madeinukraine.gov.ua — шукай українські товари та отримуй кешбек 10 %
Зимова єПідтримка — турбота про кожного
Зимова єПідтримка — турбота про кожного
Причина: Зимова єПідтримка
Останнє редагування модератором:
Усі банки зобов'язані це робити, згідно постанови Кабміна про цей Кешбек від 24 вересня # 1122Якщо ви відкрили картку «Національний кешбек» в Приваті то вам не завадить дізнатися на що ви погодилися
кажуть, що інші банки таке не роблять
А оплата часом не картою А-банку була? В мене так само в другій половині листопада не було кешбеку, але не тільки в атб, а і в інших магазинах де він був до того. Думаю проблема через карту а-банку.Gord, А я так бачу, що деякі АТБ ще в другій половині листопада взагалі випали з програми. За покупки в третій декаді так нічого і не нарахували. Хоча в перших числах листопада все було ОК!
Тому що вона в тебе додана тільки на твоєму пристрої, а не в акаунт.В Гугл гаманці ця карта додана, а в Google Pay вона відсутня. Як таке може бути?
Намагаюсь додати її в акаунт, приходе повідомлення, що відхилено банкомТому що вона в тебе додана тільки на твоєму пристрої, а не в акаунт.
Так робив, банк також відхиляєТобі важко ввести вручну реквізити для сплати?
У мене ГлобусХтось тут писав що за додавання в гугль вручну Приват блокував весь акаунт.
Де ж ти платиш? Бо я лиш позавчора Київстар поповнвав вручну з Глобуса. Все пройшло успішно.Так робив, банк також відхиляє
Та то я туплю не по дитячі Вже розібравсяДе ж ти платиш? Бо я лиш позавчора Київстар поповнвав вручну з Глобуса. Все пройшло успішно.
Ну шож, зізнавайся, що накоїв.Та то я туплю не по дитячі Вже розібрався
Та ні, не хочу, бо форумчани з мене будуть ржати тиждень, а може і місяцьНу шож, зізнавайся, що накоїв.
схиляюсь до думки що затик саме в АТБ.А оплата часом не картою А-банку була? В мене так само в другій половині листопада не було кешбеку, але не тільки в атб, а і в інших магазинах де він був до того. Думаю проблема через карту а-банку.
В Укрпошті отримати можуть пенсіонери, які отримують там пенсію. Якщо в банку, то скажуть звертатись в свій банк. Хто отримує в Укрпошті, може 1000 на комуналку витратити.Карты НК нет, дии тоже. Можно получить вовину штуку на УП и оплатить напр, коммуналку ?