Дешевий інтернет закінчується

Місто
kiev
Не бачив ще на форумі обговорення теми демпінгу мобільними операторами на ринку фіксованого інтернету і пропозиції рішення цієї проблеми від депутатів: https://mind.ua/publications/202906...trivsya-konflikt-mizh-mobilnimi-operatorami-t
Яка ваша думка? Підтримуєте подібний демпінг? Що краще - "інтернет за 100 грн і ті провайдери, що не можуть тримати такі ціни, нехай йдуть з ринку", чи "інтернет за 300 грн, і малі провайдери можуть жити"?
якась дурня, або отримуй 100 грн, або продавайся крупнішому гравцю, де проблема? чи вони такі вумні, що хочуть показати АРПУ в 300 щоб отримати х5

Місто
Київ
Телефон
MI MAX3 КС Все разом лайт
Не бачив ще на форумі обговорення теми демпінгу мобільними операторами на ринку фіксованого інтернету і пропозиції рішення цієї проблеми від депутатів: https://mind.ua/publications/202906...trivsya-konflikt-mizh-mobilnimi-operatorami-t
Яка ваша думка? Підтримуєте подібний демпінг? Що краще - "інтернет за 100 грн і ті провайдери, що не можуть тримати такі ціни, нехай йдуть з ринку", чи "інтернет за 300 грн, і малі провайдери можуть жити"?
Дочитав до моменту де жаліється власник провайдера павутина. В мене колишній колега мешкає на гарматній в новобудові, і павутина разом з забудовником не пускають інших провайдерів у будинок, тому кому кому, але точно не йому гавкати про чесну конкуренцію.

RifleR

👻👻👻
Місто
Київ
Телефон
iPhone, Samsung
або отримуй 100 грн, або продавайся крупнішому гравцю, де проблема?
геніально. Йди з ринку або продайся крупнішому (мобільному) провайдеру, який потім, за відсутності конкуренції, поставить ті ж самі 300 (або навіть більше) на фіксований Інтернет, але при цьому ціну на мобільні послуги (які до цього часу дотували фікс) не зменшить.
І кому від того стане краще у перспективі? Точно не абоненту.

Місто
kiev
або отримуй 100 грн, або продавайся крупнішому гравцю, де проблема?
геніально. Йди з ринку або продайся крупнішому (мобільному) провайдеру, який потім, за відсутності конкуренції, поставить ті ж самі 300 (або навіть більше) на фіксований Інтернет, але при цьому ціну на мобільні послуги (які до цього часу дотували фікс) не зменшить.
І кому від того стане краще у перспективі? Точно не абоненту.
це капіталізм, залишаться тільки сільські провайдери на 100 будинків (які трійці будуть не цікаві). всі ті провайдери одного будинку працюють за одною бізнес моделью, набрати користувачів і вигідно продатись. я сильно сумніваюсь, що там альтруісти за ідею працюють. і якби вони всі свого часу не продались великій трійці, то зараз би таких проблем не виникало. в бізнесі важливо не тільки вчасно зайти, а і мати план виходу.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Сьогодні телефонував провайдер, сказав, що до 1 серпня треба замінити кабелі витої пари на оптичні бо не будуть надавати послугу за старими технологіями. А також, що зараз буде мінімальна швидкість 300 Мбіт/с за 370 грн і тариф 100 Мбіт/с за 200 грн закривають (
А в мене доісторичний роутер Mi nano який працює і цілком влаштовує, а в нього вхідний порт на 100 Мбіт/с ...

Останнє редагування:

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис

Tsarsky

Never sleeps
Місто
Germany
Дюрі-бачі, провайдеру однаково коштує надати абоненту 100 мегабіт чи 1000 мегабіт.

Ваш провайдер лише актуалізував ціни і дав трохи більше швидкості.

Щодо цін, то в кожному населеному пункті ціни свої.

Наприклад, в Києві зараз 1 гігабіт GPON коштує:
Вега/Водафон: 250 (IP за нат),
Місто ТВ 300 (IP за нат),
Київстар: 350 (зовнішня динаміка),
Тріолан: 360 (IP за нат),
Ланет: 369 (IP статичний є),
Воля: 580 (IP за нат).

Місто
Харьков
Та у вас у всех считай шара :)
Вот цены моего провайдера, MaxNet Харьков. Акция только для новых клиентов
1753338972602.png

Місто
Київ
Телефон
MI MAX3 КС Все разом лайт
Воля: 580 (IP за нат).
Для нових абонів GPON 1Gbit - 175 грн/міс, пропонують підключитись. На 6 місяців, далі по 350
А ще у тріолана ціни від будинку залежать у моєму наприклад за PON 330 грн за витуху 300грн за гігабіт або 240 за сотку. Київстар якщо посадити на голодний пайок нормальні пропозиції дає, в мене наприклад зараз все разом оптимальний 200 грн за гігабітний інтернет та мобільний звʼязок.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Андрюх@dp.ua,

в нас поки так, але 100 закривають:

1753353603049.png
а в мене ще старий тариф:
1753353708774.png
Онлайн телеком - Оператор місцевий, але досить великий (десь 12 тис. абонентів в них).

Post automatically merged:

З таким підходом розвиток стояв би на місці...
имхо іноді він і не потрібен. це як зі швидкістю авто: давно вже нема потреби нарощувати швидкість до 200-300-500 км/год. Або з мегапікселями у смартфонів: не потрібні 50-100-200... Потрібен розвиток інших властивостей, наприклад я за зниження ціни і перехід в безпровідний / мобільний варіант.
Можливо для геймерів чи великих родин, Гб і потрібен, а так пересічним достатньо якісних 50-100 мбіт/с ИМХО.

Останнє редагування:
Зверху