж можно – сервіс "Нац.кешбек" в Дії не заперечує.

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
Сервіс "Вовина 1000" заперечує.

abx

Місто
Сіверськ -> Одеса
Телефон
Samsung M21
В мене заперечує
Screenshot_20241203-153111.jpg

Місто
Київ, Дніпро
Телефон
Tecno Spark 20C
Сервіс "Вовина 1000" заперечує.
Я, власне, вчора заявився, ідентифікувався і воно "в обробці" висить – тобто, ніяких дій в тому сервісі вже не зробиш поки що. А от в "Нац.кешбеці" прямо пропонує можливість змінити картку, вибрати банк із списку емітентів тощо. Мені воно просто не тре – відразу зробив онлі в Приваті і більше ніде. Доречі, до цієї приват-картки НК якось самостійно автоматично пристібнулась АТБ-картка Райффа – ну і добренько.

abx

Місто
Сіверськ -> Одеса
Телефон
Samsung M21
Я, власне, вчора заявився, ідентифікувався і воно "в обробці" висить – тобто, ніяких дій в тому сервісі вже не зробиш поки що. А от в "Нац.кешбеці" прямо пропонує можливість змінити картку, вибрати банк із списку емітентів тощо. Мені воно просто не тре – відразу зробив онлі в Приваті і більше ніде. Доречі, до цієї приват-картки НК якось самостійно автоматично пристібнулась АТБ-картка Райффа – ну і добренько.
В розділі "Національний кешбек" можна переобрати картку для виплати кешбеку, а Вовина тисяча впаде на іншу картку, а саме на ту, яку обрали для отримання подачки, і змінити її не можна

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G

Flamingo

Просто розовый птЫц ;)
Місто
Зп
Чому коли з'явилось повідомлення про 1000, бабці не можна було організувати карту та Дію?". В чому проблема? Звичайно, зараз, вже запізно.
Проблема есть. И не маленькая. В селе где живёт бабуля банков нет. Ещё до войны когда была ковидная тысяча - пытался ей открыть карту дистанционно. Вначале монину, потом изину. Соня даже болванку по НП ей прислал а потом сказали, что пенс 80+, только лично в город, в пункт выдачи. По изе не прошла собеседования в вайбере, ну сложно человеку в возрасте понять дебильные вопросы ещё и с банковским сленгом - вердикт проводившего собеседование: "я отказываю вам в выдаче карты - потому что слышу что рядом с вами кто-то есть и вам подсказывает". Так бабушка и не смогла получить е-пидтрымку и ту 1000 поскольку везти в город ее было стрёмно. Худо бедно (по знакомству смог перевести ее пенсию в один из банков - с открытием физической карты без ее присутствия). Но этот банк НК не выпускает, а как заполучить НК без того чтобы свозить бабушку в город - ума не приложу. Единственный относительно светлый момент - ходила сегодня на почту ей сказали что поскольку пенсию она получает не у них (хотя субсидию таки у них) ее в списках на вовину тысячу у них нет. Самое смешное что стоимость бензина для того чтобы мне поехать в село, свозить ее в город, вернуть назад и вернутся в город уже самому - составляет... Барабанная дробь - примерно 1000 грн. И это если в условном банке (ещё не решил в каком) все пройдет гладко. Короче у пенсов с этой тысяче реальный гемор. Вчера сидел ждал одного человечка в ощаде так за 15 минут был трижды свидетелем одного и того же разговора разных пенсов с операциониста
- мне бы вовину 1000
- а мы при чем - мы банк этим не занимаемся, вам на почту
- но я у вас пенсию получаю и на почте сказали что мне через них не положено
- ну так подавайте заявку через дию и вперде
- так дия у меня не работает
- ну а мы при чем - решайте вопрос с дией и будет вам счастье
- так не работает дия...
- а мы при чем - ваши проблемы - мы банк - мы поддержкой Дии не занимаемся
:(

Зверху