Державна програма «Зроблено в Україні» (національний кешбек)

Goggle

Местный
Місто
Zaporizhzhia
Якщо ви відкрили картку «Національний кешбек» в Приваті то вам не завадить дізнатися на що ви погодилися

кажуть, що інші банки таке не роблять
Усі банки зобов'язані це робити, згідно постанови Кабміна про цей Кешбек від 24 вересня # 1122

студент

Тут може бути ваша реклама!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
А коли вже ті виплати почнуться? Сама виплата не цікавить, просто в ДІЯ зник ряд актових записів, і підтримка каже що це зроблено заради прийому заявок, щоб всі охочі оформили.

Місто
Київ
Я так бачу, що в АТБ частина товарів, які в листопаді підпадати під Нац Кешбек , в грудні вже не підпадають.

Місто
Хмельницький
Gord, А я так бачу, що деякі АТБ ще в другій половині листопада взагалі випали з програми. За покупки в третій декаді так нічого і не нарахували. Хоча в перших числах листопада все було ОК!

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Zte Blade A7 2020
Gord, А я так бачу, що деякі АТБ ще в другій половині листопада взагалі випали з програми. За покупки в третій декаді так нічого і не нарахували. Хоча в перших числах листопада все було ОК!
А оплата часом не картою А-банку була? В мене так само в другій половині листопада не було кешбеку, але не тільки в атб, а і в інших магазинах де він був до того. Думаю проблема через карту а-банку.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Є у кого ця карта оформлена через Глобус? Не можу зрозуміти, намагаюсь сплатити за опалення цією картою. В Гугл гаманці ця карта додана, а в Google Pay вона відсутня. Як таке може бути?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Тобі важко ввести вручну реквізити для сплати?
Хтось тут писав що за додавання в гугль вручну Приват блокував весь акаунт. Ці картки зеКешбеку якісь стрьомні.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис

kvv

Місто
Ровно
А оплата часом не картою А-банку була? В мене так само в другій половині листопада не було кешбеку, але не тільки в атб, а і в інших магазинах де він був до того. Думаю проблема через карту а-банку.
схиляюсь до думки що затик саме в АТБ.
бо за 2-3 грудня оплати карткою Укрсиба в Сільпо/Сім23/АНЦ окешбечені, а АТБ досі ні.

Місто
Днепро
Карты НК нет, дии тоже. Можно получить вовину штуку на УП и оплатить напр, коммуналку ?

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Карты НК нет, дии тоже. Можно получить вовину штуку на УП и оплатить напр, коммуналку ?
В Укрпошті отримати можуть пенсіонери, які отримують там пенсію. Якщо в банку, то скажуть звертатись в свій банк. Хто отримує в Укрпошті, може 1000 на комуналку витратити.

kvv

Місто
Ровно
Universe, можна в підтримку АТБ, але сумніваюсь в успіху такої справи. у них вагон магазинів і цілий склад терміналів.

Зверху